خط تولید برنج سنتزی دانه بلند هیمورا، پودربرنج را به عنوان ماده اصلی تولید کننده برنج ایجاد می کند و در کنار آن برخی از ویتامین ها و مواد معدنی دیگر به عنوان بخشی از این ماده در صورت تمایل به برنج سنتزی اضافه می شود . این ماده پودری شکل توسط اکسترودر دوقلو به شکل برنج خارج می شود و در یک خشک کن دوار با حفظ مقدار رطوبت لازم خشک می شود. تکنیک اکسترودینگ باعث تقویت و استحکام ریز مغذی های موجود در برنج می شود.
در اصل این دستگاه برنج های نیم دانه و خرده برنج ها را آسیاب کرده، سپس در میکسر با دیگر مواد اولیه افزودنی مخلوط کرده و وارد اکسترودر می کند. سپس بر اساس فرمولاسیون به شکل برنج دانه بلند در می آورد . در مرحله بعدی برنج های چسبیده بهم روی نوار نقاله لرزان، ریخته شده و از هم جدا می شوند. در مرحله آخر، برنج ها وارد خشک کن شده و نهایتا بسته بندی می شوند. ضمنا عملکرد خطوط تولید صنایع غذایی هیمورا، تمام اتوماتیک بوده و بسته بندی محصول نهایی، به طور خودکار انجام می شود.
مزایای استفاده از خط تولید برنج سنتزی هیمورا
با توجه به اینکه مواد اولیه خط تولید برنج سنتزی هیمورا، برنج نیم دانه و یا به اصطلاح دانه مرغی است به دلیل خرد بودن تا قبل از این تبدیل به خوراک مرغ شده است. اما الان بعلاوه نشاسته و افزودنی های مجاز خوراکی تبدیل به برنج دانه بلند می شود. بعلاوه اینکه می توان به این نوع برنج ویتامین های آ و ای هم اضافه کرد و آن را غنی سازی کرد. در طول چرخه تولید این نوع برنج هیچ گونه ماده شیمیای خاصی به این محصول اضافه نمی شود.
نه تنها مصرف این نوع برنج برای افراد هیچ گونه زیانی نخواهد داشت بلکه به دلیل ویتا مین های اضافه شده می تواند به عنوان برنجی با ویتامین های اضافه مورد استفاده قرار گیرد. از آنجا که برنج نیم دانه زیاد در پخت و پز مورد استفاده قرار نمی گیرد و مصارف مهمانی و رستورانی ندارد در نتیجه می تواند منبع بسیار مناسبی برای تولید برنج سنتزی باشد و در پروسه تکمیل سازی تولید برنج دانه بلند با آهن خوراکی و انواع ویتامین ها ترکیب می شود.