دستگاه کجلدال برای اندازه گیری پروتئین، نیتروژن در مواد غذایی مورد استفاده قرار میگیرد. ویژگی های این دستگاه:
· تمام دیجیتال و اتوماتیک با قابلیت برنامه ریزی و دارای LCD رنگی جهت مشاهده مراحل انجام کار و فرمان ها.
· به همراه کنترل پنل Finger Touch.
· انجام تقطیر در کمترین زمان ممکن بین 3 تا 5 دقیقه بسته به نمونه با تقطیر سریع و بسیار دقیق.
· قابلیت تکرارپذیری کمتر از 0.1 درصد(RSD) .
· ضریب رگرسیون 99/99 درصد بعد از رسم منحنی استاندارد.
· تأمین حرارت لازمه تقطیر توسط بخار با فشار ثابت.
· قابلیت اندازه گیری پروتئین، عدد زئین و الکل، ازت آزاد، TVN و آمونیاک آزاد.
· دارای منبع بخار 1 لیتری از جنس Stainless Steel316، پمپ 20 باری برای تزریق آب مقطر به دیگ بخار.
· ظروف Reagent مخصوص مدرج قابل اتوکلاو جهت ذخیره آب، سود و اسید بوریک به طور متصل به دستگاه
· سیستم منحصر و پیشرفته وکیوم و فشار مورد نیاز عملیات تقطیر بدون استفاده از پمپ های وکیوم پیستونی و عدم ایجاد مشکلات مربوطه.
· صرفه جویی در هزینه های جانبی و تعمیرات و عدم نگرانی از انسداد و خوردگی پمپ ها توسط بخارات سود و اسید غلیظ.
· سیستم های کنترل و ایمنی چندگانه و دقیق
· سیستم Aspiration برای دفع اضافات نمونه مورد آزمایش به طور اتوماتیک
· سیستم Auto Washing (شستشو به صورت اتوماتیک)
· قابلیت برنامه ریزی مقدار حجم نمونه بر اساس زمان حافظه 20تایی جهت برنامه ریزی و کنترل مراحل تقطیر
· عمر کارکرد بسیار بالا با توجه به استفاده از بهترین قطعات متریال موجود
گروه صنعتی لوتوس تجهیز کاسپین سری ASCO به طراحی، تولید و عرضه تجهیزات آزمایشگاهی میپردازند که برای برقراری ارتباط با این تیم و اطلاع از ویژگی های هر یک از محصولات و دریافت مشاوره رایگان قبل از خرید، می توانید از طریق راه های ارتباطی ذکر شده استفاده نمایید.
01334454032
09045258545
https://ascofood.com
https://www.instagram.com/ascofood