خط کامل تولید کیک لایه دار و رولت با ظرفیت تولید 700 الی 1000 کیلوگرم در ساعت
خط کامل تولید کیک لایه دار و رولت با ظرفیت تولید 700 الی 1000 کیلوگرم در ساعت
تعداد | ماشین آلات موجود در نقشه | ردیف | |
1 | دستگاه پریمیکسر 300 کیلویی مدل OMP300 | 1 | |
1 | دستگاه هموژنیزه (اکس) مدل OMP1200 | 2 | |
1 | سیستم روغن مال باند | 3 | |
1 | دستگاه دیپازیتور کیک لایه دار | 4 | |
1 | دستگاه دکور زن همراه با مخزن | 5 | |
1 | دستگاه فر تونلی OMTO100 | 6 | |
1 | دستگاه باند واسطه بین فر و میز خنک کن | 7 | |
1 | دستگاه خنک کن همراه با میز کار | 8 | |
1 | دستگاه برش طولی | 9 | |
1 | دستگاه دیپازیتور کرم همراه با مخزن کرم دوجداره تمام استیل | 10 | |
1 | دستگاه دیپازیتور شکلات همراه با مخزن تمام استیل شکلات یا مارمالاد | 11 | |
1 | سیستم برگردان کیک لایه دار | 12 | |
1 | دستگاه جفت کن کیک لایه دار | 13 | |
1 | دستگاه تنظیم هدایت کیک جفت شده | 14 | |
1 | دستگاه غلطک پرس | 15 | |
1 | دستگاه رول به رول جهت تولید رولت | 16 | |
1 | دستگاه کاتر گیوتین | 17 | |
1 | ** سیستم سوئیس رول | 18 | |
1 | ** سیستم مینی سوئیس رول | 19 | |
1 | ** دستگاه نوار نقاله 180 درجه | 20 | |
1 | ** دستگاه روکش شکلات | 21 | |
1 | ** دستگاه سردخانه تونلی | 22 | |
1 | ** دستگاه نقاله هدایت محصول به بسته بندی | 23 | |
1 | ** دستگاه بسته بندی پیلوپک | 24 | |
** امکانات و تجهیزات اختیاری قابل نصب ** |
دستگاه میکسر آماده سازی مواد اولیه مدل OMP300
مشخصات فنی | |
300 کیلوگرم | ظرفیت مخزن |
550 کیلوگرم | وزن دستگاه |
کنداکتور و اینورتر | سیستم کنترل |
1200 x 1200 x 1720mm | ابعاد |
7.5 kw - 380 v - 3 ph | برق مصرفی |
استنلس استیل | جنس بدنه |
دستگاه توربو میکسر (هموژنیزه) مدل OMT 1200
مشخصات فنی | |
هد:11 کیلووات - پمپ:2 کیلووات | توان |
2150 x 2000 x 1200 mm | ابعاد |
780 کیلوگرم | وزن دستگاه |
دستگاه روغن پاش
دستگاه روغن پاش: مورد استفاده جهت هدایت روغن و چرب کردن باند جهت جلوگیری از چسبندگی خمیر کیک لایه ای این سیستم در ورودی فر تونلی نصب می گردد. بررسی باند بعد از پخت: - دارای شاسی تمام استیل - مجهز به مخزن ذخیره روغن با ظرفیت 10 لیتر - مجهز به لوله استیل با 10 نازل خروجی که هر کدام با شیرتنظیم قابل کنترل مقدار ریزش روغن روی باند را امکانپذیر می نماید. - سیستم فوق دارای قاب استیل که اسفنج فشرده به ابعاد 90cm x 20cm نصب گردیده که دارای پیچ تنظیم بوده که قابلیت تنظیم تماس آن با باند امکانپذیر است. - مجهز به الکتروموتور گیربکس دار با سیستم مکانیکی حرکت رفت و برگشتی و قابلیت پراکندن یکنواخت روغن بر روی سطح باند، آن را به طور منظم چرب می نماید. - برق مصرفی 37% کیلوات / مجهز به برد الکترونیکی و قابل کنترل از طریق تابلو برق اصلی
دیپازیتور کیک لایه ای
دیپازیتور کیک لایه ای : این دستگاه جهت هدایت خمیر به شکل ورق بر روی باند فرتونلی با ضخامت قابل تنظیم از1.5mm الی 8mm عمل می نماید. - دستگاه به طور کامل ساخته شده ازاستنلس استیل 304 می باشد. - ظرفیت مخزن 65 kg - سیستم هدایت خمیر توسط هموژنیزه با لوله استیل به داخل مخزن انجام می گیرد. - در دو طرف مخزن دو عدد خشاب از جنس pvc وجود دارد بای تنظیم ریزش خمیر ر عرض ان بررسی باند فر تونلی - دستگاه دیپازیتور مجهز به یک درام به قطر 180 mm از جنس استیل 304 می باشد. - این درلم متصل به یک الکتروموتور گیربکس دار بوده که با حرکت درام خمیر را بصورت منظم و یکپارچه و بدون تاثیر روی بافت خمیر بر روی باند هدایت می نماید. - در خروجی دیپازیتور یک دریچه تمام استیل توسط یک گیر بکس وجود دارد که بصورت دستی قابل تنظیم بوده و ضخامت خمیر را از 1/5mm تا 8mm قابل تنظیم می نماید. - برق مصرفی دستگاه 0.75 کیلووات - 3 فاز - ابعاد دستگاه : طول: cm 150 ، عرض: cm 45 ، ارتفاع:cm 70 - مجهز به برد الکترونیکی و برد کنترل نصب شده بر روی پنل که در باکس استنلس استیل قرار دارد.
دستگاه دکور زن
دستگاه دکور زن : - مورد استفاده جهت دکور نمودن خمیر کیک لایه دار قبل از پخت می باشد. - شاسی اصلی دستگاه نصب بر روی ورودی فر - دارای الکتروموتور گیربکس دار با حرکت پاندولی، مجهز به برد الکترونیکی قابل تنظیم حرکت رفت و برگشتی دارد که با تغییر دور الکتروموتور طرح دکور طبق پترن فوق قابل تنظیم است. - دارای یک لوله استیل که دارای 10 خروجی و هر خروجی قابل تنظیم با شیر و در هر خروجی نازل هایی 4 تایی، با 6سوراخ و قطر 1/5 میلی متری می باشد. - دارای مخزن استیل مجهز به پمپ استیل و الکتروموتور گیربکس دار می باشد. - دارای تابلو برق با برد الکترونیکی که در تابلو برق مرکزی نصب می باشد فرمان می گیرد. - الکتروموتور رفت و برگشتی 0.37 کیلو وات
مشخصات فنی | |
1500 x 600 x 1000 mm | ابعاد |
الکتروموتور گیربکس دار 0.37 kw | الکتروموتور |
دستگاه فرتونلی مدل OMTO100
مشخصات فنی | |
36 x 2 x 2.5 m | ابعاد |
15kw | توان مصرفی |
100cm | عرض باند |
36m(3 zones) | طول فر تونلی |
3m | ورودی و خروجی |
30m | طول پخت مفید |
نقاله واسط یک متری
دستگاه نقاله واسطه یک متری : - دارای بدنه از جنس استیل - دارای باند توری - کاربرد : انتقال محصول از فرتونلی به اسپیرال - نقاله واسطه بعد از فر تونلی: این نقاله جهت هدایت محصول از فر تونلی به خنک کن 22 متری مورد استفاده قرار می گیرد این نقاله به طول 1 متر با شاسی تمام استیل با باند پلاستیک فشرده با گام یک اینچ نصب می شود. - دارای الکتروموتور گیربکس دار 0.37 کیلو وات است. - دارای برد کنترل دور جهت کنترل دور باند می باشد که برد الکترونیکی و لوازم برقی در داخل در تابلو اصلی نصب می باشد.
مشخصات فنی | |
طول:1 متر - عرض باند: 100 سانتی متر | ابعاد |
100 سانتی متر | عرض دستگاه |
90 کیلوگرم | وزن دستگاه |
1 اسب بخار | توان موتور |
0.37 kw | برق مصرفی |
دستگاه خنک کن ( میز کار )
مشخصات فنی | |
طول:220 سانتی متر - عرض:100 سانتی متر | ابعاد |
7.5kw - 380 v - 3 phase |
برق مصرفی |
- دارای سیستم کنترل P.L.C و تابلو فرمان با صفحه نمایش لمسی |
سیستم کنترل |
نقاله میز کار
نقاله میز کار : - شاسی و بدنه تمام استیل . - باند از جنس pu ساخت شرکت آمرال بلت اسپانیا بر روی آن نصب بوده و دو طرف باند تسمه V نصب بوده که بدون هیچ انحرافی باند را روی میز کار هدایت می نماید. متعلقات قابل نصب بر روی باند میزکار به ترتیب به شرح زیر می باشد : 1-دستگاه برش طولی 2-دستگاه دیپازیت شربت 3-دستگاه دیپازیت کرم 4-دستگاه جفت کن 5-دستگاه غلطک پرس 6-دستگاه رول به رول جهت تولید کیک رولت 7- رولر و گایدهای هدایت محصول 8- نقاله بطول 1 متر ، باند توری استیل همراه با گاید جهت تولید کیک 3 لایه . 9- دستگاه کاتر گیوتین مجهز به سیستم پنوماتیک جهت برش طولی کیک .
دستگاه برش طولی
دستگاه برش طولی : - دستگاه فوق جهت برش طولی کیک مورد استفاده قرار می گیرد که با تنظیم فاصله تیغه ها قابلیت برش محصول به عرض قابل تنظیم از 2 سانت تا 30 سانت می باشد. - دستگاه کاملا از جنس استیل 304 ساخته شده است. - ابعا دستگاه : طول :cm 160 ، عرض : cm 110 ، ارتفاع : cm 105 - تیغه های برش طولی بر روی شفت تمام استیل نصب گردیده که توسط الکتروموتور گیر بکس دار 0.75 کیلووات به حرکت درمی اید. - مجهز به برد الکترونیکی جهت کنترل دور تیغه ها می باشد. - جنس تیغه ها از نوع فولاد با پوشش کربن می باشد مجهز به سیستم پنوماتیک جهت تنظیم برش
دستگاه دیپازیت کرم
دستگاه دیپازیت کرم: - دستگاه فوق کاملا از جنس استیل 304 می باشد. - دستگاه جهت دیپازیت کردن کرم به روی کیک لایه ای یا رولت می باشد. - دستگاه فوق دارای یک تانک استیل دو جداره و با سیستم گرمایش توسط المنت می باشد. - المنت توسط ترموستات قابل تنظیم و آب جداره استیل به دمای گرم مورد نیاز خواهد رسید و محصول (کرم) توسط گرما در مخزن استیل همیشه یکدست می باشد. - مخزن ذخیره کرم دارای یک الکتروموتور گیربکس دار جهت میکس نمودن کرم می باشد. - دستگاه فوق دارای یک عدد پمپ اسکرر همراه با یک عدد الکتروموتورگیربکس دار 1/5 kw می باشد. - توسط پمپ اسکرر، کرم از طریق لوله به دیپازیتور هدایت می شود. - دیپازیتور دارای 12 نازل خروجی که هرنازل با شیر قابل تنظیم می باشد. - برای کنترل مقدار کرم روی محصول ، از طریق لوله برگشت مقدار کرم مورد نیاز تنظیم می شود.
دستگاه دیپازیت شربت یا شکلات و مارمالاد
دستگاه دیپازیت شربت یا شکلات و مارمالاد : - جهت دیپازیت شربت یا شکلات یا مارمالاد بر روی کیک ، قابل تنظیم به مقدار مورد نیاز برای محصول - دارای مخزن تمام استیل به ظرفیت 150 کیلوگرم، دو جداره با سیستم گرمایش، مجهز به المنت همراه با ترموستات. - سیستم انتقال شربت یا شکلات با پمپ استیل ، انتقال توسط موتور گیربکس دار و هدایت مواد توسط لوله استیل 2 اینچ می باشد . - دارای 12 عدد نازل خروجی جهت دیپازیت شربت یا شکلات یا مارمالاد بر روی محصول. - هر نازل دارای شیر جداگانه قابل تنظیم می باشد. - مجهز به الکتروموتور گیربکس دار جهت میکس نمودن شربت یا شکلات یا مارمالاد و یکدست نگه داشتن مواد. - مجهز به تابلو برق و برد الکترونیکی.
دستگاه سویس رول
دستگاه سویس رول : جهت رول کردن خمیر بعد از پخت
مشخصات فنی | |
طول:1/5 متر - عرض:20 سانتی متر | ابعاد |
0.37 کیلووات | موتور گیربکس دار |
دستگاه نوار نقاله 180 درجه
مشخصات فنی | |
4000 x 2500 x 100 cm | ابعاد |
0.75 کیلووات | توان مصرفی |
0.75 کیلووات | مجهز به الکتروموتور گیربکس دار |
دستگاه روکش شکلات (اینروبر) مدل OM802
دستگاه اینروبر یا روکش شکلات
OM802 - 80 مشخصات فنی | |
1700 x 1450 x 1850 mm | ابعاد |
P.L.C و صفحه نمایش لمسی | سیستم کنترل |
3.2 kw - 380 v - 3 ph | توان مصرفی |
دستگاه سردخانه تونلی مدل OM803
دستگاه سردخانه تونلی -این دستگاه امکان تمام فرایندهای سردکردن با سیستم جریان هوای سرد را فراهم می آورد. -دستگاههای سردخانه تونلی به صورت سردخانه با جریان هوا طراحی می شوند( توسط محفظه ای باجریان هوای سرد) را دارا می باشند و مجهز به کمپرسور ، اواپراتور و کندانسور می باشند. - فرایند سردکردن محصول به صورت جریان همرفتی یا تابشی به طور مجزا در هربخش دستگاه قابل تنظیم بوده که این قابلیت امکان سرد کردن محصول روکش شده با دمای موردنظر را فراهم می آورد. -بدنه ی دستگاه سردخانه تونلی یعنی صفحات بخش زیرین و قسمت فوقانی U شکل آن با پلی اورتان عایق بندی شده است.این ماده از بهترین نوع عایق بندی به لحاظ استانداردهای GMP می باشد. -باتوجه به قابلیت باز و بسته شدن محفظه سردخانه دستگاه ، فرایند نظافت و نگهداری دستگاه به راحتی امکانپذیر است. دربخشی که محصول در محفظه قرارمیگیرد تنها از استنلس استیل استفاده شده است و همچنین باند سردخانه تونلی از جنس مناسب ( ساخت شرکت آمرال بلت اسپانیا) برای سردخانه تونلی می باشد. – مجهز به الکتروموتور گیربکس دار برای حرکت باند با توان 1.5 کیلووات.
مشخصات فنی | |
طول:12 متر / عرض:80 سانتیمتر | ابعاد باند |
9 kw - 380 v - 3 ph | برق مصرفی |
طول:12 متر / عرض:120 سانتیمتر | ابعاد دستگاه |
نوار نقاله هدایت به بسته بندی
نقاله جهت هدایت محصول به بسته بندی : - دارای باند PVC آمرال - دارای الکترو موتور گیربکس دار جهت حرکت باند - دارای شاسی تمام استیل - دارای پایه جهت تنظیم ارتفاع نقاله
مشخصات فنی | |
4000 x 800mm | ابعاد |
600mm | عرض دستگاه |
الکتروموتور گیربکس دار 0.75 کیلووات | الکتروموتور |
0.75kw | برق مصرفی |
دستگاه بسته بندی پیلوپک مدل OM514
دستگاه بسته بندی مدل OM514 : - این دستگاه مناسب جهت بسته بندی انواع کیک ، کلوچه ،بیسکویت، کیک لایه ایی ، کلوچه و ... می باشد. - دارای کنترل plc و تابلو فرمان تاچ اسکرین - قابلیت بسته بندی محصولات در سایزهای مختلف با عرض سلفون cm14 الی cm40 - cm14 الی cm30
مشخصات فنی | |
800 کیلو گرم | وزن دستگاه |
1800 x 650 x 3200mm | ابعاد |
20 الی 220 محصول در دقیقه | ظرفیت خروجی |
5/2 کیلو وات | برق مصرفی |
200-20 در دقیقه | تعداد بسته در دقیقه |
380-220 ولت | ولتاژ ورودی |
30cm - 40cm | عرض سلوفان |