WhatsApp
پیام در واتساپ

خط تولید کمپوت میوه

فروش
0.00 ( 0 )
30 (1)
30 (1)
2QHW5D9JAF1WPV8T80N3
2QHW5D9JAF1WPV8T80N3
IAUE47SU9OS5SVA8L40W
IAUE47SU9OS5SVA8L40W
Z6VRO3DCP572P498Q28M
Z6VRO3DCP572P498Q28M
6JQUH73DR3Z71X260CCT
6JQUH73DR3Z71X260CCT
1 2 3 4 5
اطلاعات تماس
تلفن همراه: 09..........نمایش
ارسال شده توسط
سیمرکو (7)
فعالیت اصلی: ;تولیدی;تجاری;
همراه: 09..........نمایش
وب سایت: www.seamerco.com
تاریخ ارسال ۱۳۹۸/۰۸/۱۹
تاریخ ویرایش: ۱۳۹۸/۰۸/۱۹

توضیحات آگهی

روند تولید محصول در کارخانه: شستشوی اولیه:

میوه‌های انتخاب شده برای تولید کمپوت، باید در ابتدای ورود به خط تولید شستشو داده شوند تا زائدات سبکی مثل خاک، ساقه و برگ از آن‌ها جدا شود. شستشوی اولیه میوها در کانال شستشو انجام می‌شود. کانال شستشو، کانالی از جنس استیل است که با شیب مشخصی ساخته می‌شود، و میوه‌ها داخل آن خیسانده می‌شوند. ابعاد و شیب مناسب برای کانال شستشو با توجه به ظرفیت خط تولید تعیین می‌شود.

سورتینگ و شستشوی نهایی:

عملیات سورتینگ میوه‌ها باید به منظور جداسازی میوه‌های له‌شده، کرم‌زده و هر گونه مواد دیگری که احتمالا با میوه‌ها به خط تولید وارد شده‌اند، انجام شود. سورتینک میوها در خط تولید کمپوت به صورت دستی یا توماتیک انجام می‌شود. برای انجام سورتینگ میوه‌ها به صورت اتوماتیک باید از نوار سورتینگ و شستشو استفاده شود. نوار سورتینگ و شستشو از دو قسمت مجزا تشکیل شده است، که در قسمت اول عملیات جداسازی و در سمت دوم عملیات شستشوی نهایی را با استفاده از نازل‌های آب انجام می‌دهد.

دم‌گیری

برای تولید محصولاتی نظیر کمپوت سیب، کمپوت گلابی و کمپوت گیلاس، لازم است تا بخش چوبی انتهایی یا دم میوه از آن‌ها جدا شود. جدا کردن دم میوه‌ها در خط تولید کمپوت میوه‌جات ممکن است به صورت دستی توسط پرسنل تولید یا به صورت اتوماتیک توسط دستگاه دم‌گیر انجام شود.

پوست‌گیری

عملیات پوست‌گیری باید در همه انواع خط تولید کمپوت میوه به جز کمپوت گیلاس انجام شود تا محصول نهایی به شکل مطلوب قابل استفاده باشد. پوست‌گیری میوه‌هایی نظیر سیب، گلابی و هلو در کارخانه‌جات کمپوت‌سازی توسط دستگاه پوست‌گیر انجام می‌شود

قاچ کردن

عملیات قاچ کردن باید به منظور جداسازی قسمت‌های میانی در میوه‌هایی نظیر سیب و گلابی انجام شود. قاچ کردن میوه‌ها در کارخانه‌جات کمپوت‌سازی به صورت دستی یا به شکل اتوماتیک توسط  دستگاه قاچ‌کن انجام می‌شود.


تولید شربت

تولید شربت یکی از مهم‌ترین مراحل کمپوت‌سازی است، چرا که تمایز محصولات کارخانه‌جات مختلف در نوع فرمولاسیون خاصی است که در این مرحله مورد استفاده قرار می‌گیرد. شربت‌سازی در کارخانه‌جات کمپوت میوه توسط دستگاهی به نام فرمولاسیون دوطبقه انجام می‌شود.

آماده‌سازی و حمل ظروف بسته‌بندی

ظروف مورد نیاز برای بسته‌بندی، اعم از قوطی یا شیشه باید در سمت دیگری از خط تولید آماده‌ شده و جهت پر شدن از محصول و شربت تا محل دستگاه پرکن حمل شوند. حمل و رساندن قوطی یا شیشه در کارخانه‌جات کمپوت‌سازی توسط سینی ترافیک انجام می‌شود. سینی ترافیک نوعی چرخ‌دستی از جنس استیل است که برای حمل انواع ظروف فلزی و شیشه‌ای در کارخانه‌جات صنایع غذایی استفاده می‌شود.

پر کردن محصول

قوطی یا شیشه‌های خالی باید به میزان مشخصی از محصول مورد نظر پر شوند. پر کردن ظروف به شکل اتوماتیک توسط دستگاه پرکن انجام می‌شود که در خط تولید کمپوت میوه‌جات معمولا از نوع پرکن 18 نازله سینی می‌باشد

محلول‌ریزی

محلول یا شربت ساخته شده توسط دستگاه فرمولاسیون باید روی میوه‌های داخل قوطی یا شیشه ریخته شود، تا محتویات ظروف جهت ساخت کمپوت میوه، تکمیل شوند. عملیات محلول‌ریزی در خطوط تولید کنسروی‌جات توسط دستگاه محلول‌ریز انجام می‌شود. انواع دستگاه محلول‌ریز که در خط تولید کمپوت میوه بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرند، محلول‌ریز دوشی و محلو‌ل‌ریز پنوماتیک می‌باشند.

هواگیری

انجام عملیات هواگیری به منظور خروج هوای داخل ظروف که منجر به فساد مواد غذایی می‌شود در همه انواع خط تولید کمپوت میوه‌جات الزامی می‌باشد. عملیات هواگیری در کارخانه‌جات کمپوت‌سازی مانند سایر صنایع کنسروی‌جات توسط دستگاه اگزاست انجام می‌شود. دستگاه اگزاست در خط تولید کمپوت میوه، علاوه بر هواگیری موجب پخت اولیه محصولات نیز می‌شود.

دربندی

عملیات دربندی باید به منظور پلمپ‌کردن درب ظروف و ارائه محصول مطابق با استانداردهای بسته‌بندی، انجام شود. دربندی در خطوط تولید کمپوت میوه به شکل نیمه‌اتوماتیک یا اتوماتیک انجام می‌شود. رایج‌ترین انواع دستگاه دربندی در کارخانه‌جات کمپو‌ت‌سازی، دربندی تک هد نیمه اتوماتیک و دربندی 4 هد اتوماتیک می‌باشند که به ترتیب در خطوط تولید با ظرفیت کم و زیاد، مورد استفاده قرار می‌گیرند.

شستشوی ظروف

 جهت پاک کردن هر گونه مواد اضافه‌ای که طی مراحل تولید، بر روی ظروف به جا مانده باید قوطی‌ها یا شیشه‌های حاوی محصولات، با آب و مواد پاک‌کننده بهداشتی، شستشو داده شوند. شستشوی ظروف در خط تولید کمپوت میوه‌جات به شکل اتوماتیک و توسط دستگاه قوطی‌شور یا شیشه‌شور انجام می‌شود

استریلیزاسیون

استریل کردن محتویات داخل ظروف در خط تولید کمپوت، جهت از بین بردن هر گونه میکروارگانیسم فعال باید پس از عمیات دربندی انجام شود. عملیات استریلیزاسیون در یک کارخانه کمپوت‌سازی بسته به ظرفیت خط تولید به ترتیب توسط اتوکلاو درب باز، تونل پاستور 12 متری و تونل پاستور 16 متری برای خطوط با ظرفیت کم، متوسط و زیاد انجام می‌شود.

چاپ اطلاعات تولید

اطلاعات تولید نظیر تاریخ تولید، تاریخ انقضا و کد محصول باید در اولین مرحله از بسته‌بندی بر روی درب یا بدنه ظروف حاوی کمپوت، چاپ شوند. چاپ اطلاعات روی انواع ظروف فلزی و شیشه‌ای توسط دستگاه جت‌پرینتر انجام می‌شود. دستگاه جت‌پرینتر به دو شکل دستی و اتوماتیک در بازار موجود می‌باشد که هر کدام از انواع آن، بسته به ظرفیت خط تولید مورد استفاده قرار می‌گیرند.

بسته‌بندی نهایی

منظور از بسته‌بندی نهایی، قرار دادن تعداد مشخصی از ظروف حاوی کمپوت در یک بسته و کشیدن نایلون بر روی آن‌ها می‌باشد. بسته‌بندی ظروف با هدف سهولت در حمل و توسط دستگاه شیرینک‌پک انجام می‌شود. انواع رایج‌تر شیرینک‌پک در خط تولید کمپوت، شیرینک‌پک دستی و شیرینک‌پک نیمه اتوماتیک هستند که به‌ترتیب در خطوط تولید با ظرفیت کم تا زیاد مورد استفاده قرار می‌گیرند.

ویژگی ها

کشور سازنده ایران
ظرفیت 5000 الی 7000 قوطی در روز 10000 الی15000 قوطی در روز 35000 الی 5000 قوطی در روز

نشانی


دنا, شهرک صنعتی زاگرس و گلبرگ, شهرک زیتون, شهر قدس, بخش مرکزی شهرستان قدس, استان تهران, 3751184333, ایران

امتیاز

کیفیت اطلاعات
کمیت اطلاعات
نحوه پاسخگویی

جزئیات آگهی

شناسه آگهی: 598
تعداد بازدید: 41260
تاریخ انقضاء: ۱۴۰۳/۰۹/۱۳

کامنت‌ها (0)

امتیاز 0 از 5 بر اساس نظر 0 نفر
کامنتی درج نشده

کامنت بگذارید

  1. ارسال کامنت بدون عضویت. عضویت یا ورود به سایت.
امتیاز دهید:
0 کارکتر
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
متن عکس را داخل کادر وارد کنید