WhatsApp
پیام در واتساپ

خط تولید و بسته بندی کیک

فروش
0.00 ( 0 )
8fe3e0f34d3083cba6fe73d62a783d7f_M
8fe3e0f34d3083cba6fe73d62a783d7f_M
542390225756f78888142d54f3d17e01_M
542390225756f78888142d54f3d17e01_M
64d93d666355a43c4a86679a030d35b6_M
64d93d666355a43c4a86679a030d35b6_M
1c0ae2205709722b62e843abc0471a55_M
1c0ae2205709722b62e843abc0471a55_M
2a14beb1aee2d71c6fecb12f25c690f7_M
2a14beb1aee2d71c6fecb12f25c690f7_M
9000
9000
1 2 3 4 5 6
اطلاعات تماس
تلفن همراه: 09..........نمایش
ارسال شده توسط
محبوب (13)
فعالیت اصلی: ;تولیدی;تجاری;
همراه: 09..........نمایش
وب سایت: www.mahboobpacking.ir/
تاریخ ارسال ۱۳۹۸/۰۸/۲۵
تاریخ ویرایش: ۱۳۹۸/۰۸/۲۵

توضیحات آگهی

در تولید کیک اسفنجی و کاپ کیک، بعد از ایجاد فرمولاسیون در میکسر، خمیر کیک به دستگاه اکس یا کانتینیوز میکسر هموژنیزاتور منتقل می شود در دستگاه اکس با عبور خمیر کیک از شیار های توربین اکس، تحت فشار زیاد و همراه با هوادهی، باعث هموژن شدن خمیر کیک شده و بافت کیک بعد از فر گذاری، بافتی یکنواخت است و کیک با وزن کمتر دارای حجم بیشتری خواهد بود، پس از دستگاه اکس خمیر به دستگاه قیف زن یا دستگاه دپوزیت منتقل می شود ،سینی هایی که روی ریل دپازیتور قرار می گیرند یا باید دارای کاغذ باشند و یا در صورت نداشتن کاغذ باید چرب شده باشند که خمیر کیک به سینی نچسبد در اکثر قریب به اتفاق کارخانجات تولید کیک ،چرب کردن سینی کیک توسط کارگران انجام می شود که ضمن صرف زمان زیاد هزینه کارگری تولید کیک نیز بالا می رود، دستگاه چرب کن سینی کیک ضمن ایجاد این صرفه جویی در هزینه و وقت باعث کاهش در مصرف روغن جهت چرب کردن سینی کیک نیز می شود، در کارخانجاتی که دستگاه قیف زن دارند قبل از آن یک دستگاه چرب کن اضافه می شود و در غیر اینصورت دستگاه چرب کن و دیپازیتور در یک دستگاه توصیه می شود. پس از پر شدن سینی های کیک، گاری فر سینی گذاری شده و عملیات پخت کیک انجام می پذیرد. پس از خروج، کیک ها آماده بسته بندی با دستگاه پیلوپک یا همان دستگاه بسته بندی افقی می باشند ،قابلیت نصب دستگاه تاریخ زن حرارتی و یا دستگاه جت پرینتر بر روی دستگاه پیلو پک وجود دارد.

در صورت تولید کیک مغز دار از دستگاه مغزی زن یا همان دستگاه تزریق شکلات استفاده می کنیم که به دو صورت امکان پذیر می باشد اول دستگاه مغزی زن از بالا که، کاکائو و یا شکلات یا مارمالاد را از بالا توسط نازل در کیکی که هنوز در سینی است تزریق می نماید این روش راندمان بالایی دارد و پس از مغز دار شدن کیک به دستگاه بسته بندی افقی می رود، در روش دوم کیک ها روی نوار نقاله دستگاه مغزی زن قرار می گیرد و کیک ها از بغل مغز دار می شوند که بر اساس راندمان تعداد نازل های دستگاه مغزی زن قابل افزایش می باشد. در انتها شستن سینی ها و قالب های کیک برای تولید بعدی می باشد که فرآیندی سخت و هزینه بر و با مصرف آب بالا می باشد، استفاده از دستگاه شستشوی کانتینیوس باعث بالا رفتن کیفیت شستشو با کاهش هزینه کارگری و مصرف آب کمتر خواهد شد، در نتیجه کیک با کیفیت بالا و قیمت ارزانتری تولید خواهد شد.  استفاده از دستگاه چرب کن ودستگاه شستشوی نواری یا ریلی باعث ایجاد اتوماسیون در خط تولید کیک می گردد.

دیاگرام چینش و فلوچارت خط فرآوری و بسته بندی کیک:

دستگاه میکسر 

 کانتینیوز میکسر هموژنیزاتور 

نوع کاربری میکسر اتوماتیک:
دستگاه کانتینیوز میکسر هموژنیزاتور که به اکس معروف می باشد، جهت حجم دهی و هوادهی در خمیر کیک بکار میرود و باعث بهبود بافت خمیر و کمک در بعمل آوردن کیک می شود . در خطوط تولید کیک، دستگاه میکسر اتوماتیک هموژنایزر، بعد از دستگاه میکسر و قبل از دستگاه دپوزیت (قیف زن) بکار می رود. استفاده از اوکس باعث بهتر بعمل آمدن خمیر در فر می شود و در مقایسه دو کیک هم وزن، کیکی که با این میکسر اتوماتیک هوادهی شده است حجم بیشتری دارد و بافت آن یکنواخت تر و همسان تر می باشد. خمیر کیک با عبور به صورت تحت فشار از شیارهای متعدد توربین میکسر اتوماتیک، هوادهی می شود و خمیر دچار گرمای زیاد شده که باید توربین دستگاه تحت سیستم خنک کننده بصورت مداوم باشد، سیستم تبرید میکسر کانتینیوس بهتر است چیلر باشد و استفاده از سیستم یخچال توصیه نمی شود همچنین جنس توربین میکسر تمام استیل می باشد که در مدل های قدیمی از جنس فسفر برنز بوده است. توربین اکس دارای شیارهای متعددی است.

   
مشخصات فنی اتو میکسر هموژنیزاتور :   

وزن دستگاه

۶۵۰ کیلوگرم می باشد

 راندمان دستگاه

۱۰ سانتی متر مکعب در ثانیه می باشدکه قابلیت تغییر دارد

رنگ

جنس توربین

الکترواستاتیک با کاورکشی تمام استیل

تمام استیل

برق مصرفی

۳ فاز ۳۲ آمپر

سیستم عملکرد

الکترومکانیک پنوماتیک

مصرف برق

۸-۶ کیلووات

قیمت

 

بر اساس سفارش

ابعاد دستگاه

طول ۱,۵،عرض ۱.۵ ،ارتفاع ۱.۷۰.( ابعاد بر حسب متر می باشد)


سایر مشخصات میکسر اتوماتیک کیک :
۱-  دستگاه میکسر اتوماتیک دارای موتور گیریبکس دور متغییر به همراه اینورتر می باشد و سرعت توربین و مقدارهوادهی قابل تنظیم می باشد .
۲- نحوه عملکرد: تمام اتوماتیک می باشد .
۳- اتو میکسر قابل طراحی بر اساس راندمان و ابعاد مختلف می باشد.
۴- قسمت توربین اکس قابل شستشو و تعویض می باشد.
۵- میکسر هموژنیزاتور دارای قابلیت تنظیم مقدار و شدت خمیر خروجی می باشد.
۶-  مزیت عملیاتی :  کیکی که اکس می شود نسبت به کیک اکس نشده هم وزنش، از حجم بالاتری برخوردار می باشد که این امر در بهبود کیفیت بازار پسندی و تولید کیک با وزن خمیر کمتر و حجم بالا و کاهش قیمت موثر می باشد.

 دستگاه دیپازیتور و چرب کن 

نوع کاربری قیف زن پنوماتیک با چرب کن :
دستگاه دپوزیت یا قیف زن دارای سیستم چرب کن دیس کیک، به صورت دو دستگاه در یک دستگاه می باشد و جهت پرکردن خمیر کیک  و چرب کردن سینی های کیک در خط تولید کیک بکار می رورد. ماشین سازی محبوب در طراحی جدید و جهت کاهش هزینه تولیدکنندگان کیک ضمن افزایش کیفیت کیک تولیدی، اقدام به ساخت دستگاه دو منظوره دیپازیتور و چرب کن نموده است. سینی های کیک بر روی ریل دستگاه دیپازیتور قرار می گیرند، در مرحله اول سینی های کیک در دستگاه چرب کن، به صورت برسی چرب می شوند، مقدار روغن ریزی در قسمت چرب کن کم می باشد و به صورت اسپری نیست که تمام سینی کیک را چرب نماید، بلکه فقط داخل پیاله ها را چرب نموده و سبب کاهش مقدار روغن و حذف هزینه کارگری و کاهش زمان فرآیند تولید کیک می شود . در قسمت دپوزیت که با سیستم پنوماتیک و باد عمل می نماید، سینی های چرب شده، خمیر ریزی می شوند که وزن خمیر قابل کنترل بوده و با استفاده از کنترلرهای برقی، از چکه خمیر، جلوگیری شده است، در این مرحله سینی های کیک آماده انتقال به فر می باشند. بنا به سفارش مشتری، قسمت قیف زن و دپوزیت دستگاه می تواند مکانیکی باشد. با استفاده از این دستگاه، مشکل قیف زن از نظر کنترل وزن و چکه تا حد بالایی برطرف شده است و همچنین استفاده از دستگاه چرب کن سینی کیک که مقدار روغن و محل دقیق چرب شدن مشخص می باشد، مشکل چرب کردن را به صورت دستی و یا حالت اسپری مرتفع نموده است. جهت جلوگیری از زمان زیاد شستشو و استفاده بهینه از نیرو ها بهتر است از دستگاه شستشوی اتوماتیک سینی کیک، در خط تولید استفاده شود و در مواقعی که سینی ها تفلون داده شده است با کاربری این دستگاه، از تخریب و هزینه های زیاد نگهداری سینی کیک، جلوگیری خواهد شد.


مشخصات فنی دیپازیتور با چرب کن :   

وزن دستگاه

۴۰۰-۳۵۰ کیلوگرم می باشد

 راندمان دستگاه

۳-۴ ثانیه یک سینی کیک

رنگ

الکترواستاتیک با کاورکشی تمام استیل

برق مصرفی

۳ فاز ۲۵ آمپر

سیستم عملکرد

الکترومکانیک پنوماتیک

مصرف برق

۵-۳ کیلووات

قیمت

 

بر اساس سفارش

ابعاد دستگاه

طول ۴.۵،عرض ۱.۲ ،ارتفاع ۱.۷۰.( ابعاد بر حسب متر می باشد)


سایر مشخصات دستگاه قیف زن بادی با چرب کن:
۱-  دستگاه دیپازیتور با چرب کن، دارای موتور گیریبکس دور متغییر به همراه اینورتر می باشد و سرعت نوار نقاله و مقدار چرب کردن سینی های کیک و وزن خمیر، قابل تنظیم می باشد .
۲- دارای قابلیت تنظیم تزریق مقدار روغن در قالب کیک.
۳ – دارای قابلیت تنظیم مقدار ریزش خمیردر سینی کیک.
۵- دستگاه دپوزیت و چرب کن قابل طراحی برای انواع سینی های کیک با هر تعداد قالب می باشد.
۶-  مزیت عملیاتی : کاهش چشمگیر عملیات کارگری ، دقت بالا در چرب کردن تمام زوایای قالب کیک ،عدم چکه خمیر، دقت در تنظیم وزن خمیر، راندمان بالا،کاربری آسان و پایین بودن قیمت از جمله مزایای متعدد دپوزیت و چرب کن به شمار می آید.

دستگاه فر با صفحه گردان 

 دستگاه تزریق مغز کیک 

نوع کاربری دستگاه تزریق شکلات:
دستگاه مغزی زن یا دستگاه تزریق شکلات، جهت تولید کیک های مغزدار مانند: کیک شکلاتی، کیک چند لایه، کیک کاستارد، کاپ کیک و ....بکار می رود. مغز کیک شامل انواع مواد مختلف، مانند: شکلات، شربت، عسل، مربا، خامه، سس، ادویه ، فلفل و... می شود. دستگاه دیپازیتور تزریق شکلات کیک ،در دو مدل ساخته شده است: مدل اول، دستگاه دیپازیتور شکلات عمودی می باشد، در مدل دیپازیتور عمودی، عملیات تزریق و پرکردن شکلات یا کاکائو از بالا انجام می شود در این مدل نیازی به خروج کیک ها از سینی نیست و دیس کیک، مستقیم از فر به دیپازیتور شکلات منتقل می شود و به تعداد کیک موجود در سینی، نازل برای تزریق موجود می باشد. مدل دوم، دستگاه دیپازیتور شکلات افقی می باشد، در مدل دیپازیتور افقی، عملیات تزریق و پرکردن شکلات و کاکائو از کنار انجام می شود در این مدل کیک ها به صورت تک تک، روی نوار نقاله دستگاه تزریق شکلات قرار می گیرد و بسته به راندمان، تعداد نازل ها متفاوت می باشد. بعد از مغز دار شدن کیک، محصول آماده انتقال به دستگاه بسته بندی افقی پیلوپک می باشد. سیستم پرکن دستگاه دیپازیتور شکلات از نوع پرکن پیستونی می باشد.


مشخصات فنی دستگاه تزریق پیستونی با شش نازل:   

وزن دستگاه

۳۵۰ کیلوگرم می باشد

 راندمان دستگاه

۲۰۰۰-۱۵۰۰ کیک در ساعت( بسته به تعداد نازل دارد)

رنگ

الکترواستاتیک با کاورکشی تمام استیل

برق مصرفی

۳ فاز ۲۵ آمپر

سیستم عملکرد

سیستم پمپ

الکترومکانیک و پنوماتیک

پیستونی

مصرف برق

۵-۳ کیلووات

قیمت

 

بر اساس سفارش

ابعاد دستگاه

طول ۴،عرض ۱.۲ ،ارتفاع ۱.۷( ابعاد بر حسب متر می باشد)


سایر مشخصات دستگاه دیپازیتور شکلات :
۱-  نوار نقاله دستگاه مغزی زن، دارای موتور گیریبکس دور متغییر به همراه اینورتر می باشد و سرعت نوار نقاله و مقدار تزریق مواد در کیک قابل تنظیم می باشد.
۲- دیپازیتور شکلات دارای میکسر و گرم کن شکلات (یا مواد قابل تزریق در کیک) می باشد.

۳- دستگاه دپوزیت تزریق شکلات از کنار در مدلهای ۲ نازل و ۴ نازل و ۶ نازل ساخته می شود. دستگاه تزریق شکلات عمودی متناسب با سینی کیک، مثلا ۱۵ نازل برای دیس ۱۵ تایی ساخته می شود.
۴- نحوه عملکرد: با قراردادن سینی روی نوار نقاله دستگاه(و یا قراردادن کیک ها به صورت تکی روی نوار نقاله دستگاه)، بقیه فرآیند اتوماتیک انجام می شود.
۵- دستگاه تزریق شکلات، قابل طراحی برای انواع سینی های کیک با هر تعداد قالب می باشد.
۶-  مزیت عملیاتی : کاهش چشمگیر عملیات کارگری ، دقت بالا در تزریق ،عدم چکه شکلات، دقت خوب در تنظیم وزن شکلات، راندمان بالا،کاربری آسان و پایین بودن قیمت از جمله مزایای متعدد دستگاه دپوزیت تزریق شکلات به شمار می آید.

 دستگاه بسته بندی افقی پیلو پک 

نوع کاربری دستگاه پیلو پک :
دستگاه بسته بندی افقی پیلو پک جهت بسته بندی کیک و کلوچه، به صورت سه طرف دوخت، کاربرد دارد. دستگاه بسته بندی پیلو پک، دارای نوار نقاله شاخک دار افقی می باشد که مخصوص حمل مواد مورد بسته بندی به سیستم دوخت و برش دستگاه می باشد. در دستگاه بسته بندی گز و دستگاه بسته بندی کیک و کلوچه، محصول، در سلفون بسته بندی می شود و فاصله شاخکهای نوار نقاله از یکدیگر کم می باشد همچنین سیستم فکهای گردان دوخت و برش، دارای طول کورس کم خواهند بود اما در دستگاه بسته بندی میوه و سبزی، ضمن اینکه طول نوار بزرگتر و فکهای گردان دارای طول کورس زیاد می باشند دستگاه دارای سیستم پانچر بوده که جهت امکان هوادهی به محصولات باغی و گلخانه ای بسته بندی شده با پیلوپک می باشد. در دستگاههای بسته بندی نان و محصولاتی که اندازه محصول بزرگ می باشد، سیستم فکهای دوخت و برش می تواند پنوماتیکی باشد. دستگاه پیلو پک نوعی دستگاه بسته بندی افقی است و برای محصولاتی مناسب است که دارای چینش دستی می باشند مانند دستگاه بسته بندی اسکاچ، در صورتی که چینش مواد اتوماتیک باشد یعنی بر اساس وزن و یا حجم، مثل دستگاه بسته بندی حبوبات، از مدل دستگاه بسته بندی عمودی استفاده می شود، و حمل با بالابر و بسته بندی اتوماسیون دارد. در دستگاه بسته بندی گاز استریل دو سیستم رول کاغذ وجود دارد یکی از زیر که گاز استریل روی آن قرار می گیرد و رول دوم از رو، که در سیستم دوخت در این دستگاه قطعه ای به صورت چهار طرف سیل می شود در صورتی که در سایر دستگاههای پیلوپک دوخت به صورت سه طرفه است . در موارد مورد نیاز نصب دستگاه تاریخ زن یا جت پرینتر و همچنین تونل UV بر روی دستگاه امکان پذیر می باشد.


مشخصات فنی دستگاه بسته بندی افقی:   

وزن دستگاه

۲۵۰ کیلوگرم می باشد

 راندمان دستگاه

۱۲۰-۶۰ بسته در ساعت( بسته به ابعاد بسته بندی دارد)

رنگ

الکترواستاتیک با کاورکشی تمام استیل

برق مصرفی

۳ فاز ۲۵ آمپر

سیستم عملکرد

سیستم پانچر

الکترومکانیک

پنوماتیک

مصرف برق

۵-۳ کیلووات

قیمت

 

بر اساس سفارش

ابعاد دستگاه

طول ۳،عرض ۱ ،ارتفاع ۱.۵( ابعاد بر حسب متر می باشد)

سایر مشخصات دستگاه قطعه ای :
۱-  دستگاه دارای موتور گیریبکس دور متغییر به همراه اینورتر می باشد و سرعت نوار نقاله قابل تنظیم می باشد .
۲- نحوه عملکرد: تمام اتوماتیک می باشد . با قراردادن نمونه روی نوار نقاله دستگاه پیلوپک ، کلیه اعمال پاکت کردن و دوخت و برش ، اتوماتیک انجام می گیرد.
۳- فک دوخت دستگاه بسته بندی افقی قابل طراحی برای انواع نمونه ها بر اساس طول و ارتفاع(قطر) می باشد.
۴- قسمت سوراخ کن جهت بسته بندی میوه بر روی دستگاه اضافه می گردد.
۵- قابلیت تنظیم طول کشش سلفون در پیلو پک وجود دارد.
۶-  مزیت عملیاتی : راندمان بالا،کاربری آسان و پایین بودن قیمت از جمله مزایای متعدد این دستگاه بسته بندی افقی به شمار می آید. دستگاه پیلوپک کاربری فراوان دارد مانند دستگاه بسته بندی قاشق، دستگاه بسته بندی نوشمک، دستگاه بسته بندی بستنی و ... .

 دستگاه شیرینک پک

خط شستشوی سینی کیک: 

دستگاه شستشوی دیس و قالب کیک 

نوع کاربری شستشوی اتوماتیک :
دستگاه شستشوی تونلی - نواری، جهت شستشوی سینی و دیس به صورت اتوماتیک، بکار می رود . استفاده از دستگاه شستشوی کانتینیوس در کارخانجات فرآورده های غلات، برای شستشوی دیس های کیک، موجب کاهش در مصرف آب و بالابردن کیفیت شستشو گردیده است همچنین معضل شستشوی کارگری دیس های کیک، توسط دستگاه شستشوی نواری اتوماتیک حل گردیده است و باعث صرفه جویی در هزینه های کارگری تولید کیک شده است که متعاقبا، خرید این دستگاه را اقتصادی نموده است.از کاربرد های دیگر دستگاه شستشوی تونلی، در کارخانجات تولید فست فود و غذای آماده می باشد که مشکل شستشوی دیس ها و ظروف پخت را به نحو چشمگیری کاهش داده است. در طراحی و ساخت دستگاه شستشوی تونلی اتوماتیک در ماشین سازی محبوب از مدار سیستم پمپاژ استفاده شده است بطوری که هم دبی آب در شستشو بالا رفته است هم فشار آب در نازل ها همانند فشار نازل های کارواش می باشد، تعداد نازل ها و شدت شستشو به حدی می باشد که شستشوی ظرف و سینی به صورت مطلوب انجام می پذیرد، بکارگیری سیستم گرمایش آب برای بالابردن دمای آب شستشو و استفاده از پمپهای با قابلیت کارکرد در دمای بالای آب، از مزایای دیگر این دستگاه شستشو می باشد. بر اساس راندمان و نوع کاربری دستگاه شستشو، این دستگاه در ابعاد و ویژگی های مختلف، قابل سفارش و ساخت می باشند.


مشخصات فنی شستشوی تونلی :    

وزن ۳۵۰ کیلوگرم می باشد راندمان ۳-۴ ثانیه یک سینی

رنگ

تمام استیل

برق مصرفی

سه فاز ۳۲ آمپر

سیستم عملکرد

الکترو مکانیک

مصرف برق

۷-۵ کیلووات

قیمت

 

بر اساس سفارش

ابعاد دستگاه

طول ۴ ،عرض ۱.۲ ،ارتفاع ۱.۵۰.( ابعاد بر حسب متر می باشد)


سایر مشخصات شستشوی نواری :
۱-  نوار نقاله دستگاه شستشو دارای موتور گیریبکس دور متغییر به همراه اینورتر می باشد و سرعت نوار نقاله و مقدار شستشو قابل تنظیم می باشد .
۲- نحوه عملکرد: دستگاه شستشو، تمام اتوماتیک می باشد . با قراردادن سینی روی نوار نقاله دستگاه ، کلیه اعمال شستشو و فیلتراسیون ، اتوماتیک انجام می گیرد.
۳- قابل طراحی برای انواع سینی و دیس.
۴- قسمت فیلتراسیون قابل تعویض می باشد.
۵- دارای قابلیت تنظیم مقدار و شدت شستشو.
۶-  مزیت عملیاتی : کاهش چشمگیر عملیات کارگری ، دقت بالا در شستشو ، راندمان بالا،کاربری آسان و پایین بودن قیمت از جمله مزایای متعدد این دستگاه شستشو به شمار می آید.

دستگاه خشک کن دیس کیک

نوع کاربری خشک کن تونلی:
دستگاه خشک کن تونلی به صورت نواری و کانتینیوس جهت آبگیری و خشکاندن سینی در خطوط تولید و بسته بندی کیک و همچنین خطوط تولید و بسته بندی سالاد و فست فود بعد از دستگاه شستشوی نواری بکار میرود. بر اساس راندمان و نوع کاربری دستگاه خشک کن اتوماتیک، این دستگاه در ابعاد و ویژگی های مختلف، قابل سفارش و ساخت می باشند، در خشک کن تونلی ساخت ماشین سازی محبوب، از سیستم های گرمایشی با فن های پردور و گاهی علاوه بر این، از سیستم های پنوماتیکی استفاده می گردد. شدت خشک شدن به نحوی می باشد که برای سینی فلزی قالب کیک و سبد پلاستیکی میوه قابل تنظیم بوده و از تغییر شکل در خشکاندن ظروف و سبدهای پلاستیکی جلوگیری می شود.


مشخصات فنی خشک کن تونلی سبد و سینی:

 

وزن حدود ۵۰۰ کیلوگرم می باشد راندمان ۳۰۰-۶۰۰ سبد پلاستیکی یا دیس کیک در ساعت

رنگ

الکترواستاتیک - قسمت های درگیر با آب استیل

برق مصرفی

سه فاز ۵۰ آمپر

سیستم عملکرد

الکترو مکانیک

مصرف برق

۱۶-۱۰ کیلووات

قیمت

 

بر اساس سفارش

ابعاد دستگاه

طول ۴.۵ ،عرض ۲ ،ارتفاع ۱.۷۰.( ابعاد بر حسب متر می باشد)


سایر مشخصات خشک کن اتوماتیک سبد و سینی :
 
۱- نوار نقاله دستگاه خشک کن تونلی دارای اینورتر می باشد و تنظیم سرعت نوار، با یک ولوم امکان پذیر می باشد.

۲- مقدار دور فن های خشک کن قابل تنظیم می باشد.

۳- دستگاه خشک کن دارای مخزن جمع آوری آب استیل می باشد.

۴- بسته به راندمان ابعاد خشک کن قابل طراحی و ساخت می باشد.

۵- با قرار گرفتن دستگاه شستشوی سینی و خشک کن در یک دستگاه، ضمن کاهش عملیات کارگری و ایجاد پیوستگی در خط تولید، قیمت دستگاه شستشو و خشک کن اتوماتیک، کاهش می یابد.

ویژگی ها

کشور سازنده ایران

نشانی


بزرگراه دانشگاه صنعتی اصفهان, شهرک رسالت, دهنو, اصفهان, بخش مرکزی شهرستان اصفهان, شهرستان اصفهان, 8415683111, ایران

امتیاز

کیفیت اطلاعات
کمیت اطلاعات
نحوه پاسخگویی

جزئیات آگهی

شناسه آگهی: 823
تعداد بازدید: 41518
تاریخ انقضاء: ۱۴۰۳/۰۹/۱۹

کامنت‌ها (0)

امتیاز 0 از 5 بر اساس نظر 0 نفر
کامنتی درج نشده

کامنت بگذارید

  1. ارسال کامنت بدون عضویت. عضویت یا ورود به سایت.
امتیاز دهید:
0 کارکتر
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
متن عکس را داخل کادر وارد کنید