|
ـ لاکتوز و شربت لاکتوز: |
17021100 |
ـ ـ از لحاظ وزن حاوی 99 درصد یا بیشتر لاکتوز، موسوم به لاکتوز بیآب (Anhydre)، محاسبهشده براساس ماده خشک باشد
|
170219 |
ـ ـ سایر
|
17021910 |
ـ ـ ـ گالاکتوالیگوساکارید
|
17021990 |
ـ ـ ـ سایر
|
17022000 |
ـ قند و شربت درخت افرا
|
170230 |
ـ گلوکز و شربت گلوکز، بدون فروکتوز یا اینکه به حالت خشک دارای کمتر از 20 درصد وزنی فروکتوز باشد:
|
17023010 |
ـ ـ ـ گلوکز و شربت گلوکز
|
17023090 |
ـ ـ ـ دکستروز
|
17024000 |
ـ گلوکز و شربت گلوکز، که به حالت خشک دارای 20 درصد تا کمتر از 50 درصد وزنی فروکتوز باشد، بهاستثنای ساکارز تغییر یافته به گلوکز از طریق هیدرولیز (قند معکوس)
|
17025000 |
ـ فروکتوز خالص از لحاظ شیمیایی
|
17026000 |
ـ سایر فروکتوز و شربت فروکتوز که به حالت خشک دارای بیش از 50 درصد وزنی فروکتوز باشد، بهاستثنای ساکارز تغییر یافته به گلوکز از طریق هیدرولیز (قند معکوس)(Invert sugar)
|
170290 |
ـ سایر، همچنین ساکارز تغییر یافته به گلوکز از طریق هیدرولیز (قند معکوس) (Invert sugar) و سایر قندها و شربتهای قند که به حالت خشک حاوی 50 درصد وزنی فروکتوز باشند:
|
17029010 |
ـ ـ ـ مالتو دکسترین
|
17029090 |
ـ ـ ـ سایر
|
1703 |
ملاسهای حاصل از استخراج یا تصفیه قند و شکر.
|
17031000 |
ـ ملاسهای نیشکر
|
17039000 |
ـ سایر
|
1704 |
شیرینی (همچنین شکلات سفید)، بدون کاکائو.
|
17041000 |
ـ آدامس (Chewing-gum) حتی پوشیده شده از قند و شکر
|
17049000 |
ـ سایر
|
18 |
فصل هجدهم: کاکائو و فرآورده های آن
|
180100 |
دانه کاکائو، کامل یا خردشده، خام یا بوداده.
|
18010010 |
ـ ـ ـ در بستهبندیهای کمتر از ده کیلوگرم
|
18010090 |
ـ ـ ـ سایر
|
180200 |
غلاف کاکائو، پوسته، پوست و سایر آخالکاکائو
|
18020010 |
ـ ـ ـ در بستهبندیهای کمتر از ده کیلوگرم
|
18020090 |
ـ ـ ـ سایر
|
1803 |
خمیر کاکائو، حتی چربی گرفته شده.
|
18031000 |
ـ چربی نگرفته
|
18032000 |
ـ کلاً یا جزئاً چربی گرفته
|
18040000 |
کره، چربی و روغن کاکائو.
|
180500 |
پودر کاکائو، بدون افزودن قند، شکر یا سایر مواد شیرینکننده
|
18050010 |
ـ ـ ـ در بستهبندیهای کمتر از ده کیلوگرم
|
18050090 |
ـ ـ ـ سایر
|
1806 |
شکلات و سایر فرآوردههای خوراکی دارایکاکائو.
|
18061000 |
ـ پودر کاکائو حاوی قند یا شکر یا سایر مواد شیرینکننده افزوه شده به آن
|
18062000 |
ـ سایر فرآوردهها به صورت بلوک (Block)، تخته (Slab)، قلم یا میله (Bar) به وزن بیش از 2 کیلوگرم، یا به حالت مایع، خمیر، پودر، دانهریز (Granule) یا به صورت فله در ظروف یا بستهبندیهای اولیه (Immediate packing) که وزن محتوی آن بیش از 2 کیلوگرم باشد.
|
|
ـ سایر، عرضه شده بهصورت بلوک (Block)، تخته (Slab)، میله یا قلم (bar): |
18063100 |
ـ ـ پر شده (Filled)
|
18063200 |
ـ ـ پرنشده.
|
18069000 |
ـ سایر
|
19 |
فصل نوزدهم: فرآورده های غلات ، آرد، نشاسته، فکول یا شیر؛ نان های شیرینی
|
1901 |
عصاره مالت؛ فرآوردههای غذایی از آرد، بلغور،زبره، نشاسته، فکول یا از عصاره مالت که فاقد کاکائو بوده یا حاوی کمتر از 40 درصد وزنی کاکائوی محاسبه شده براساس کلاً چربی گرفته شده بوده که در جای دیگر گفته نشده و مشمول شماره دیگر تعرفه نشده باشد؛ فرآوردههای غذایی محصولات مشمول شمارههای 01 04 لغایت 04 04 ، که فاقد کاکائو بوده یا کمتر از 5 درصد وزنی دارای کاکائوی کاملاً چربی گرفته شده باشند و در جای دیگر گفته نشده و مشمول شماره دیگر تعرفه نشده باشد.
|
19011000 |
ـ فرآوردههای مناسب برای نوزادان یا کودکان، عرضه شده برای خردهفروشی
|
19012000 |
ـ مخلوط و خمیرها برای تهیه محصولات خبازی، نان شیرینیسازی یا بیسکویتسازی شماره 05 19
|
190190 |
ـ سایر :
|
19019010 |
ـ ـ ـ خوراک دام جایگزین شونده شیر دامی مطابق استاندارد ملی 2388
|
19019090 |
ـ ـ ـ سایر
|
1902 |
خمیرهای غذایی، حتی پخته شده یا پر شده (با گوشت یا سایر مواد) یا آماده شده به نحوی دیگر، از قبیل اسپاگتی، ماکارونی، رشته فرنگی، لازانیا (Lasagna)، نیوکی (Gnocchi)، راویولی (Ravioli)، کان نللونی (Cannelloni)، کوسکوس (Couscous)، حتی آماده شده.
|
|
ـ خمیرهای غذایی پختهنشده و پرنشده و آماده نشده به نحوی دیگر: |
19021100 |
ـ ـ حاوی تخممرغ
|
19021900 |
ـ ـ سایر
|
19022000 |
ـ خمیرهای غذایی پر شده ( حتی پخته شده یا آماده شده به نحوی دیگر)
|
19023000 |
ـ سایر خمیرهای غذایی
|
19024000 |
ـ کوسکوس
|
19030000 |
تاپیوکا و بدلهای آن تهیه شده از فکول (نشاسته)، به شکل ورقه (Flake)، دانه (Grain)، دانههای غلطان (Pearl)، نخاله غربال (Sifting)، یا به اشکال همانند.
|
1904 |
فرآوردهها براساس غلات که با عمل پف کردن (Swelling) یا تفت دادن به دست آمده باشند (مثلاً، کورن فلیکز Corn- Flakes)؛ غلات (غیر از ذرت) به صورت دانه یا به شکل فلس یا سایر دانههای کار شده (بهاستثنای آرد، بلغور و زبره)، پیش پخته یا آماده شده به نحوی دیگر که در جای دیگر گفته نشده و مشمول شماره دیگر تعرفه نشده باشد.
|
19041000 |
ـ فرآوردههای غلات که با عمل پفکردن یا تفت دادن به دست آمده باشد.
|
19042000 |
ـ فرآوردههای غذایی حاصل از برگه غلات تفت داده نشده یا از مخلوط برگههای غلات تفت داده نشده و برگههای غلات تفت داده شده یا غلات پف کرده.
|
19043000 |
ـ خرده گندم برشته
|
19049000 |
ـ سایر
|
1905 |
محصولات خبازی، نان شیرینیسازی یا بیسکوئیتسازی، حتی دارای کاکائو؛ فطیر (Communion wafers) کاشه خالی برای مصارف داروئی، خمیر برای لاک و مهر، خمیرهای خشک کرده آرد، نشاسته یا فکول بهشکل ورق (Rice paper) و محصولات همانند.
|
19051000 |
ـ نان خشک و ترد (Crispbread)، موسوم به «کنکه بروت» (knackebrot)
|
19052000 |
ـ نان زنجبیلی و همانند
|
|
ـ بیسکوئیتهایی که به آنها مواد شیرینکننده افزودهاند؛ وافلها (Waffles) و ویفرها (Wafers): |
19053100 |
ـ ـ بیسکوئیتهایی که به آنها مواد شیرینکننده افزودهاند
|
19053200 |
ـ ـ وافلها و ویفرها
|
19054000 |
ـ نان سوخاری (Rusks)، نان برشته شده و محصولات برشته شده مشابه
|
190590 |
ـ سایر:
|
19059010 |
ـ ـ ـ کاشه برای دارو
|
19059090 |
ـ ـ ـ سایر
|
20 |
فصل بیستم: فرآورده ها از سبزیجات، میوه ها یا از سایر اجزای نباتات
|
2001 |
سبزیجات، میوهها و سایر اجزای خوراکی نباتات، آماده یا محفوظ شده در سرکه یا جوهر سرکه(اسید استیک).
|
20011000 |
ـ خیار و خیار ریز (خیار ترشی)
|
20019000 |
ـ سایر
|
2002 |
گوجه فرنگی آماده یا محفوظ شده بهجز در سرکه یا در جوهر سرکه (اسید استیک)
|
20021000 |
ـ گوجه فرنگی، کامل یا به صورت قطعه قطعه
|
200290 |
ـ سایر:
|
20029010 |
ـ ـ ـ رب گوجهفرنگی
|
20029090 |
ـ ـ ـ سایر
|
2003 |
قارچ و دنبلان زمینی، آماده یا محفوظ شده بهجز در سرکه یا در جوهر سرکه.
|
20031000 |
ـ قارچ از گونه آگاریکوس (Agaricus)
|
20039000 |
ـ سایر
|
2004 |
سایر سبزیجات آماده یا محفوظ شده بهجز در سرکه یا در جوهر سرکه، یخ زده، غیر از محصولات مشمول شماره 06 20.
|
20041000 |
ـ سیبزمینی
|
20049000 |
ـ سایر سبزیجات و مخلوطهای آنها
|
2005 |
سایر سبزیجات آماده یا محفوظ شده بهجز در سرکه یا جوهر سرکه، یخ نزده؛ غیر از محصولات مشمول شماره 06 20.
|
20051000 |
ـ سبزیجات هموژنیزه
|
20052000 |
ـ سیبزمینی
|
20054000 |
ـ نخود فرنگی (Pisum sativum)
|
|
ـ لوبیا (گونه Phaseolus, ، گونه vigna): |
20055100 |
ـ ـ لوبیا به صورت دانه
|
20055900 |
ـ ـ سایر
|
20056000 |
ـ مارچوبه
|
20057000 |
ـ زیتون
|
20058000 |
ـ ذرت شیرین Zea mays) نوع (Saccharata
|
|
ـ سایر سبزیجات و مخلوطهای سبزیجات: |
20059100 |
ـ ـ جوانه بامبو
|
20059900 |
ـ ـ سایر
|