دستگاه سرخ کن نیمه اتوماتیک بسته به کاربری های متفاوتی که دارد دارای انواع مختلفی می باشد، سرخ کن رومیزی یا سرخ کن فروشگاهی با سیستم گرمایش المنتی دارای سبد توری می باشد که مواد را داخل سبد ریخته و در محفظه سرخ کن قرار می دهیم، با تنظیم درجه حرارت سرخ کن و زمان آن، پس از اتمام فرآیند سرخ شدن، آژیر دستگاه به صدا درآمده و محصول سرخ شده آماده برداشتن است مانند سرخ کن سیب زمینی و سرخ کن فلافل و همبرگر که در فروشگاههای فست فود کاربری دارد. دستگاه سرخ کن وان بزرگ، دارای سبد بارگذاری محصول و یک عدد سبد روغن گیر می باشد که به نوعی سرخ کن دو قلو می باشند و قابلیت نصب به بویلر روغن یا استفاده از سیستم گرمایشی برقی - المنتی را دارد. نحوه کاربری به این شکل می باشد که مواد را داخل سبد توری سرخ کن ریخته و با سیستم جرثقیل دستگاه آن را داخل وان سرخ کن قرار می دهیم بعد از گذشت زمان مناسب و اتمام سرخ شدن، سبد با جرثقیل از وان سرخ کن خارج شده و در وان روغن گیری تخلیه می شود، در زمانی که سبد بعدی در حال سرخ شدن می باشد سبد اول خنک و روغن گیری شده آماده استفاده می باشد و به این ترتیب راندمان افزایش می یابد، مانند سرخ کن پیاز، سرخ کن بادمجان و سرخ کن سبزی. ابعاد دستگاه سرخ کن بر اساس راندمان قابل طراحی و ساخت می باشد. جهت سرخ کردن انواع برگر ها مدل سرخ کن اتوماتیک نواری پیشنهاد می گردد.