این دستگاه جهت جداسازی خمیر مرغ از استخوان مرغ و ماهی بکار می رود که به این خمیر، خمیر بادر هم می گویند.
از این دستگاه در خط تولید سوسیس و کالباس استفاده می شود.
ساختار این دستگاه از 4 قسمت اصلی به شرح زیر تشکیل شده است:
1- قسمت موتور و گیربکس که نیروی چرخش را تامین می کند.
2- مارپیچ بزرگ که عمل خرد کردن مرغ و انتقال به قسمت بعدی (پمپ) را انجام می دهد.
3- قسمت پمپ و انتقال . این قسمت گوشت خرد شده مرغ را با فشار وارد سیلندر دستگاه می نمایید.
4- سیلندر و مارپیچ کوچک که عمل جداسازی خمیر مرغ از استخوان را انجام می دهد.
لازم به ذکر است شاسی و اکثر قطعات این دستگاه از جنس استیل با کیفیت بالا می باشد.
در تابلو برق این دستگاه از لوازم استاندارد استفاده شده که از ایمنی کامل برخوردار بوده و جعبه این تابلو برق نیز از جنس استیل ضد زنگ بوده که دارای کلاس حفاظتی IP 56 می باشد.
این دستگاه در سه مدل:
1- s800 با ظرفیت 800 کیلو گرم در ساعت
2- S1000 با طرفیت 1000 کیلوگرم در ساعت
3- S1500 با ظرفیت 1500 کیلو گرم در ساعت