خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تکثیر و تولید زالو

مقدمه  در کلیه رشته های پرورش حیوانات، سود اصلی برای کسانی که صرفا به کار پرورش روی نیاورده و کار تولید و پرورش را انجام می دهند. - پرورش عبارت است از تهیه (خرید) نوزاد حیوان و تغذیه و نگهداری و رساندن به سن فروش در بازار - تولید عبارت است از تهیه (خرید) حیوان بالغ (مولد) که توانایی زاییش نوزاد را دارد و سپس تغذیه و نگهداری از آن نوزاد این قان...
ادامه مطلب
  1952 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید کفپوش لاستیکی

معرفی محصول  ​کفپوش های لاستیکی یا کفپوش های گرانول، برای پوشاندن سطح های مختلف پارک ها و فضاهای ورزشی کاربرد دارند. کفپوش های گرانول را کفپوش های پلاستیکی، ورزشی، ضربه گیر و همچنین کفپوش های پارکی هم می نامند. وزن کفپوش های گرانولی بالا است و به دلیل سنگین بودن وقتی روی زمین قرار می گیرند ثابت در جای خود می ماند اما با این حال ...
ادامه مطلب
  2318 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید باتری خودرو

معرفی محصول هدف اولیه استفاده از باتری استارت زدن، تثبیت انرژی و تهیه نیروی کافی برای جرقه زدن، روشنایی و دیگر مصرف کننده هایی است که به مقدار انرژی بیشتر از ظرفیت سیستم شارژ نیازمندند. برای مثال در موقعی که موتور کار نمی کند باتری اتومبیل توان الکتریکی سیستم را در موقعی که سیستم شارژ فعال نیست فراهم می کند. عمر یک باتری به ریزش مواد فعال صفحات آن ...
ادامه مطلب
  2492 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید نخ فرش

معرفی محصول  ​صنعت فرش در کشور ما دارای سابقه هزاران ساله است و یکی از مهم ترین پتانسیل های کشور در ایجاد اشتغال و ارزش افزوده است. صنعت نساجی  و فرش  با سرمایه گذاری اندک می ­تواند اشتغال و ارزش افزوده قابل توجهی داشته باشد.  کالای مورد نظر عبارت  از انواع نخ های مورد استفاده در قالی و گلیم می باشد.  بر...
ادامه مطلب
  2408 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید پودر آرد سوخاری

معرفی محصول  آرد سوخاری " یا " پودر سوخاری " فرآورده ای غذایی است که از نان‌های حجیم تهیه می‌شود. در اصل آرد سوخاری تشکیل شده از ذرات کوچک، پودر یا آرد نان است. با این تفاوت که آرد یا پودر سوخاری خشک و برشته می شود. این پودر نان در ایران به نام آرد سوخاری شناخته می شود و دلیل استفاده از این نام ، کاربرد این فرآورده در غذاهایی است که ابتدا با آ...
ادامه مطلب
  2446 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) خط تولید بتن سبک گازی ACC

معرفی محصول    بلوک‌ سبک AAC محصولی قابل بازیافت و غیر سمی می‌باشد که وجود سلول‌های هوا در این بلوک‌ها آنها را سبک وزن می‌سازد . بلوک به نوعی از بتن سبک متخلخل گفته می‌شود که در ساختمان سازی به کار می‌رود. بلوکAAC با نام اصلی بتن هوادار اتوکلاو شده از بتن‌های قدیمیNAAC اتوکلاو نشده یا بتن متمایز می‌شوند . هر دو بلوک نام برده شده، بلوک متخ...
ادامه مطلب
  2148 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) پرکن و بسته بندی روغن زیتون

معرفی محصول   روغن زیتون، روغنی است که از فشرده شدن زیتون بدست می‌آید. این فرآیند بسیار ساده است، شما فقط زیتون‌ها را فشار دهید و روغن خارج خواهد شد. اما هنوز هم یک مشکل بزرگ در ارتباط با روغن زیتون وجود دارد، اما این روغن همیشه همان چیزی نیست که تصورش را دارید. برخی نمونه‌های کم‌کیفیت‌تر از طریق شیمیایی قابل استخراج هستند یا حتی با ...
ادامه مطلب
  2403 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) شیره انگور

معرفی محصول  در منابع طب سنتی ایرانی، شیره انگور را دبس یا دوشاب می نامند. طبیعت این خوراکی، گرم و تر است و بیشتر افراد می توانند از آن استفاده کنند. همچنین بعضی افراد با شیره شربت درست می کنند که روش بسیار خوبی است و طبع شربت نیز گرم است. شیره نیز همانند خود انگور دارای مقادیری از ویتامین آ، ب و ث است و مصرف آن نیازهای بدن را به این...
ادامه مطلب
  3172 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید چای کیسه ای سیاه

معرفی محصول   چای کیسه ای (tea bag) اولین بار چای کیسه ای در سال 1905 وسیله سولیوان تاجر آمریکایی کشورهای غربی به استفاده از کیسه کوچک ابریشمی که در مقدار 3 گرم چای ریخته و با نخ بسته شده بود ابداع گردید در این روش چون نیازی به قوری نبود و از طرفی استفاده مجدد از تفاله خشک شده امکان پذیر بود روش ابداعی سولیوان با توجه به کمبود چای و گرانی...
ادامه مطلب
  2263 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید سس سویا

معرفی محصول   سویا سس یا سس سویا ماده‌ی طعم‌دهنده‌ای است که از سویا و گندم تخمیرشده به‌دست می‌آید. این ماده از چین آمده و بیش از ۱۰۰۰ سال است که از آن در پخت‌وپز استفاده می‌شود. امروزه سویا سس یکی از معروف‌ترین محصولات سویا در سرتاسر دنیاست. در بسیاری از کشورهای آسیایی، پای ثابت غذاهاست و در بقیه کشورهای دنیا هم استفاده می‌شود. شیوه‌ی تول...
ادامه مطلب
  2087 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی(طرح توجیهی) تولید شکلات کاکائویی

معرفی محصول   شکلات به خوراکی‌های تشکیل شده از کاکائو گفته می‌شود. این ماده غذایی پر طرفدار و انرژی زا، بطور معمول از ترکیب شیر، شکر، کره کاکائو و پودر کاکائو با نسبت‌های متفاوت تهیه و تولید می‌شود. کاکائو بومی آمریکای جنوبی، آمریکای مرکزی و مکزیک است و بیش از سه هزار سال در این منطقه کشت می شود. مدارک باستان‌شناسی حاکی از آن است که کشت و...
ادامه مطلب
  2725 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید الیاف مصنوعی

معرفی محصول   نخستین کسی که به مقیاس وسیعی دست به کار ساختن الیاف مصنوعی شد یک فرانسوی به نام کنت هیلر دو شاردونه بود. شاردونه مدتی با پاستور، که درآن هنگام سرگرم تحقیق در مورد بیماری های کرم ابریشم بود، کار می‌کرد. ماده‌ای که شاردونه به کار می‌برد نیترات سلولز بود. این ماده برای ساختن نخستین مواد پلاستیکی، مانند سلولوئید، به کار رفت. پیش...
ادامه مطلب
  2687 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید ویفر خوراکی

معرفی محصول  هدف اولیه از تولید ویفر، ایجاد طعم و شکل جدیدی از خوراکی‌هایی بود که مردم می‌توانستند همراه چای یا قهوه عصرانه‌شان بخورند. مثلاً فرانسوی‌های قرون وسطی برای بهتر کردن طعم ویفر، از عسل به جای شکر استفاده می‌کردند یا اینکه با استفاده از روغن‌های مختلف و کم و زیاد کردن میزان آن، حالت شکنندگی ویفر را افزایش می‌دادند و همین کار باعث افز...
ادامه مطلب
  2734 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) زغال چوب

معرفی محصول  سابقه تهیه زغال چوب بر طبق برخی مستندات تاریخی به بیش از 5500 سال قبل می رسد. اولین دستاوردهای بشر در زمینه ذوب فلزاتی چون : برنز ، مس ، آهن ، نقره و همچنین تهیّه شیشه ها با کمک ذغال چوب حاصل گردیده اند. ذغال چوب بعنوان ماده ای سبک شمرده می شود، که تنها 15 درصد (1.6 )وزن چوب مصرفی با حجم معادل را دارا است لذا چوب را ابتدا در محل ق...
ادامه مطلب
  2726 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید قهوه فوری

معرفی محصول  درخت قهوه برگ هایی همیشه سبز و زیبا دارد، گیاهی از تیره Coffee که بیشتر از یک سوم مردم جهان هر روز آن را به عنوان یک نوشیدنی محبوب می نوشند. واژه قهوه برگرفته از زبان عربی و به معنای تحریک کننده و زائل کننده اشتهاست. درخت قهوه بین هفت تا 10 متر بلندی دارد و در هوای گرم و مرطوب رشد می کند. عطر گل های کوچک و سفید این درخت بی شباهت ب...
ادامه مطلب
  2724 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید مغز آفتاب گردان

معرفی محصول   این گیاه در زمین های بازی بسیار عالی و در حین رانندگی طولانی بسیار مفید است. تخمه آفتابگردان یک گیاه بومی آمریکای شمالی است که به یک اساس در فرهنگ های جهانی تبدیل شده است. علی رغم اندازه کوچکشان، تخمه های آفتاب گردان سرشار از منابع ویتامین ها و مواد معدنی و روغن های ضروری هستند. نه تنها خوراکی عالی می باشد بلکه فواید خا...
ادامه مطلب
  2304 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید دهانشویه

معرفی محصول    دهانشویه یکی از محلول های بهداشتی مورد استفاده برای حفظ سلامت دهان و دندان می باشد که برای شستشوی دهان استفاده شده و دندان ها، بافت های دهانی و زبان را تمیز می کند. اگرچه دهانشویه را نمی توان به عنوان جایگزین مسواک روزانه و استفاده منظم از نخ دندان در نظر گرفت اما با توجه به فوایدی که برای بهداشت دهان، لثه و دندان ها دارد ب...
ادامه مطلب
  2898 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید کود مرغی

معرفی محصول    کود مرغی یا گوانو یا کود مرغی دریایی، در خاک شناسی به رسوبات فسفاته ناشی از مدفوع- چلغوز پرندگان دریایی، خفاش ها و فک ها گفته می شود. کود مرغی چیست؟ کود مرغی یا گوانو یا کود مرغ دریایی، در خاک شناسی، به رسوبات فسفاته ناشی از مدفوع-چلغوز پرندگان دریایی، خفاش ها و فک ها گفته می شود و ماده ای گران قیمت با درجه فسفر و نیتروژن ب...
ادامه مطلب
  2724 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید صابون شوینده جامد

معرفی محصول   صابون ها نمک های سدیم یا پتاسیم اسید های چرب به فرمول + CH 3 -(CH 2 ) n -COO - Na هستند . که در آن ها n >10 می باشد. اسید های چرب از جمله اسید های آلی هستند که در روغن های گیاهی یا در چربی حیوانات یافت می شوند .این ترکیبات دارای یک زنجیره ی هیدرو کربنی سیر شده یا سیر نشده بزرگ با ۱۲ تا ۱۸ اتم کربن هستند . چربی هایی که مول...
ادامه مطلب
  3007 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) چیپس میوه

معرفی محصول    برای نخستین بار در کشور در سال 86 محققان موسسه تحقیقات فنی مهندسی کشاورزی کرج موفق شدند با بکارگیری فرآیند اسمز و فرایینگ به همراه استفاده از پوشش­های خوراکی چیپس میوه تولید کنند. استفاده از روش­های تلفیقی اسمزی و فرایینگ می­تواند حدود 8 تا 10 درصد، تولید محصول خشک نهایی را افزایش و واکنش ­های نامطلوب قهوه ­ای شدن آنزیمی را...
ادامه مطلب
  2330 مشاهده
  0 نظر
Cron Job Starts