فرها به دو دسته کلی تقسیم می شوند که با توجه به نوع و سایز آنها ظرفیتی بین ۱۰۰ تا ۱۰۰۰ کیلوگرم در ساعت را دارا هستند:
فِرهایی که از دیگ هایی دوجداره با حجم بالا ساخته شده¬اند که به دو طریق با استفاده از جریان بخار آب و جریان روغن داغ حرارت داده می شوند. این فِرها در دو نوع تک طبقه و همچنین مدل طبقاتی طراحی و ساخته می شوند.
دسته دیگر فرهای بونکری نام دارند. این فرها در ابعاد و ظرفیت های متفاوت اما با عملکرد یکسان ساخته شده ، گازسوز بوده و حرارت بوسیله شعله مستقیم به آنها منتقل می شود.
همچنین خشک کن ها نیز بوسیله هوای گرم تغذیه می شوند و در ظرفیت ها و سایز های مختلف بصورت استوانه های تیغه دار ساخته می شوند.
دستگاه فر دوار: ظرفیت تا۱۵۰کیلوگرم
دستگاه فر بونکری گازسوز: ظرفیت تا۵۰۰ کیلوگرم
دستگاه فر گهوارهای: ظرفیت تا ۱۲۰ کیلوگرم
دستگاه خشک کن تونلی هواگرم: ظرفیت تا۵۰۰کیلوگرم درساعت
مدل۱۰۱:
مدل۱۰۲:
مدل۱۰۳:
مدل۱۰۵:
مدل۱۱۰: