دستگاه نانوایی نیمه اتوماتیک پرتابل، دستگاهي با حرارت صد در صد غيرمستقيم، با قابليت توليد انواع نان هاي سنتي از قبيل: نان تافتون، نان لواش آذري، نان بربري، شيرمال و حتي پيتزا و نان خشک مي باشد.در تولید این دستگاه با توجه به نوع نان توليدي، از انواع چدن هاي: صاف (نان بربري و تافتون)، سوراخدار (نان لواش آذري)، برجسته (نان سنگک سنتي ) استفاده مي شود.
سيستم برقي:
سيستم کنترل الکتريکي دستگاه هاي توليد شده در شرکت صنایع پخت مشهد به دو صورت قابل ارائه به مشتري مي باشد.
۱.سيستم اتوماتيک : در اين سيستم کليه عمليات کنترل سيستم هاي الکتريکي بوسيله دستگاه PLC نصب شده در تابلو انجام گرفته و اپراتور با صفحه کليد لمسي مي تواند تنظيمات لازم از جمله سرعت موتور، دما، زمان روشن و خاموش شدن دستگاه و تايمر زمان پخت را انجام دهد و يا برنامه هاي از پيش تعريف شده را انتخاب نمايد.در اين تابلوها کليه اقدامات انجام شده و فعاليت دستگاه قابل ذخيره سازي بوده و امکان کنترل و تنظيم دستگاه از طريق سيستم سرور امکان پذير مي باشد.
۲.سيستم مکانيکي: در اين سيستم حرارت به وسيله ترموستات تنظيم مي شود و کليدهاي کنترل در اختيار اپراتور مي باشد.
سيستم حرارتي :
در دستگاه دوار پرتابل با استفاده از يک مبدل خاص، حرارت مورد نياز جهت پخت نان در زير صفحات پخت و روي نان بدون اينکه گازهاي ناشي از سوخت در بستر پخت پراکنده شوند تأمين مي شود و به اين ترتيب محصول نهايي(نان) توليد مي گردد. پخت نان در اين دستگاه با استفاده از دو روش حرارتي تشعشعي و مجاورتي صورت مي گيرد.
ویژگیهای فردوار پرتابل
مشخصات ماشین:
در ساخت و طراحی قسمتهای مختلف این دستگاه به عملکرد و عمر مفید آن بسیار توجه شده است. درسقف دستگاه از تیر آهن ۱۴ استفاده شده که مقاومت بالایی در برابر حرارت و رطوبت ناشی از بخار آب موجود در خمیر دارد و در قسمتهای سقف حد فاصل تیرهای اصلی جهت سهولت در امر، دیوارچینی و جهت استحکام بیشتر دستگاه با استفاده از نبشی، سپرهای بسیار قوی تهیه و نصب شده است. موتور و گیربکس دستگاه در بهترین قسمت ممکن قراردارد که کمترین تماس را با حرارت داشته و باعث افزایش عمر آنها میشود. محل نصب مشعلها با توجه به اصول انتقال حرارت و تکنولوژی پخت نان در قسمتی از دستگاه طراحی شده است که در نوع خود بی نظیر بوده است و بهترین نان را پخت میکند.
مزایای دستگاه دوارپرتابل