با پیشرفت تکنولوژی و بالا رفتن اطلاعات، آگاهی و رفاه مردم ، حیطه مواد غذایی و داروهای طبیعی یکی از پررونق ترین حوزه های اقتصادی این عصر می باشد. برای اثبات این ادعا کافی است نگاهی به آمارهای رسمی (سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل، فائو) در این زمینه بیندازیم . حجم تجارت گیاهان دارویی تا سال 2050 به سرعت رو به رشد بوده و به 5 هزار میلیارد دلار خواهد رسید، شرکت هیمورا با طراحی و تولید انواع خطوط تولید صنایع غذایی از جمله خط تولید اسانس غذایی و گیاهی بازار مصرف گسترده ای را به خود اختصاص داده است.
ایران با بیش از 7000 گونه گیاهان دارویی که به دلیل وجود11 اقلیم از 13 اقلیم جهانی در کشورمان می باشد. یکی از ذخایر گیاهان دارویی است.این مزیت یک منبع درآمد مطمئن و پایدار می باشد، اما متاسفانه از این استعداد فوق العاده تا این زمان به درستی استفاده نشده است. یکی از علت های این امر عدم رشد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی بویژه صنایع اسانس گیری در کشور می باشد. اگر چنانچه قصد رقابت با بازارهای جهانی را داشته باشیم باید به سمت فن آوری های به روز و جدید برویم .
کاربردهای محصول نهایی خط تولید اسانس غذایی و گیاهیاز مهمترین کاربرد های اسانس ها در صنایع امروزی موارد زیر می باشد:
بطور کلی برای یک واحد تولید اسانس باید امکانات (انبار مواد اولیه، خشک کن ، دستگاه اسانس گیری و تجهیزات پس از اسانس گیری وجود داشته باشد. دستگاه اسانس گیری نیز باید به منبع تولید حرارت، دیگ آب جوش، پمپ خلا، جداکننده و شیر تخلیه مجهز باشد.)