* ماشین آلات مورد نیاز برای خط تولید بیسکویت (پخت توسط فر تونلی)
الک آرد -آسیاب شکر – میکسر قنادی – دستگاه میکسر خمیر بیسکویت – دستگاه فرمینگ بیسکویت ( شکل دهنده خمیر بیسکویت ) – دستگاه فر تونلی – نوار سردکن – دستگاه ردیف کن بیسکویت ( رج کن ) – نوار نقاله بعد از ردیف کن – دستگاه کرم مال ( صرفاً برای تولید بیسکویت کرمدار ) – دستگاه بسته بندی .
* مراحل پخت بیسکویت با فر تونلی :
مخلوط نمودن مواد اولیه و آماده سازی خمیر بیسکویت در دستگاه های میکسر و خمیر گیر – ورود خمیر به دستگاه فرمینگ بیسکویت ( شکل دهنده خمیر بیسکویت ) – شکل گرفتن خمیر بیسکویت به شکل مورد نظر طبق شکل حک شده روی قالب دستگاه فرمینگ بیسکویت – انتقال اتوماتیک خمیر بیسکویت شکل گرفته شده بر روی نوار دستگاه فر تونلی – عبور خمیر بیسکویت از تونل حرارت فر تونلی و پختن بیسکویت – عبور از نوار سرد کن – عبور از دستگاه رج کن جهت ردیف و دسته شدن بیسکویت ها در یک ردیف – عبور از نوار نقاله ردیف کن – انتقال به دستگاه کرم مال ( انتخابی ) – انتقال به دستگاه بسته بندی ( انتخابی ) – قرار گرفتن داخل کارتن ( به صورت بسته بندی یا فله ای ) – عرضه برای فروش .
* ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز برای تولید بیسکویت با فر کابینتی :
آسیاب شکر – دستگاه میکسر قنادی – دستگاه میکسر خمیر بیسکویت – دستگاه فرمینگ بیسکویت ( فرم دهنده خمیر بیسکویت ) – دیس بیسکویت – قفسه حمل دیس بیسکویت – فر کابینتی دوار – سرد کن عمودی .
* ماشین آلات و وسایل مورد نیاز برای تولید کیک با فر کابینتی :
الک آرد -آسیاب شکر – میکسر کیک پمپ دار – دستگاه دیپوزیتور کیک ( تزریق کننده خمیرکیک در قالب ) – دیس کیک قالب دار – قفسه حمل دیس کیک – فر کابینتی دوار – سرد کن عمودی – دستگاه بسته بندی .
* مراحل پخت و تولید کیک با فر کابینتی:
مخلوط نمودن مواد اولیه کیک و آماده سازی خمیر در میکسر کیک پمپ دار – پمپاژ خمیر به داخل قیف دستگاه دیپوزیتور – قراردادن کاغذ کیک در داخل قالب های کیک – گذاشتن دیسهای کیک در دستگاه دیپوزیتور – تزریق اتوماتیک خمیر در داخل قالبهای کیک – گذاشتن دیسها در قفسه حمل دیس – انتقال قفسه ها به داخل فر کابینتی – پخت کیک تحت دما و زمان مربوطه – خروج قفسه از فر – سرد کردن اولیه دیسهای محتوی کیک بوسیله سرد کن عمودی – تخلیه کیک از دیسها – سرد کردن ثانویه کیک – بسته بندی کیک – عرضه برای فروش .
* ماشین آلات و وسایل مورد نیاز جهت تولید کلوچه با فر کابینتی دوار:
دستگاه میکسر خمیر – اجاق گاز صنعتی – دیگ با ظرفیت مناسب – دستگاه کلوچه زن – دیس کلوچه – قفسه حمل دیس کلوچه – فر کابینتی دوار – سرد کن عمودی – میز کار – دستگاه بسته بندی .
مشخصات ابعادی سالن تولید بیسکویت (پخت با دستگاه فر تونلی)
حداقل طول لازم و ضروری برای سالن تولید بیسکویت با ظرفیت حدود ۳۰۰۰ کیلو گرم در هر شیفت ۸ ساعته = ۴۰ متر
حداقل عرض سالن = ۱۰متر
حداقل ارتفاع سقف سالن=۶متر
حداقل ابعاد در ورودی اصلی به سالن : ارتفاع ۴.۵ متر – طول ۴متر
مشخصات ابعادی سالن تولید کیک یا کلوچه :
حداقل مساحت مورد نیاز برای سالن تولید کیک یا کلوچه با ظرفیت حدود ۳۰۰۰ کیلوگرم در شیفت ۸ ساعته = ۲۰۰ متر مربع
حداقل عرض سالن=۸متر
حداقل ارتفاع سقف سالن=۴متر