خط تولید چای کیسه ای هیمورا با ظرفیت تولید ۶۰ عدد چای کیسه ای در دقیقه قادر است جهت بسته بندی چای کیسه ای از نوع چای سبز، چای گیاهی، چای برگ نوشیدنی و دارویی مورد استفاده قرار گیرد. این دستگاه قادر است ساخت کیسه، پر کردن، اندازه گیری، بسته بندی، برش و شمارش تعداد کیسه های چای را بطور خودکار انجام دهد. این ویژگی منجر به بهبود عملکرد دستگاه در کمترین زمان ممکن شده و هزینه های کاری را به شدت کاهش می دهد.
بسته بندی بخش داخلی و خارجی کیسه می تواند همزمان انجام شود و از تماس مستقیم بین دست و مواد بسته بندی شونده جلوگیری بعمل می آید. امروزه پایداری محصول یکی از نگرانی های اساسی در صنعت بسته بندی چای کیسه ای است، در نتیجه ، تولید کنندگان به طور فزاینده ای اتوماسیون را در خط تولید خود اتخاذ می کنند و به ابتکارهای تجارت پایدار در سراسر جهان پایبند هستند.
همچنین بازار چای آماده جهت نوشیدن و در اصل تولید فوری چای در حال رشد است و آسیا و اقیانوسیه ، ایالات متحده و اروپا به عنوان بزرگترین مصرف کننده محصولات آماده نوشیدن در سراسر جهان محسوب می شوند. در اصل چای کیسه ای جایگزین بسیار سالم تری نسبت به سایر نوشیدنی ها محسوب می شود.
علت برتری این خط تولید
امروزه افزایش مصرف چای ناشی از افزایش آگاهی در مورد اثرات آنتی اکسیدانی، التهابی و کاهش وزن آن است. بسته بندی چای اعم از چای سیاه، قرمز و چای سبز باعث شده دسترسی به آن خیلی راحت تر بوده و فرد هر کجا که باشد می تواند به شکل فوری از خاصیت های این چای بهره مند شود. در صنعت چای ، روز به روز تقاضا برای انواع چای کیسه ای سیاه، قرمز، سبز ، گیاهی و میوه ای بیشتر می شود.
همچنین بسته بندی نقشی بسیار اساسی در بازار چای دارد زیرا نه تنها محصول را درون خود حفظ و نگهداری می کند بلکه تبلیغات برند محصول را نیز انجام می دهد. بسته بندی چای کیسه ای به نظر می رسد تقریباً به اندازه انتخاب خود محصول بسیار مهم است و به همین دلیل است که بکارگیری خلاقیت در بسته بندی چای در خط تولید چای کیسه ای جایگاه بسیار مهمی را به خود اختصاص داده است.
خواص درمانی چای کیسه ای
چای کیسه ای می تواند بعنوان تقویت کننده مو استفاده شود، بعد از شستشوی مو می توان از تعدادی چای کیسه ای برای براق کردن مو استفاده کرد. همچنین می توان از چای کیسه ای برای رنگ کردن موقت مو هم استفاده کرد . چای سیاه رنگ قهوه ای به مو می دهد.
هنگام جوشیدن آب برنج می توان یک عدد چای کیسه ای داخل ظرف غذا انداخت، این کار طعم مطبوعی به برنج می دهد و بوی برنج را ازبین می برد . برای این کار می توان از یک چای سبز کیسه ای استفاده کرد.
تعدادی چای کیسه ای استفاده شده را مجددا بمدت ۳۰ دقیقه در ظرف آب خیسانده و سپس می توان از خواص آن در باغچه حیاط برای تغذیه گل و گیاه و دفع قارچ استفاده کرد.
جهت رفع پف چشم ، خستگی و تیرگی دور چشم و همچنین از بین بردن آلرژی و حساسیت و قرمزی می توان از چای کیسه ای که قبلا در یخچال سرد شده استفاده کرد.
قطعات و تجهیزات
مزایای دستگاه