۱-دستگاه یونیزه آب:
در خط تولید مواد شوینده ابتدا به وسیله دستگاه یونیزه آب، TDS آب کاهش می یابد اصطلاحا آب از آب سخت به آب سبک تبدیل می شود آب با TDS کمتر از ۴۰ppm مناسب برای تولید مواد شوینده می باشد آب سبک تولید شده در مخزنی چند لایه به دور از نور خورشید و گردوغبار ذخیره و نگهداری می شود.
– ظرفیت تولید در ۲۴ ساعت (۲۵۰۰۰لیتر)
– کاهش تی دی اس آب از ۴۰۰ppm به ۲۰ppm
– ساخت تایوان – مونتاژ شرکت ماد استیل
۲-میکسر استنلس استیل مخصوص تولید مواد شوینده:
در مرحله دوم می بایست میکسر را با آب یونیزه آبگیری کرده و سپس فرمولاسیون مایع شوینده
مورد نظر (بطور مثال:فرمول مایع ظرفشویی, دستشویی یا شامپوی سر و…) را در آن انجام دهیم.
حال سوال پیش می آید چگونه میکسر را با توجه به اینکه هر فرمول میزان خاصی آب نیاز دارد را با دقت بالا آبگیری کنیم؟
کافیست مقدار آب مورد نیاز برای انجام فرمولاسیون مورد نظر را به صورت عدد به دستگاه تنظیم کننده حجم آب (دلفین) بدهیم تا این دستگاه به پمپ سانتریفیوژی استیل فرمان بدهد و آب مورد نیاز برای انجام فرمول را با پمپ از مخزن چندلایه ذخیره سازی آب یونیزه (که در مرحله یک به آن اشاره شد )به میکسر مواد شوینده منتقل کند. بطور مثال برای ساخت فرمول مایع ظرفشویی اگر نیاز به وارد کردن۱۸۷۷لیتر آب به داخل میکسر باشد. کافیست در نمایشگر تنظیم کننده حجم آب دلفین عدد۱۸۷۷ لیتر را بدهیم و دستگاه را استارت بزنیم تا ۱۸۷۷لیتر آب را به داخل میکسر ریخته و سپس جریان آب را با دقت یکصدم لیتر قطع کند.
۱-ظرفیت مفید۲۰۰۰لیتر
۲-زمان انجام فرآیند تولید برای شامپو و یا مایع ظرفشویی حدودا۲ساعت
۳-دارای الکتروموتور موتوژن با قدرت۴اسب بخار و گیربکس ایرانی (کیفیت بالا)
۴- کف میکسر جهت خروج کامل مایع محدبی می باشد همچنین سر میکسر نیز محدبی بوده تا از تاثیر تنش موتور گیربکس بر میکسر جلوگیری شود.
۵-شیر تخلیه ۲اینچی از کف برای اتصال به دستگاه پرکن
۶-دارای گرمکن با قابل تنظیم دما محلول داخل میکسر
۷-دارای سه ردیف پره برای میکس کامل
۳- پرکن تمام اتوماتیک:
در نهایت محصول آماده شده و به کمک پمپ های مخصوص راهی مخزن دستگاه پرکن می شود بوسیله دستگاه پرکن قوطی ها با مقدار تعیین شده توسط نازلها پر و به کمک قسمت درب گذار،درب بطری ها بر روی بطری ها قرار گرفته و بوسیله آچارهای اتومات درب ها پلمپ می شوند و سپس از طریق بخش جدا کننده، از دستگاه پرکن جدا شده بر روی نوار نقاله قرار می گیرند. مشخصات پرکن اتومات:
۱- سرعت تولید ۱۵۰۰ الی ۲۲۰۰قوطی در ساعت (پر سرعت ترین پرکن اتوماتیک ۶نازله)
۲- سیلندر پیستونی با دقت بین۱الی۴گرم، حجم سیلندر تزریق از۱۰۰ccالی۱۱۰۰cc قابل تنظیم
۳- جنس بدنه استنلس استیل۳۰۴L
۴- جنس سیلندر پیستون و نازل ها استنلس استیل ۳۱۶L
۵- دارای مخزن۲۰۰لیتری با فلوتر برقی
۶-دارای۶عدد جک اتومات جهت جلوگیری از چکه مایع بر روی قوطی پس از پرشدن قوطی
۷-دارای تابلو برق و ۶جک اتوماتیک در داخل دستگاه
۸-دارای موتور سروو(جدید ترین سیستم دستگاه های پرکن اتوماتیک) که سرعت تولید را بالا برده و سبب جلوگیری (خطای مکانیکی شده)و از نیاز به رگلاژ دائم دستگاه جلوگیری می شود.
۹-دارای PLC و صفحه نمایش لمسی PLC
۴-لیبل زن اتوماتیک (دو رو زن):
قوطی ها پس از پر شدن بر روی نوار نقاله دستگاه لیبل زن قرار می گیرند و به کمک این دستگاه، لیبل بر دو روی قوطی ها چسبانده می شود.در خط تولید مواد شوینده لیبل زن اتوماتیک سروو یکی از قویترین لیبل زن های موجود در ایران و جهان می باشد این دستگاه دارای دقت و سرعت نصب بسیار بالایی می باشد که تمامی قوطی های متداول در بازار با هر شکل و طرح بدنه را لیبل می زند
البته دستگاه های لیبل زن دارای تنوع های مختلف هستند از قبیل:لیبل زن مکانیکی، لیبل زن شیرینگی بخار و … می باشد که بنا به درخواست در خط تولید قرار می گیرد.
لیبل زن موتور سروو
۱-دارای سرعت نصب ۶۰۰۰هزار لیبل در ساعت
۲-دارای PLC و مانیتور PLC
۳-دارای دو عدد موتور سروو
۴-جنس بدنه و شاسی استنلس استیل ۳۰۴L
۵-دارای نوار نقاله۲متری از جنس استنلس استیل
۶-نصب همزمان دو روی قوطی
۵- بسته بندی نهایی کالا:
در نهایت قوطی ها را یا در جعبه(کارتن) و یا با پلاستیک و به کمک شیرینگ پک بسته بندی می کنیم. مزایا و معایب هرکدام از بسته بندی ها را به شرح زیر توضیح می دهیم:
بسته بندی در کارتن:
پس از تاریخ و قیمت گذاری، قوطی ها های مواد شوینده را در کارتن های آماده قرارداده و راهی بازار می کنند.
مزایا:۱-جنس کارتن دارای مقاومت بالایی است و می توان محصولات شوینده را در تعداد بالا بر روی هم انبار کرد. معایب:۱- قیمت بسته بندی کارتن بسیار بالاست و ۱۰ برابر قیمت بسته بندی بوسیله شیرینگ پک تمام می شود.
۲- کارتن در باربری زیر باران یا در انبارهای مرطوب, رطوبت به خود جذب می کند و فاسد می شود بسته بندی شیرینگ پک: پس از تاریخ و قیمت گذاری، قوطی های مواد شوینده وارد دستگاه شیرینگ پک شده و به کمک پلاستیک مقاوم بسته بندی می شوند.
مزایا:۱-علاوه بر مقاومت مطلوب هزینه بسته بندی بسیار پایین هست و حدودا ۱۰برابر ارزانتر از کارتن می باشد.
۲-در صورت داشتن دستگاه شیرینگ پک فول اتومات نیازی به داشتن کارگر بر روی این دستگاه نیست در نتیجه هزینه های تولید مواد شوینده کاهش می یابد.
۳-در هر محیط مرطوب و هر شرایط آب و هوایی نامناسب بسته بندی سالم می ماند. معایب: ۱-قابلیت چیدن شل های قوطی مواد شوینده با تعداد زیاد(بیش از ۴بسته) بر روی هم میسر نیست.
۶-بسته بندی با دستگاه شیرینگ پک فول اتومات:
۱-دارای PLC و صفحه نمایش PLC(قابلیت برنامه ریزی کامپیوتری و کنترل)
۲-بدون نیاز به تماس دست نیروی کارگر:در این مدل از شیرینگ پک، قوطی های مواد شوینده از روی نوار نقاله مستقیم وارد شیرینگ پک می شوند و دستگاه خود قوطی ها را در ردیف های تعیین شده در مانیتور PLC مرتب کرده و بدون کفی بسته بندی می کند.
۳-دارای جک های اتوماتیک برای انجام تمامی امور شیرینگ
۴-دارای توانایی بسته بندی ۲۰۰۰قوطی در ساعت
۵-دارای ۲عدد موتور سروو