ماشین آلات تولید نان ، شامل:
- اکسترودر یا پهن کننده اولیه
- فرم دهنده یا پهن کننده ثانویه
- سیستم ناخن زن و برش طولی خمیر
- اتاق تخمیر نهایی
- فر پخت
- نوار نقاله خنک کن
ویژگی خطوط ماشین آلات تولید نان نان صنعت:
- پخت کامل و یکنواخت در تمام سطح محصول
- مطابق مکانیزم کشور های اروپایی
- حرارت پخت غیر مستقیم به صورت تشعشعی
- دارای پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری از موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران
- با سوخت و مشعل دو گانه (گاز و گازوئیل)
- مجهز به تابلوی برق و کنترل حرارت کانال پخت و کانال احتراق مشعل به طور اتوماتیک و دارای سیستم plc
- مجهز به سیستم اتوماتیک مکانیکی کنترل تنش نوار نقاله
- دارای فن تخلیه بخار از کانال پخت و رنگ یکنواخت محصول با رطوبت مناسب مورد نیاز