WhatsApp
پیام در واتساپ

خط فرآوری و بسته بندی عسل

فروش
0.00 ( 0 )
0c758c944f0062609b2677e28107bc5e_M
0c758c944f0062609b2677e28107bc5e_M
tray sealer
tray sealer
process tank (1)
process tank (1)
af2ef6a0e2c9c528b09655df79f3b312_M
af2ef6a0e2c9c528b09655df79f3b312_M
1 2 3 4
اطلاعات تماس
تلفن همراه: 09..........نمایش
ارسال شده توسط
محبوب (13)
فعالیت اصلی: ;تولیدی;تجاری;
همراه: 09..........نمایش
وب سایت: www.mahboobpacking.ir/
تاریخ ارسال ۱۳۹۸/۰۸/۲۵
تاریخ ویرایش: ۱۳۹۸/۰۸/۲۵

توضیحات آگهی

پس از انتقال سینی کندو به سالن استخراج عسل، اولین مرحله جداسازی موم از عسل می باشد یعنی باید عسل محبوس شده توسط موم در سلول ها آزاد گردد، این جداسازی به صورت مکانیکی بوده و توسط چنگک ها در دستگاه یا توسط کارگر، موم عسل از موم جدا می شود. در مرحله بعد سینی ها در محفظه دستگاه سانتریفوژی استخراج عسل قرار می گیرند که با ایجاد نیروی گریز از مرکز عسل از جداره قیف دستگاه شروع به استخراج می نماید در این مرحله بهتر است از دستگاه استخراج فیلتر دار استفاده گردد تا بقایای موم و زنبور و سایر مواد زاید از عسل جدا گردد و با عسل در مراحل آتی حمل و نقل نگردد، حساس ترین مرحله گرفتن رطوبت عسل می باشد که شاید مهمترین عامل در تعیین کیفیت عسل باشد این مرحله باید توسط مواد رطوبت گیر انجام گردد و از اعمال فرآیند حرارتی بدلیل افت کیفیت عسل حتی المقدور استفاده نگردد. معمولا ورودی عسل به کارخانه همین عسل بوده و عملیات استخراج با فرآیند بسته بندی در کارخانجات بزرگ تواما انجام می پذیرد. بسته به ظرفیت خط پرکن و بسته بندی عسل، حجم مخازن پروسس استیل تعیین می گردند با استفاده از سیستم پمپاژ گرم عسلی که در مخازن دو یا سه جداره استیل گرم شده و حالت روانروی پیدا نموده اند را به نازل دستگاه پرکن هدایت می کنیم در این مرحله به چنیدین شکل می توان عسل را بسته بندی نمود:

1- بسته بندی عسل در بطری یا شیشه دهانه گشاد: دستگاه پرکن خطی مایعات غلیظ مناسب برای پرکردن عسل در ظروف شیشه ای یا پت می باشد در این دستگاه درج تاریخ و قیمت توسط دستگاه جت پرینتر و عملیات درب بندی توسط دستگاه درب بند و همچنین عملیات غلاف زنی توسط شیرینگ استرچ موجود بر روی دستگاه پرکن به صورت همزمان انجام خواهد پذیرفت. و مرحله آخر کارتن گذاری و بسته بندی با دستگاه شیرینک پک می باشد. در صورت پرکردن عسل در شیشه استفاده از دستگاه شستشو و خشک کن ظروف دهانه گشاد الزامی است. برای مشاهده دستگاه شستشو ظروف شیشه ای کلیک نمایید.

2- بسته بندی عسل در ظروف یکبار مصرف: استفاده از دستگاه تری سیلر یا فرم فیل سیل دارای سیستم پرکن مایعات غلیظ، مناسب برای پرکردن و بسته بندی نمودن عسل در ظروف یکبار مصرف می باشند.و مرحله آخر کارتن گذاری و بسته بندی با دستگاه شیرینک پک می باشد.

3- بسته بندی تک نفره عسل: استفاده از دستگاه پرکن و بسته بندی ساشه، کاربردی ترین دستگاه پرکن تک نفره عسل می باشد.

دیاگرام چینش و فلوچارت خط فرآوری و بسته بندی عسل:

دستگاه موم گیر عسل 

دستگاه سانتریفوژی استخراج عسل دارای فیلتر 

سیستم رطوبت گیر عسل 

 مخازن پروسس تمام استیل عسل 

مخازن  و وان استیل :

مخزن استیل به صورت تک جداره، دو جداره و سه جداره معمولا ساخته می شود. مخزن استیل به صورت سه جداره که  پروسس تانک نیز نامیده می شود، دارای میکسر و ژاکت بوده که محل تبادلات دمایی در تانک استیل همین جدار می باشد و قابلیت نصب به بویلر آبگرم یا دیگ بخار را دارد و یا در صورت نیاز به سیستم سرمایشی به کولینگ تاور یا چیلر و آیس بانک متصل می گردد. همچنین انواع وان ها و دیگ های پخت بر اساس ظرفیت و نوع کاربری قابلیت ساخت و طراحی دارند. انواع فرمرها و قالب زن های فلافل و ناگت نیز با وان های سرخ کن تمام استیل از تولیدات ماشین سازی محبوب می باشد.

سیستم پمپاژ گرم 

 دستگاه پرکن خطی مایعات غلیظ یا دستگاه بسته بندی عسل در ظروف یکبار مصرف 

نوع کاربری :
دستگاه پرکن مایعات اتوماتیک، جهت پرکردن انواع مایعات در ظروف مختلف کاربرد دارد. در مواقعی که راندمان تولید بالا و خط تولید پیوسته است از دستگاه پر کن اتوماتیک خطی استفاده می شود.

مانند : پرکن آب معدنی، پرکن نوشابه، پر کن دوغ و پرکن آب میوه.

پرکن مایعات غلیظ :

پرکن اتوماتیک مایعات غلیظ دارای سیستم پرکردن با پمپ های مخصوص مایع غلیظ می باشد و در صورتی که محصول دارای شیره چسبناک و کف باشد مانند پرکن شیره خرما، نباید از پمپ پیستونی استفاده نمود زیرا هم تمیز کردن دستگاه پرکن سخت خواهد شد و هم به دلیل وجود شیره چسبناک، اورینگ و پکینگ های پیستون ها دارای خرابی زیاد می باشند و گیر افتادن سیلندر و پیستون نیز از معایب آن می باشد. اما در پرکن عسل و پرکن مربا استفاده از سیستم پیستونی قابلیت ساخت دارد.

پرکن مایعات رقیق:

پرکن اتوماتیک مایع رقیق دارای سیستم پرکردن با استفاده از پمپ های سانتریفوژی می باشد و با دارا بودن سنسور های قطع و وصل اتوماتیک دارای راندمان و دقت خوبی می باشد . از پرکن های ثقلی جهت دستگاه پرکن نیمه اتوماتیک و جایی که راندمان پایین می باشد استفاده می کنیم. مانند پرکن نوشابه، پرکن پارافین، پرکن دوغ و موارد مشابه.

تعداد نازل در دستگاه پرکن با توجه به راندمان تعیین می گردد. دستگاه درب بند و دستگاه سیل القایی و همچنین دستگاه جت پرینتر و تونل شیرینگ استرچ بر روی دستگاه پرکن، بسته به سفارش خریدار  نصب می شود، مانند خط پرکن و بسته بندی روغن در 1 لیتری و چهار لیتری. لذا تعیین قیمت دستگاه پرکن، بسته به راندمان و نوع متعلقات آن می باشد.


مشخصات فنی دستگاه پرکن اتوماتیک:

 

وزن دستگاه

550 کیلوگرم می باشد.

 راندمان دستگاه

برای دستگاه هشت نازل حدود 500 -1000 لیتر در ساعت می باشد(راندمان دستگاه به غلظت مایع و حجم ظرف بستگی دارد)

رنگ

تمام استیل

برق مصرفی

3 فاز 25 آمپر( در صورت سفارش تکفاز)

سیستم عملکرد

الکترو مکانیک و پنوماتیک

مصرف برق

7-5 کیلووات

قیمت

 

بر اساس سفارش

ابعاد دستگاه

طول 6،عرض 1.2 ،ارتفاع 1.5 .( ابعاد بر حسب متر می باشد).


سایر مشخصات :
1 – دستگاه پرکن مایع ،بسته به نوع کاربرد ،در دو نوع خطی و روتاری ساخته می شود.
2- دستگاه دارای سیستمهای : درب گذار ، درب بند ، جت پرینتر ، سیل القایی و در صورت نیاز شستشو می باشد.
3- نوع نازل متناسب با دهانه ظرف و نوع و غلظت مایع طراحی می گردد.
4- دستگاه دارای سیستم چکه گیر می باشد.
5- نحوه عملکرد: تمام اتوماتیک می باشد.
6- بر اساس راندمان و درخواست مشتری تعداد نازل ها قابل افزایش می باشد.
7- در صورت نیاز ،دستگاه پرکن با مخزن مایع ،دارای سیرکوله می شود.
8 - مزیت عملیاتی : امکان تغییرات از جهت تغییر در تعداد نازل ،تغییر درقسمت درب بند و افزودن قسمت هایی مانند تونل استرچ و یا میز ترافیکی بر روی دستگاه خطی آسانتر از مدل روتاری می باشد. همچنین آسانی عملکرد و راندمان بالا از مزایای دیگر این دستگاه می باشد.


توضیح خاص :

دستگاه پرکن مایعات اتوماتیک مناسب جهت مایعات غلیظ و ویسکوز و مایعات رقیق و مایعات کف زا می باشد مانند پرکن سس، پرکن ژل آتش زا، پرکن آب اسید و .... دستگاه پرکن مایعات اتوماتیک جهت تولید با راندمان بالا کاربرد دارد.

سیل وکیوم:

انواع دستگاه سیل وکیوم جهت بسته بندی ظروف یکبار مصرف با اعمال وکیوم و تزریق گاز در این ظروف به کار می رود. استفاده از سیل وکیوم جهت افزایش ماندگاری محصول سبب تنوع در ساخت و توسعه این ماشین گردیده است. سیل وکیوم اتوماتیک برای راندمان های بالا در مدل های سیل وکیوم صفحه گردان (سیل وکیوم روتاری) ،تری سیلر و فرم فیل سیل و سیل وکیوم نیمه اتوماتیک  مانند سیل وکیوم کشویی برای راندمانهای متوسط و انواع سیل دستی و سیل رومیزی برای راندمان های کم کاربری دارد.

 دستگاه شیرینک پک

ویژگی ها

کشور سازنده ایران

نشانی


بزرگراه دانشگاه صنعتی اصفهان, شهرک رسالت, دهنو, اصفهان, بخش مرکزی شهرستان اصفهان, شهرستان اصفهان, 8415683111, ایران

امتیاز

کیفیت اطلاعات
کمیت اطلاعات
نحوه پاسخگویی

جزئیات آگهی

شناسه آگهی: 809
تعداد بازدید: 41514
تاریخ انقضاء: ۱۴۰۳/۰۹/۱۹

کامنت‌ها (0)

امتیاز 0 از 5 بر اساس نظر 0 نفر
کامنتی درج نشده

کامنت بگذارید

  1. ارسال کامنت بدون عضویت. عضویت یا ورود به سایت.
امتیاز دهید:
0 کارکتر
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
متن عکس را داخل کادر وارد کنید