خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید نشاسته سیب زمینی

مقدمه   نشاسته بعنوان يكي از مهمترين منابع تأمين انرژي انساني است. بخش اعظمي از كالري مورد نياز مردم جهان (حدود 70-80 درصد) خصوصاً در كشورهاي در حال توسعه از مصرف غذاهاي حاوي نشاسته مانند نان، برنج و ساير غذاهاي نشاسته اي تأمين مي­‌شود. علاوه بر ارزش تغذيه اي، نشاسته كاربردهاي بسياري در صنايع غذايي دارد و به عنوان يك تركيب با خواص كاربردي متعد...
ادامه مطلب
  2446 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید سرکه و علوفه دامی از ملاس چغندرقند است

مقدمه  ​ ملاس در زبان لاتین به معنی عسل است. از زمانی که بشر به زراعت نی شکر دست یافت، پساب قندریزی‌های خود را به نام ملاس می‌شناخت. در گذشته ملاس شیرین تر از امروز بود و به مصرف تغذیه ی انسانی می­رسید. قند سفید نیز به مصرف در مراسم رسمی و طبقات ویژه اختصاص داشت. از قرن 14 با توسعه ی قند سازی، ملاس به یک کالای تجاری تبدیل شد. از قرن 19 نیز ملا...
ادامه مطلب
  2036 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید رب ‌‌گوجه فرنگی

​مقدمه ​ ‌‌گوجه‌فرنگى ابتدا به عنوان گياه زينتى در باغچه‌ها مورد استفاده قرار مي‌گرفت. ‌‌گوجه‌فرنگي براي نخستين بار در آمريکاي جنوبي ديده شده و از آنجا به ديگر نقاط جهان برده شده است. مصرف خوراکي و درماني ‌‌گوجه‌فرنگى از قرن نوزدهم ميلادى به بعد شروع شد و بعد از جنگ جهانى اول به تدريج بر مصرف آن اضافه شد، طورى که امروزه به صورت خام و پخته يا به صور...
ادامه مطلب
  2132 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید زغال از سبوس گندم و برنج

مقدمه    یکی از معضلات بشر امروز مشکل انرژی است. هرچند بشر امروز به دنبال سوخت­ های نو و جدید می­ باشد ولی نیم نگاهی هم به منابع موجود دارد. روزانه درختان زیادی در جهان به دلایل مختلفی مثـل کاغذسازی و یا ساخت مصنوعات چوبی و…. قطع می ­شوند که شاخه و برگ­ های آن­ها بی ­استفاده رها می­ شود. ما به دنبال استفاده بهینه از آن هستیم و با توجه به ...
ادامه مطلب
  2656 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید قاشق و چنگال

​مقدمه ​ ورود قاشق و چنگال، این دو ابزار فرنگی به تهران به ۱۳۰ سال گذشته باز می‌گردد. مسافرت‌های پی در پی ناصرالدین شاه به فرنگستان باعث شده بود تا او برای مردم وطنش سوغات‌های ویژه ای از کالسکه و ماشین دودی گرفته تا ساختن بناهای مرتفع و آمفی تئاتر به سبک و اسلوب مغرب زمین را به ارمغان آورد و این بار یکی از کالاهایی که شاه از کلاه جادویی اش بعد...
ادامه مطلب
  2358 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید ورق تکسون از ضایعات چرم

مقدمه  ​ چرم مورد استفاده‎ی کارخانجات تولید کننده‎ی محصولات چرم طبیعی دارای همان ابعاد و شکل پوست طبیعی بدن حیوانات است. بنابراین، می‎توان تصور کرد که روند تولید کالاهای چرمی منجر به خرد شدن مقادیر بالایی از چرم طبیعی شده و به این ترتیب،قطعات برش خورده و کوچکی از چرم طبیعی به صورت ضایعات هدر خواهند رفت. این ضایعات جمع‎آوری شده و به کارخانجات و...
ادامه مطلب
  2517 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید ماست طعم دار

مقدمه  ماست (yogourt,yoghourt,yogurt,yoghuty) محصول لبنی تولیدی به وسیله تخمیر باکتری شیر است. از هر نوع شیری برای تهیه ماست می‌‌توان استفاده نمود، اما ماست‌های امروزی را اغلب از شیر گاو تهیه می‌‌کنند. ماست از تخمیر قند شیر به نام لاکتوز حاصل می‌‌شود. باکتری ویژه تهیه ماست، لاکتوز را به اسید لاکتیک تبدیل می‌‌کند و به علاوه به ماست بافت ژل مانن...
ادامه مطلب
  2443 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید چینی بهداشتی

مقدمه  همه ما روزانه از محصولات چینی بهداشتی به دفعات در منزل، محل کار، مساجد، مدارس، رستوران‌ها، هتل‌ها و‌... استفاده ‌می‌کنیم‌. اما ممکن است مشخصات یک چینی بهداشتی خوب را ندانیم.جهت بررسی کیفی محصولات چینی بهداشتی ‌می‌بایست آن‌ها را از لحاظ ظاهری و عملکردی مورد توجه قرار داد‌. محصولات چینی بهداشتی عمدتاً شامل انواع توالت‌های فرنگی، انواع روش...
ادامه مطلب
  2170 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید آبمیوه

مقدمه  ​ آب‌میوه مایعی است که به طور طبیعی از میوه و یا سبزیجات تهیه می‌شود. آب‌میوه از فشردن میوه و سبزیجات و یا خیساندن آن بدون استفاده از حرارت و یا حلال تهیه می‌شود. آب‌میوه را می‌توان در منزل از میوه و سبزیجات تازه با کمک دستگاه‌های آب‌میوه­ گیری دستی و یا الکترونیکی تهیه نمود. در آب‌میوه‌هایی که در بازار عرضه می‌شوند، معمولا فیبر و یا تف...
ادامه مطلب
  2162 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید شیر دوش صنعتی

مقدمه  دامپروری در بخش کشاورزی ایران به واسطه برخی ویژگی‌ها دارای مرتبه با اهمیت ­تری در مقایسه با سایر زیر بخش‌های زراعت، باغبانی و... می‌باشد. نگاهی به جایگاه جهانی ایران در تولیدات دامپروری بیانگر ارزش و ضرورت توجه روزافزون به ارتقای کیفیت این بخش است. همچنین این زیر بخش سهم مهمی در درآمد جمعیت فعال بخش کشاورزی دارد و پشتوانه اقتصادی سایر ب...
ادامه مطلب
  2206 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید جو و گندم پوست کنده

مقدمه  محصولات مورد مطالعه در طرح حاضر گندم و جو پوست­ کنده می ­باشد. گندم و جو نوعی از غلات هستند که مصارف بسیار دارند. غلات در واقع گونه ای از خانواده گندمیان (گرامینه ­ها) هستند که گیاهان علفی تک لپه ­ای بوده و دانه ­های ریز آن­ها، مصرف خوراکی دارد. غلات گیاهانی یک ساله هستند، یعنی چرخه زندگی خود را در یک فصل زراعی به پایان می ­رسانند....
ادامه مطلب
  2017 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید جوانه حبوبات

مقدمه    با توجه به رشد جمعيت روزافزون جهان و افزايش نياز به مواد مغذي و كمبود اين مواد در دنياي امروز  رسيدن به روش ­هاي كه بتواند اين نياز را جبران نمايد بسيار ضروري است از اينرو فعاليت­هاي كشاورزي و فرآيندهاي تبديلي آن كه باعث ارزش افزوده و افزايش مواد مغذي حاصله مي­ گردد، مورد توجه بسياري از كشورها بخصوص كشورهاي پيشرفته كه در آن­...
ادامه مطلب
  2093 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید فورفورال

مقدمه  فورفورال اولین بار در سال1832 توسط شیمی دان آلمانی جان ولفگان دوبرنییر در مقادیر بسیار کمی به عنوان محصول جانبی از سنتز اسید فرمیک بدست می­آید و عملیات او در سال 1832 منتشر گردید در خلال90 سال بعد از آن در حدود 2000 کشفیات و تحقیقات درج گردید تا سال 1920 هنوز فورفورال تجاري به بازار عرضه نشده بود و در سال 1922 مقدار قابل ملاحظه­اي فورفو...
ادامه مطلب
  2151 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید اسانس گیاهی

مقدمه    جایگاه داروهای گیاهی از یک سال پیش در کشور با تحولات علمی- تخصصی نظام ­مندتر شده است. تشکیل ستاد گیاهان دارویی و طب ایرانی، تاسیس دانشکده طب سنتی، ایجاد درمانگاه ­ها و مراکز تحقیقاتی و آموزش تخصصی گروهی از پزشکان و داروسازان نمادی از تحول و نظام­­مندی نسبت به جایگاه طب سنتی ایران و درمان دارو گیاهی است. امروزه تخمین زده می ­شود ک...
ادامه مطلب
  3473 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید پودر ماهی

مقدمه  ​ تولید پودر ماهی صنعت رو به رشدی است که در سال­ های اخیر مورد توجه سرمایه­ گذاران و کارآفرینان قرار گرفته است. پودر ماهی که بیشتر در صنعت دام و طیور مورد استفاده قرار می­ گیرد یکی از پتانسیل­ های بالقوه سرمایه گذاری در کشور محسوب می­ شود که به رغم قابلیت ­های بالایی که در این زمینه وجود دارد همچنان سرمایه گذاری قابل توجهی در این بخش صو...
ادامه مطلب
  1973 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید کنسانتره میوه

مقدمه  ایران یکی از کشورهایی است که به لحاظ شرایط اقلیمی و همچنین نوع خاک در بهترین موقعیت قرار دارد، به همین علت کشاورزی و تولید محصولات باغی یکی از مزیت‌های ایران محسوب می‌شود. بنابراین اگر از مزیت‌های صنعت کشاورزی به درستی بهره‌برداری کرد، می‌توان شاهد رشد و توسعه صنعت آب­میوه و کنسانتره در کشور بود.  کنسانتره فرآورده ­ای است که از تغل...
ادامه مطلب
  2189 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید سبزی خشک

مقدمه  ​ خشك كردن يكي از قديمي­ترين روش‌‌های نگهداری طولاني مدت مواد غذايي از جمله سبزيجات و میوه جات است‌. اساس خشك كردن كاهش بخش اعظمي از آب موجود در مواد غذايي و يا حذف آن است‌. با عمل خشك كردن آب آزاد يا آبي كه از نظر بیولوژيكي فعال است ولي می‌تواند موجب رشد میكروارگانیسم‌ها و فعالیت آنزيم‌ها شود از ماده غذايي حذف شده و طول مدت نگهداری محص...
ادامه مطلب
  2024 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید چیپس میوه

مقدمه  خشک کردن میوه­ جات یکی از روش‌های جلوگیری از فساد میکروبی آنهاست. در این روش در اثر کاهش میزان رطوبت، امکان فساد میکروبی بسیار کم می‌شود و سرعت دیگر واکنش‌های مضر نیز به مقدار قابل توجهی کم می‌شود. خشک کردن، ضمن اینکه روی محصول اثر حفاظتی دارد وزن و حجم آن را نیز به میزان چشمگیری کاهش می‌دهد، در نتیجه هزینه‌های حمل و نقل و ذخیره‌سازی را...
ادامه مطلب
  2097 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید شیر ایمنی گاز

مقدمه    انفجار و آتش­سوزي حاصل از نشت گاز لوله ­كشي شهري پس از وقوع زمين ­لرزه، در برخي مناطق از خود   مخرب‌تر است. براي جلوگيري از اين نوع وقايع در ايران به ويژه در مناطق مسكوني كه از سيستم توزيع گاز لوله ­كشي استفاده مي‌كنند و احتمال وقوع زمين ­لرزه وجود دارد، يكي از ايمن‌ترين و كم هزينه‌ترين روش‌هاي روز دنيا استفاده از ...
ادامه مطلب
  2060 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید مواد‌غذایی آماده مصرف

مقدمه  ​ گوشت و فرآورده‌های آن یکی از منابع پر ارزش پروتئینی در ارتباط با تغذیه بشر محسوب می‌گردد. در کشور ما صنایع گوشت بویژه در ده سال اخیر یکی از مهمترین و مسئله­ سازترین شاخه‌های صنایع غذایی به شمار می‌آید.  فرآورده‌های متنوع و گوناگونی که امروزه از گوشت­ های مختلف تهیه می‌گردند، بدون وجود دانش فنی و اطلاعات کافی در زمینه گوشت و علوم ...
ادامه مطلب
  2073 مشاهده
  0 نظر
Cron Job Starts