WhatsApp
پیام در واتساپ

خط تولید آرد سوخاری دانه درشت

فروش
0.00 ( 0 )
1-18
1-18
2-21-600x600
2-21-600x600
3-19-600x600
3-19-600x600
1 2 3
اطلاعات تماس
تلفن همراه: 09..........نمایش
ارسال شده توسط
هیمورا (51)
فعالیت اصلی: ;تولیدی;تجاری;
همراه: 09..........نمایش
وب سایت: www.himora.net
تاریخ ارسال ۱۳۹۸/۰۹/۰۳
تاریخ ویرایش: ۱۳۹۸/۰۹/۰۳

توضیحات آگهی

آرد سوخاری یا پودر سوخاری اغلب از نان های حجیم پخته شده تهیه می شود. این نانها در کوره تا زمان معینی حرارت داده می شوند تا رطوبت مانده در پخت اول، از بین برود و به صورت کاملا خشک و برشته بیرون آیند. آرد سوخاری و نان سوخاری هر دو فرآورده از یک خانواده هستند و تولیدشان در زیر شاخه ای از خطوط تولید صنایع غذایی صورت می‌گیرد. آرد سوخاری در چند نوع به بازار عرضه می شود. نوع دانه درشت یا ادویه دار که از پرفروش ترین نوع پودر سوخاری است و از ترکیب آرد سوخاری ساده با انواع ادویه های معطر تهیه می شود. تفاوت آدرهای سوخاری به نوع آسیاب و الک کردن و نوع مصرف آنها بستگی دارد.

مراحل تولید آرد سوخاری
  • مخلوط کردن یا بخش میکسر
  • اکسترود کردن دو تایی و پف کردن
  • ماشین برش
  • کوره یا سرخ کردن
  • آسیاب یا خرد کن
  • بسته بندی

ما میتوانیم آرد سوخاری را از دو منبع مختلف تهیه کنیم. اول از آرد گندم (حداکثر80 درصد استخراج) که بصورت خمیر تخمیرشده درآمده و پخته می شود. دوم از آسیاب کردن و الک کردن انواع نان سفید مانند (نان تست، نان همبرگر، نان سفید، نان باگت و …). نان باگت مازاد مصرف بازار که دیگر مصرف خوردن ندارد به کارگاه برگشت داده شده و بعد از یک مرحله پخت، آسیاب شده و آماده مصرف بعنوان آرد سوخاری می شود.

آرد سوخاری یا نان سوخاری را نمی توان به طور مستقیم از آرد معمولی تهیه کرد زیرا برای تهیه آرد سوخاری، نان باید دو بار فرآیند پخت را طی کند. حتی زمانی که تقاضا در بازار مصرف برای آرد سوخاری زیاد است برای تهیه این ماده غذایی اقدام به پخت برخی نان ها می کنند.

شرایط (از نظر دما و زمان پخت) پخت مرحله دوم نسبت به مرحله اول متفاوت است. مرحله اول یک پخت معمولی نان است ولی در بخش دوم زمان پخت طولانی و دمای آن نسبت به مرحله اول ملایم تر می باشد. مرحله دوم پخت یک حالت رطوبت زدایی و خشک کردن کامل نان است و باعث تغییر رنگ نان نیز می شود که علت آن واکنش میلارد یا کاراملیزاسیون (واکنش قهوه ای شدن غیر آنزیمی : واکنش یک آمینو اسید و یک قند احیا کننده در حضور گرما) می باشد. هرچقدر زمان پخت و گرمادهی بیشتر باشد رنگ آرد بدست آمده تیره تر خواهد بود، بعد از مرحله قهوه ای شدن و رطوبت گیری، نان سوخاری را خرد نموده و به آسیاب منتقل می کنند در این مرحله می باشد که سایز(مش) ذارت نان بسته به نیاز مشتری یا بازار مش بندی می شود.

لیست و تجهیزات اصلی خط تولید پودر سوخاری دانه درشت
  • ماشین الک کردن دانه های درشت در تولید پودر سوخاری دانه درشت
  • خردکن قطعه ای درشت سوخاری
  • ماشین بسته بندی
  • اکسترودر دوقلو
  • ماشین استریل
  • دستگاه برش
  • بالابر مارپیچ
  • میکسر آرد
  • بالابر
لیست لوازم یدکی و قطعات مصرفی خط تولید پودر سوخاری دانه درشت
  • چکش
  • نوار قالب
  • نوار برش
  • چاقو برش
  • آچار اصلی
  • ابزارکنترل دما
  • حلقه گرمایش
  • قفسه ی برش
  • آچار قابل تنظیم
  • آچار شش ضلعی
  • پیچ گوشتی صلیبی
  • قالب های استاندارد
  • پیچ گوشتی چند دهانه
  • راهنما و دستورالعمل مبدل فرکانس

ویژگی ها

کشور سازنده ایران
ظرفیت 90 کیلوگرم در ساعت

نشانی


خیام جنوبی, فلکه خیام, ارومیه, بخش مرکزی, شهرستان ارومیه, استان آذربایجان غربی, 444655677, ایران

امتیاز

کیفیت اطلاعات
کمیت اطلاعات
نحوه پاسخگویی

جزئیات آگهی

شناسه آگهی: 857
تعداد بازدید: 41591
تاریخ انقضاء: ۱۴۰۳/۰۹/۲۷

کامنت‌ها (0)

امتیاز 0 از 5 بر اساس نظر 0 نفر
کامنتی درج نشده

کامنت بگذارید

  1. ارسال کامنت بدون عضویت. عضویت یا ورود به سایت.
امتیاز دهید:
0 کارکتر
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
متن عکس را داخل کادر وارد کنید