بچینگ پلانت شن ایران (دستگاه تولید بتون)
بچینگ پلانت یادستگاه تولید بتون آماده دستگاهی است که مواد تشکیل دهنده بتن را مخلوط و با هم ترکیب می نماید. بتن به محض آماده شدن به وسیله تراک میکسر به محل مورد نظر انتقال داده شده و در محل بتن ریزی استفاده می شود که این امر باعث صرفه جویی در زمان و هزینه می گردد.
در برخی موارد بچینگ پلانت به صورت موقت در یک پروژه بکار برده می شود نه به عنوان یک دستگاه دائمی. در این گونه موارد محل نصب بچینگ پلانت باید نزدیک محل بتن ریزی باشد، هدف از این کار استفاده بهینه از زمان و مکان است به طوری که به سهولت بتوان از بتن ترکیب شده استفاده کرده و از هرگونه تاخیری در فرایند ساخت و ساز جلوگیری به عمل آورد.
هر بچینگ پلانت در صورت نیاز به یک میکسر برای ترکیب کردن مصالح، آب، سیمان و سایر ترکیبات دارد که سایز آن متناسب با پروژه در حال احداث تعیین می گردد.
علاوه بر میکسر، هر بچینگ پلانت دارای یک فیدر توزین مصالح می باشد که برای ذخیره مصالح و توزین دقیق هر کدام از آن ها به کار گرفته می شود. با استفاده از این سیستم می توان بتنی مستحکم و مطابق با اصول ساختمان سازی تولید نمود.
بچینگ پلانت شامل چه قسمت هایی است؟
سیلوهای سیمان: این سیلوها که سیمان در آن ذخیره می شود و بین یک تا پنج سیلو بسته به نوع و اندازه ایستگاه مرکزی بتن متفاوت است.
منبع ذخیره آب: آب مورد نیاز هر بچ پس از اندازه گیری خودکار وارد میکسر می شود.
مخازن شن و ماسه: شن و ماسه مورد نیاز به تفکیک در این قسمت ذخیره می شود.
باسکول شن و ماسه: به مقدار مورد نیاز از هر مورد را اندازه گیری کرده و به میکسر ارسال می کند.
باسکول سیمان: سیمان با تیپ های مختلف در این سیلوها به طور جداگانه نگهداری می شود.
دیگ میکسر: مواردی چون سیمان، شن، ماسه وآب در این قسمت با یکدیگر مخلوط می شوند.
اتاق اپراتور: کنترل کمیت ها و احجام داده شده در این قسمت توسط یک نفر اپراتور انجام می شود.
حلزونی های انتقال سیمان: سیمان را از سیلوها به باسکول سیمان منتقل می کند.
کنتور آب: حجم آب مورد نیاز در هر بچ را اندازه گیری می کند.