این دستگاه جهت:
عمل آوری فیله مرغ و گوشت قرمز جهت جوجه کباب ، کالباس ژامبون مرغ و گوشت استفاده می شود.
این دستگاه با چرخش دورانی و بوسیله پاروهایی که با وضعیت خاصی در داخل مخزن دستگاه تعبیه شده ، گوشت مرغ و قرمز را ماساژ داده و وجود سرما در مخزن و خلاء کامل مخزن باعث جذب هر چه بیشتر سس و مواد طعم دهنده ( تا 40%) و بصورت یکنواخت در بافت گوشت می شود.
مزیت این دستگاه:
1- ایجاد لطافت در بافت گوشت قرمز و مرغ با افزیش رطوبت
2- افزایش وزن گوشت قرمز و مرغ
3 طعم دار کردن گوشت مرغ و قرمز در کمترین زمان
مشخصات دستگاه:
1- دارای وکیوم
2- سیستم سردخانه مجهز به کنترل دمای مخزن
3- دارای سیستم فرمان اتوماتیک کامپیوتری با صفحه نمایش تاچ و 9 برنامه قابل برنامه ریزی جهت عمل آوری
4- این دستگاه دارای یک برنامه با کارایی کاملا متفاوت جهت یخ زدایی گوشت و مرغ منجمد می باشد.
5- دستگاه کاملا از استیل 304L ساخته شده است
6- الکترو گیربس ایلماز ترکیه
دستگاه تامبلر در ابعد دلخواه از حجم 800 الی 2000 لیتری بنا بر سفارش مشتری ساخته می شود.