کنتی کاتر(میکرو کاتر یا امولسیونر):
این دستگاه در کارخانه سوسیس و کالباس مورد استفاده قرار میگیرد.
کنتی کاتر دستگاهی است که به همراه میکسر میتوان جایگزین کاتر نمود و هم میتوان به عنوان مکمل کاتر جهت بالا بردن کیفیت خمیر سوسیس و کالباس مورد استفاده قرار گیرد . مزایای استفاده از این سیستم نسبت به کاتر یکی سرعت فوق العاده بالای کنتی کاتر و در عین حال بی صدا کار کردن آن بعلت وجود شبکه به جای تیغه ها است . علاوه بر این مزایا بدلیل وجود شبکه به جای تیغه خطر شکستن تیغه نیز از بین می رود . همچنین کنتی کاتر غضروف ها و ذرات ریز داخل خمیر را از بین می برد که علاوه بر تاثیر قابل توجه در طعم محصول و همچنین بالا بودن قابلیت جذب آب باعث افزایش کیفیت خمیر ، ایجاد رنگی روشن و بافتی منحصر بفرد در آن می شود . این دستگاه دارای شبکه هایی است که خمیر از بین آنها عبور می کند که سایز این شبکه ها بسته به نوع خمیر تغییر می کند.
همچنین می توان بوسیله پیچ تنظیم که در انتهای لوله خروجی تعبیه شده است میزان نرمی و زبری و دمای خمیر را تغییر و تنظیم کرد .
قطعات این دستگاه کاملاً از جنس استیل ضد زنگ ساخته شده است .
قدرت موتور 125 اسب بخار و سرعت آن تا 3000 دور بر دقیقه می باشد که وجود اینورتر در تابلو برق این دستگاه امکان تغییر و تنظیم سرعت و همچنین سهولت در راه اندازی و عدم ایجاد جریان را اندازی در موقع روشن شدن دستگاه را فراهم می آورد .از دیگر مزایای وجود اینورتر افزایش عمر موتور ، صرفه جویی در مصرف برق و همچنین جلوگیری از آسیب دیدگی قطعات دوار بخصوص یاتاقان ها و افزایش عمر آنها می باشد.
بالابرد این دستگاه از نوع ستونی پیچی ، می باشد
این دستگاه به مدت 8 ماه پس از تاریخ راه اندازی شامل گارانتی می باشد.