WhatsApp
پیام در واتساپ

خط تولید قهوه فوری

فروش
0.00 ( 0 )
قهوه-فوری-04-min
قهوه-فوری-04-min
قهوه-فوری-03-min-600x600
قهوه-فوری-03-min-600x600
قهوه-فوری-02-min-600x600
قهوه-فوری-02-min-600x600
1 2 3
اطلاعات تماس
تلفن همراه: 09..........نمایش
ارسال شده توسط
هیمورا (51)
فعالیت اصلی: ;تولیدی;تجاری;
همراه: 09..........نمایش
وب سایت: www.himora.net
تاریخ ارسال ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
تاریخ ویرایش: ۱۳۹۸/۰۹/۰۴

توضیحات آگهی

اصلی ترین بحث در خط تولید قهوه فوری هیمورا، بوجود آوردن یا خلق طعم مطلوب از طریق فرآیند بو دادن یا روستینگ گونه های مختلف قهوه می باشد. سه عامل اساسی در طعم و کیفیت قهوه عبارتند از:

فرآیند بو دادن یا روستینگ قهوه

نژاد، گونه و چگونگی پرورش قهوه

بدست آوردن طعم مطلوب مشتری ومناسب با ذائقه افراد جامعه و بسته بندی مدرن و استاندارد

قهوه

دانه های قهوه سبز در واقع دانه های داخل میوه ای است که به آن گیلاس قهوه گفته می شود. بعد از چیدن گیلاسهای قهوه، دانه های داخل آن را جدا می کنند. زمان درآوردن دانه های گیلاس و طریقه جدا کردن آنها تاثیر بسزائی در طعم و کیفیت نهایی قهوه دارد و باعث تفاوت در طعم محصول بدست آمده می شود. دو گونه اصلی قهوه در دنیا عبارتند از قهوه روبوستا (Robusta) و قهوه عربیکا (Arabica) که قهوه روبوستا به دلیل 50% کافیئن بیشتر دارای طعم تلخ تری می باشد اما قهوه عربیکا با طعم ملایم تر و عطر مطلوب طرفداران بیشتری دارد.

قهوه فوری

قهوه فوری ماده خشکی است که رطوبت آن بین 1-4 درصد است و از قهوه سبز رست شده (بو داده) و سپس آسیاب شده بدست می آید. به دلیل رطوبت پایین قهوه فوری میکروب ها در آن نمی توانند رشد کنند. قهوه بزرگترین منبع آنتی اکسیدان در رژیم غذایی مدرن است. قهوه فوری نیز دارای آنتی اکسیدان فراوان است و حتی تحقیقات نشان داده که احتمال وجود آنتی اکسیدانهای خاص نسبت به قهوه معمولی داشته باشد که علتش روش های فرآوری این ماده است. قهوه فوری کافئین کمتری نسبت به قهوه معمولی دارد و به شکل پودر یا دانه های ریز یا گرانولی و در انواع بسته بندی به بازار ارائه می شود.

شرح مختصر فرآیند تولید قهوه فوری

روند کار در خط تولید قهوه فوری بدین گونه است که، ابتدا قهوه سبز در دمای 165 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه بو داده یا رست می شود و سپس با آسیاب درجه ریز بین 0.5-10 میلی متر خرد می گردد. قهوه آسیاب شده را در آب مخلوط  یا دم می کنند. پس از دم کشیدن قهوه با استفاده از دو روش خشک و به پودر آماده حل شدن در آب یعنی قهوه فوری تبدیل می کنند.

روش خشک کردن انجمادی

روش خشک کردن پاششی

روش خشک کردن انجمادی freeze-drying

در روش خشک کردن انجمادی قهوه دم کشیده را در 40- درجه سانتیگراد منجمد کرده برش می زنند که این محصول حلال در آب می شود. سپس در دمای پایین و تحت خلاء خشک کرده و تبدیل به قهوه فوری می کنند.

در این روش به دلیل استفاده از دمای بسیار پایین و شرایط خشک کردن آرام کیفیت عطر و طعم قهوه حفظ می شود. و از مزیت های این روش عدم تشکیل مواد جدید در قهوه ، اکسید نشدن قهوه، عدم چسبندگی دانه های قهوه و تشکیل توده می باشد.

روش خشک کردن پاششی spray drying

در روش خشک کردن پاششی توسط خط تولید قهوه فوری، ابتدا قهوه دم کرده را به همراه یک جریان هوای گرم به داخل یک برج استوانه ای بلند اسپری می کنند. در این برج قهوه رطوبت خود را از دست داده و کاملا خشک شده و آماده حل شدن مجدد درآب داغ می شوند. در این روش نیز تا حد امکان کیفیت عطر و طعم قهوه حفظ می شود. به دلیل اینکه در این فرآیند دانه های قهوه درشت تر و رنگ آنها روشن تر می شود به آن قهوه گلد می گویند.

حال که قهوه فوری آماده شده، بوسیله دستگاه ساشه زن که برای بسته بندی مواد گرانولی بکار می رود بسته بندی می شود و مراحل به این صورت است  که کار اندازه گیری خودکار، پرکردن، آب بندی، برش و ساخت کیسه و بسته بندی را انجام میدهد و قهوه فوری  را بسته بندی می کنند.

ویژگی ها و مزایای محصول نهایی

امروزه با رشد روزافزون مصرف قهوه در بین اقشار مختلف جامعه بویژه قشر جوان، صنعت فرآوری قهوه به یکی از پرسودترین صنایع کشور تبدیل کرده است. همچنین تجارت قهوه بعد از نفت پرسود ترین و دومین تجارت بزرگ جهان به شمار می آید. لذا خط تولید قهوه فوری ساخته و جهت سهولت در تولید نسکافه، به بازار جهانی عرضه شد. قهوه حاوی آنتی اکسیدان، کافئین، پلی فنول ها و عناصری همانند پتاسیم، منیزیم، فسفر، منگنز و مقدار کمی از ویتامین های گروه B و سایر مواد شیمیایی مورد نیاز و مفید برای بدن است. تحقیقات نشان میدهد کسانی که روزانه یک فنجان قهوه می نوشند کمتر به بیماریهایی همانند آلزایمر، پارکینسون ، سرطان کبد و دیابت نوع دو مبتلا می شوند. بدین منظور خطوط تولید صنایع غذایی هیمورا، خط تولید نسکافه را، برای تولید قهوه فوری با بالاترین کیفیت، طراحی و تولید می کنند.

لیست و تعداد تجهیزات خط تولید قهوه فوری هیمورا

سرخ کن

بخش توزین

بخش آسیاب

کوره احتراق گاز

دستگاه خنک کننده

سیلوی ذخیره سازی

بخش انتقال پنوماتیک

بخش خشک کن پاششی

تمیز کننده قهوه رست شده

دستگاه تمیز کردن قهوه سبز

حذف کننده سنگ های اضافه

جمع کن سبوس ها و ضایعات

ماشین جداسازی دانه های قهوه

ضمنا تاسیسات عمومی مورد نیاز خط تولید قهوه فوری شامل سیستم تولید بخار، سیستم تولید هوای فشرده ، گاز طبیعی، برق، آب فرآیندی، آب خنک، آب برای تمیز کردن و نیتروژن می باشد.

ویژگی ها

کشور سازنده ایران
ظرفیت 25 کیلوگرم در ساعت و بیشتر (در صورت سفارش)

نشانی


خیام جنوبی, فلکه خیام, ارومیه, بخش مرکزی, شهرستان ارومیه, استان آذربایجان غربی, 444655677, ایران

امتیاز

کیفیت اطلاعات
کمیت اطلاعات
نحوه پاسخگویی

جزئیات آگهی

شناسه آگهی: 898
تعداد بازدید: 41199
تاریخ انقضاء: ۱۴۰۳/۰۹/۲۸

کامنت‌ها (0)

امتیاز 0 از 5 بر اساس نظر 0 نفر
کامنتی درج نشده

کامنت بگذارید

  1. ارسال کامنت بدون عضویت. عضویت یا ورود به سایت.
امتیاز دهید:
0 کارکتر
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
متن عکس را داخل کادر وارد کنید