WhatsApp
پیام در واتساپ

ماشین آلات خط تولید بیسکویت ،کیک و کلوچه

فروش
0.00 ( 0 )
info01
info01
info02
info02
b001
b001
v123
v123
b004
b004
1 2 3 4 5
اطلاعات تماس
تلفن همراه: 03..........نمایش
واتساپ: +98
ارسال شده توسط
تاریخ ارسال ۱۳۹۹/۰۵/۰۶
تاریخ ویرایش: ۱۳۹۹/۰۵/۰۶

توضیحات آگهی

* ماشین آلات مورد نیاز برای خط تولید بیسکویت (پخت توسط فر تونلی)

الک آرد -آسیاب شکر – میکسر قنادی  – دستگاه میکسر خمیر بیسکویت  – دستگاه فرمینگ بیسکویت ( شکل دهنده خمیر بیسکویت ) – دستگاه فر تونلی – نوار سردکن – دستگاه ردیف کن بیسکویت ( رج کن ) – نوار نقاله  بعد از ردیف کن – دستگاه کرم مال ( صرفاً برای تولید بیسکویت کرمدار ) – دستگاه بسته بندی .


* مراحل پخت بیسکویت با فر تونلی :

مخلوط نمودن مواد اولیه و آماده سازی خمیر بیسکویت در دستگاه های میکسر و خمیر گیر – ورود خمیر به دستگاه فرمینگ بیسکویت ( شکل دهنده خمیر بیسکویت ) – شکل گرفتن خمیر بیسکویت به شکل مورد نظر طبق شکل حک شده روی قالب دستگاه فرمینگ بیسکویت – انتقال اتوماتیک خمیر بیسکویت شکل گرفته شده بر روی نوار دستگاه فر تونلی – عبور خمیر بیسکویت از تونل حرارت فر تونلی و پختن بیسکویت – عبور از نوار سرد کن – عبور از دستگاه رج کن جهت ردیف و دسته شدن بیسکویت ها در یک ردیف – عبور از نوار نقاله ردیف کن – انتقال به دستگاه کرم مال ( انتخابی ) – انتقال به دستگاه بسته بندی ( انتخابی ) – قرار گرفتن داخل کارتن ( به صورت بسته بندی یا فله ای ) – عرضه برای فروش .


* ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز برای تولید بیسکویت با فر کابینتی :

آسیاب شکر – دستگاه میکسر قنادی – دستگاه میکسر خمیر بیسکویت – دستگاه فرمینگ بیسکویت ( فرم دهنده خمیر بیسکویت ) – دیس بیسکویت – قفسه حمل دیس بیسکویت – فر کابینتی دوار – سرد کن عمودی .


* ماشین آلات و وسایل مورد نیاز برای تولید کیک با فر کابینتی :

الک آرد -آسیاب شکر – میکسر کیک پمپ دار – دستگاه دیپوزیتور کیک ( تزریق کننده خمیرکیک در قالب ) – دیس کیک قالب دار – قفسه حمل دیس کیک – فر کابینتی دوار – سرد کن عمودی – دستگاه بسته بندی .


* مراحل پخت و تولید کیک با فر کابینتی:

مخلوط نمودن مواد اولیه کیک و آماده سازی خمیر در میکسر کیک پمپ دار – پمپاژ خمیر به داخل قیف  دستگاه دیپوزیتور – قراردادن کاغذ کیک در داخل قالب های کیک – گذاشتن دیسهای کیک در دستگاه دیپوزیتور – تزریق اتوماتیک خمیر در داخل قالبهای کیک – گذاشتن دیسها در قفسه حمل دیس – انتقال قفسه ها به داخل فر کابینتی – پخت کیک تحت دما و زمان مربوطه – خروج قفسه از فر – سرد کردن اولیه دیسهای محتوی کیک بوسیله سرد کن عمودی – تخلیه کیک از دیسها – سرد کردن ثانویه کیک – بسته بندی کیک  – عرضه برای فروش .


* ماشین آلات و وسایل مورد نیاز جهت تولید کلوچه با فر کابینتی دوار:

دستگاه میکسر خمیر – اجاق گاز صنعتی – دیگ با ظرفیت مناسب – دستگاه کلوچه زن  – دیس کلوچه – قفسه حمل دیس کلوچه – فر کابینتی دوار – سرد کن عمودی – میز کار – دستگاه بسته بندی .

 

 

مشخصات ابعادی سالن تولید بیسکویت (پخت با دستگاه فر تونلی)

حداقل طول لازم و ضروری برای سالن تولید بیسکویت با ظرفیت حدود ۳۰۰۰ کیلو گرم در هر شیفت ۸ ساعته = ۴۰ متر

 حداقل عرض سالن = ۱۰متر

حداقل ارتفاع سقف سالن=۶متر

حداقل ابعاد در ورودی اصلی به سالن : ارتفاع ۴.۵ متر – طول ۴متر

مشخصات ابعادی سالن تولید کیک یا کلوچه :

حداقل مساحت مورد نیاز برای سالن تولید کیک یا کلوچه با ظرفیت حدود ۳۰۰۰ کیلوگرم در شیفت ۸ ساعته = ۲۰۰ متر مربع

حداقل عرض سالن=۸متر

حداقل ارتفاع سقف سالن=۴متر

 

ویژگی ها

کشور سازنده ایران

نشانی


بزرگراه آزادگان, شهرک شهید منتظری, امین آباد, محمودآباد, بخش مرکزی, شهرستان شاهین شهر و میمه, استان اصفهان, 8315, ایران

امتیاز

کیفیت اطلاعات
کمیت اطلاعات
نحوه پاسخگویی

جزئیات آگهی

شناسه آگهی: 1896
تعداد بازدید: 38999
تاریخ انقضاء: ۱۴۰۴/۰۵/۱۵

کامنت‌ها (0)

امتیاز 0 از 5 بر اساس نظر 0 نفر
کامنتی درج نشده

کامنت بگذارید

  1. ارسال کامنت بدون عضویت. عضویت یا ورود به سایت.
امتیاز دهید:
0 کارکتر
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
متن عکس را داخل کادر وارد کنید