در روش های متداول ، کنستانتره آب میوه توسط هموژنایزرهای پیستونی تحت فشار حدود 100 اتمسفر تهیه می گردد . هزینه بالای خرید هموژنایزر پیستونی ، مصرف بسیار بالای انرژی و نیز هزینه های جانبی قطعات مصرفی و تعمیرات نگهداری پر هزینه همه از نقاط مشکل ساز بکارگیری هموژنایزرهای پیستونی هستند . بعلاوه احتمال اینکه بخاطر فشار بسیار بالا طعم آب میوه به سمت متالایز شدن پیش برود دور از ذهن نیست . ساختار هموژنایزر مولتی استیج بگونه ایست که آب میوه فقط با یک بار عبور دادن از روتور – استاتور ، 11 مرتبه تحت تنش برشی قرار می گیرد تا از دست یابی به بافت و ابعاد ذرات مناسب اطمینان حاصل گردد . استفاده از هموژنایزر مولتی استیج برای همه انواع آب میوه نتایج برابر یا بهتر از روش متداول فوق الذکر را تضمین می نماید .
مزایای اختصاصی :