WhatsApp
09033336624
کد تعرفه شرح
نتایج 1401 تا 1500 از کل 10846 نتیجه
1704 شیرینی (همچنین ‌شکلات‌ سفید)،‌ بدون کاکائو.
17041000 ـ آدامس (Chewing-gum) حتی پوشیده شده از قند و شکر
17049000 ـ سایر
180100 دانه کاکائو، کامل یا خردشده، خام یا بوداده.
18010010 ـ ـ‌ ـ در بسته‌بندیهای کمتر از ده کیلوگرم
18010090 ـ ـ‌ ـ سایر
180200 غلاف کاکائو، پوسته، پوست و سایر آخال کاکائو
18020010 ـ ـ‌ ـ در بسته‌بندیهای کمتر از ده کیلوگرم
18020090 ـ ـ‌ ـ سایر
1803 خمیر کاکائو، حتی چربی گرفته شده.
18031000 ـ چربی نگرفته
18032000 ـ کلاً یا جزئاً چربی گرفته
18040000 کره، چربی و روغن کاکائو.
180500 پودر کاکائو، بدون افزودن قند، شکر یا سایر مواد شیرینکننده
18050010 ـ ـ‌ ـ در بسته‌بندیهای کمتر از ده کیلوگرم
18050090 ـ ـ‌ ـ سایر
1806 شکلات و سایر فرآورده‌های خوراکی دارای کاکائو.
18061000 ـ پودر کاکائو حاوی قند یا شکر یا سایر مواد شیرینکننده افزوه شده به آن
18062000 ـ سایر فرآورده‌ها به صورت بلوک (Block)، تخته (Slab)، قلم یا میله (Bar) به وزن بیش از 2 کیلوگرم، یا به حالت مایع، خمیر، پودر، دانه‌ریز (Granule) یا به صورت فله در ظروف یا بسته‌بندیهای اولیه (Immediate packing) که وزن محتوی آن بیش از 2 کیلوگرم باشد.
ـ سایر، عرضه شده به‌صورت بلوک (Block)، تخته (Slab)، میله یا قلم (bar):
18063100 ـ ـ پر شده (Filled)
18063200 ـ ـ پرنشده.
18069000 ـ سایر
1901 عصاره مالت؛ فرآورده‌های غذایی از آرد، بلغور،‌زبره، نشاسته، فکول یا از عصاره مالت که فاقد کاکائو بوده یا حاوی کمتر از 40 درصد وزنی کاکائوی محاسبه شده براساس کلاً چربی گرفته شده بوده که در جای دیگر گفته نشده و مشمول شماره دیگر تعرفه نشده باشد؛ فرآورده‌های غذایی محصولات مشمول شماره‌های 01 04 لغایت 04 04 ، که فاقد کاکائو بوده یا کمتر از 5 درصد وزنی دارای کاکائوی کاملاً چربی گرفته شده باشند و در جای دیگر گفته نشده و مشمول شماره دیگر تعرفه نشده باشد.
19011000 ـ فرآورده‌های مناسب برای نوزادان یا کودکان، عرضه شده برای خرده‌فروشی
19012000 ـ مخلوط و خمیرها برای تهیه محصولات خبازی، نان شیرینیسازی یا بیسکویت‌سازی شماره 05 19
190190 ـ سایر :
19019010 ـ ـ ـ خوراک دام جایگزین شونده شیر دامی مطابق استاندارد ملی 2388
19019090 ـ ـ ـ سایر
1902 خمیرهای غذایی، حتی پخته شده یا پر شده (با گوشت یا سایر مواد) یا آماده شده به نحوی دیگر، از قبیل اسپاگتی، ماکارونی، رشته فرنگی، لازانیا (Lasagna)، نیوکی (Gnocchi)، راویولی (Ravioli)، کان نللونی (Cannelloni)، کوسکوس (Couscous)، حتی آماده شده.
ـ خمیرهای غذایی پخته‌نشده و پرنشده و آماده نشده به نحوی دیگر:
19021100 ـ ـ حاوی تخم‌مرغ
19021900 ـ ـ سایر
19022000 ـ خمیرهای غذایی پر شده ( حتی پخته شده یا آماده شده به نحوی دیگر)
19023000 ـ سایر خمیرهای غذایی
19024000 ـ کوسکوس
19030000 تاپیوکا و بدل‌های آن تهیه شده از فکول (نشاسته)، ‌به شکل ورقه (Flake)، دانه (Grain)، دانه‌های غلطان (Pearl)، نخاله غربال (Sifting)، یا به اشکال همانند.
1904 فرآورده‌ها براساس غلات که با عمل پف کردن (Swelling) یا تفت دادن به دست آمده باشند (مثلاً، کورن فلیکز Corn- Flakes)؛ غلات (غیر از ذرت) به صورت دانه یا به شکل فلس یا سایر دانه‌های کار شده (به‌استثنای آرد، بلغور و زبره)، پیش پخته یا آماده شده به نحوی دیگر که در جای دیگر گفته نشده و مشمول شماره دیگر تعرفه نشده باشد.
19041000 ـ فرآورده‌های غلات که با عمل پفکردن یا تفت دادن به دست آمده باشد.
19042000 ـ فرآورده‌های غذایی حاصل از برگه غلات تفت داده نشده یا از مخلوط برگه‌های غلات تفت داده نشده و برگه‌های غلات تفت داده شده یا غلات پف کرده.
19043000 ـ خرده گندم برشته
19049000 ـ سایر
1905 محصولات خبازی، نان شیرینیسازی یا بیسکوئیت‌سازی، حتی دارای کاکائو؛ فطیر (Communion wafers) کاشه خالی برای مصارف داروئی، خمیر برای لاک و مهر، خمیرهای خشک کرده آرد، نشاسته یا فکول به‌شکل ورق (Rice paper) و محصولات همانند.
19051000 ـ نان خشک و ترد (Crispbread)، موسوم به «کنکه بروت» (knackebrot)
19052000 ـ نان زنجبیلی و همانند
ـ بیسکوئیت‌هایی که به آنها مواد شیرینکننده افزوده‌اند؛ وافل‌ها (Waffles) و ویفرها (Wafers):
19053100 ـ ـ بیسکوئیت‌هایی که به آنها مواد شیرینکننده افزوده‌اند
19053200 ـ ـ وافل‌ها و ویفرها
19054000 ـ نان سوخاری (Rusks)، نان برشته شده و محصولات برشته شده مشابه
190590 ـ سایر:
19059010 ـ ـ‌ ـ کاشه برای دارو
19059090 ـ ـ‌ ـ سایر
2001 سبزیجات، میوه‌ها و سایر اجزای خوراکی نباتات، آماده یا محفوظ شده در سرکه یا جوهر سرکه(اسید استیک).
20011000 ـ خیار و خیار ریز (خیار ترشی)
20019000 ـ سایر
2002 گوجه فرنگی آماده یا محفوظ شده بهجز در سرکه یا در جوهر سرکه (اسید استیک)
20021000 ـ گوجه فرنگی، کامل یا به صورت قطعه قطعه
200290 ـ سایر:
20029010 ـ ـ ـ رب گوجه‌فرنگی
20029090 ـ ـ ـ سایر
2003 قارچ و دنبلان زمینی، آماده یا محفوظ شده بهجز در سرکه یا در جوهر سرکه.
20031000 ـ قارچ از گونه آگاریکوس (Agaricus)
20039000 ـ سایر
2004 سایر سبزیجات آماده یا محفوظ شده بهجز در سرکه یا در جوهر سرکه، یخ زده، غیر از محصولات مشمول شماره 06 20.
20041000 ـ سیب‌زمینی
20049000 ـ سایر سبزیجات و مخلوط‌های آنها
2005 سایر سبزیجات آماده یا محفوظ شده بهجز در سرکه یا جوهر سرکه، یخ نزده؛ غیر از محصولات مشمول شماره 06 20.
20051000 ـ سبزیجات هموژنیزه
20052000 ـ سیب‌زمینی
20054000 ـ نخود فرنگی (Pisum sativum)
ـ لوبیا (گونه Phaseolus, ، گونه vigna):
20055100 ـ ـ لوبیا به صورت دانه
20055900 ـ ـ سایر
20056000 ـ مارچوبه
20057000 ـ زیتون
20058000 ـ ذرت شیرین Zea mays) نوع (Saccharata
ـ سایر سبزیجات و مخلوط‌های سبزیجات:
20059100 ـ ـ جوانه بامبو
20059900 ـ ـ سایر
20060000 سبزیجات، میوه،‌میوه‌های سخت پوست، پوست میوه، و سایر اجزای نباتات،‌محفوظ شده در قند (آب گرفته شده، براق شده یا متبلور).
2007 مربا، ژله، مارمالاد (Marmalade)، پوره و خمیر میوه‌ که به وسیله پختن به دست‌آمده با یا بدون افزودن قند یا سایر مواد شیرینکننده
200710 ـ فرآورده‌های هموژنیزه:
20071010 ـ ـ‌ ـ پوره میوه‌های گرمسیری (آناناس، موز، انبه، پشن فروت و لیچی و تمبر هندی)
20071090 ـ ـ‌ ـ سایر
ـ سایر:
20079100 ـ ـ مرکبات
200799 ـ ـ‌ سایر:
20079910 ـ ـ‌ ـ پوره موز، انبه، پشن‌فروت، لیچی و آناناس
20079990 ـ ـ‌ ـ سایر
2008 میوه‌و سایر اجزای ‌خوراکی نباتات،‌آماده یا محفوظ شده به نحوی دیگر با یا بدون افزودن قند یا سایر مواد شیرینکننده یا الکل، که درجای دیگر گفته نشده و مشمول شماره دیگر تعرفه نشده باشد.
ـ میوه‌های سخت پوست، بادام زمینی و سایر دانه‌ها، حتی مخلوط شده با یکدیگر:
20081100 ـ ـ بادام زمینی
20081900 ـ ـ سایر، همچنین مخلوط‌ها
20082000 ـ آناناس
20083000 ـ مرکبات
20084000 ـ گلابی
20085000 ـ زردآلو
20086000 ـ گیلاس و آلبالو
20087000 ـ هلو، همچنین شلیل و شفتالو
20088000 ـ توت فرنگی
Cron Job Starts