جهت روکش نمودن شکلات بر روی انواع محصولات از قبیل بیسکویت ، کیک، کلوچه، ویفر و بار های مختلف مورد استفاده قرار میگیرد
دستگاه فوق بزای روکش انواع محولات شامل کیک، بیسکویت، کوکی، میوه خشک و شکوپای میباشد. از قابلیتهای متنوع دستگاه میتوان به قابلیت روکش کامل محصول با حداقل شکلات میباشد. عملکرد دستگاه به این صورت است که ابتدا محصولات روی یک باند توری در حال حرکت با عرض استاندارد قرار میگیرد و توسط این باند وارد بخشی میگردد که محصول از طریق سیستمهای تعبیه شده در بالا و پایین باند توری روکش داده میشود و سپس وارد سردخانه تونلی میگردد.