با توجه به تمام مراحل قبل و با فرض اینکه سیب زمینی تبدیل به چیپس شده است؛ حال نوبت به روغن گیری میرسد در این مرحله چیپس های سرخ شده باید روغن گیری شوند و آنها توسط نوارهای نقاله به دستگاه روغن گیر هدایت می شوند. پس از رسیدن چیپس ها یا هر مواد و محصول سرخ کردنی به داخل دستگاه عملیات جدا سازی روغن از سیب زمینی یا چیپس شروع خواهد شد.
دستگاه روغن گیر به توسط المنت که در آن به کار رفته حرارتی تولید می کند که همین حرارت عامل جدا سازی روغن از چیبس می شود بعد از جدا سازی روغن اضافه از چیپس ها این روغن ها در جایی که برای آنها در دستگاه تعبیه شده است ریخته می شوند و روغن هایی که در محل ذخیر جمع شدند را به قسمت تصفیه روغن و بازیافت روغن میبرند و از آن دوباره استفاده میکنند. سپس چیپس ها از مرحله روغن گیری توسط نوار نقاله عبور کرده و به مرحله بعد یعنی بسته بندی می روند.
مشخصات فنی دستگاه روغن گیر