محصول بو داده شده پس از اینکه طعم زده شده جهت خشک شدن و رطوبت گیری به دستگاه خشک کن انتقال یافته و توسط هوای گرم و سیستم ویبره سرند خشک کن رطوبت اضافی گرفته می شود و محصول آماده بسته بندی می گردد. موارد استفاده: مخصوص خشک کردن و رطوبت گیری سطح آجیل و خشکبار بعد از طعم زنی توسط دستگاه لووک با هوای گرم. از این دستگاه جهت خشک کردن خلال پسته و بادام پس از فرآیند خلال شدن استفاده می شود. دارای مشعل گازی و گازوئیلی و کوره مربوطه. عملکرد این دستگاه الکترومکانیک میباشد وبه طول 450، عرض 140 ، ارتفاع 120سانتیمتر تولید می گردد.همچنین برق مورد نیاز این دستگاه سه فاز و بسته به نوع درخواست مشتری قابل تغییر به تک فاز است.وزن دستگاه 400 کیلوگرم است.