خط تولید پودر تخم مرغ

فروش
0.00 ( 0 )
پودر-05-min
پودر-05-min
پودر-03-min-600x600
پودر-03-min-600x600
پودر-04-min-600x600
پودر-04-min-600x600
1 2 3
اطلاعات تماس
تلفن همراه: 09..........نمایش
تاریخ ارسال ۱۳۹۸/۰۹/۰۳
تاریخ ویرایش: ۱۳۹۸/۰۹/۰۳

توضیحات آگهی

از جمله مهم ترین راه های کاهش پسماندهای تخم مرغ، تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ می باشد. بدلیل اینکه پودر تخم مرغ حجم کمی را اشغال می کند و قابلیت نگهداری بلند مدت تری را دارد و همچنین راحت تر جابجا می شود می تواند جایگزین تخم مرغ شود. دستگاه خط تولید پودر تخم مرغ براحتی قابل تمیز کردن است و استفاده از آن نیاز به تخصص فنی بالایی ندارد و کار با آن بسیار ساده است.

هر تخم مرغ شامل 55-50 گرم ماده آبکی به شکل مخلوط زرده و سفیده است که  22 تا 25 درصد آن شامل پوسته تخم مرغ است. پودر تخم مرغ می تواند برای اهداف مختلفی از ساخت املت گرفته تا پخت کیک و شیرینی استفاده شود. در حالی که تخم مرغ ها در طول حمل و نقل مستعد شکستن هستند ، پودر تخم مرغ براحتی قابل حمل است و ماندگاری بیشتری دارد. خط تهیه پودر تخم مرغ (خط پردازش پودر تخم مرغ) در صورت درخواست مشتری به شکل سفارشی ساخته می شود. لوازم وتجهیزات این خط تولید مطابق با استانداردهای بین المللی و سطح بازدهی مطابق با نیاز شرکت ساخته می شود.

لیست تجهیزات اصلی خط تولید پودر تخم مرغ

پوسته زدا

ذخیره ساز

خنک کننده

همگن ساز

فیلتراسیون

پاستوریزاتور

مخزن جمع آوری مایع تخم مرغ

خشک کننده و بسته بندی کننده

مخزن آماده سازی مایع تخم مرغ

ورودی و خروجی خط تولید پودر تخم مرغ

بالابر خلأ تخم مرغ جهت بارگیری تخم مرغ ( مجهز به پمپ خلأ، میز کار، لوله هوا، لوازم جانبی)

تخم مرغ شکن مجهز به دیسک چرخشی جهت شکستن تخم مرغ، که مایع تخم مرغ از پوسته آن جدا می شود.

نحوه عملکرد این دستگاه

مرحله اول: حمل، ضد عفونی و جداسازی زرده از سفیده

فرآیند ساخت پودر تخم مرغ در خطوط تولید صنایع غذایی هیمورا، با تخم مرغ های تازه ای شروع می شود که در دستگاه پیشرفته ساخت پودر تخم مرغ قرار داده می شوند. ابتدا تخم مرغ ها به خوبی شسته و ضد عفونی می شوند و سپس توسط دستگاه شکسته می شوند. طی این فرآیند زرده تخم مرغ از سفیده ها جدا می شود. شکستن تخم مرغ ها توسط دستگاه بسیار سریع انجام می گیرد چرا که در صورت کند بودن روند، لایه نازک آلبومین تخم مرغ به پوسته می چسبد.

 با کمک ضد عفونی تخم مرغ ها قبل از شکسته شدن، آلودگی تخم مرغ ها به حداقل می رسد و تا حد امکان سعی می شود تا از بروز هرگونه عفونت احتمالی جلوگیری شود. همچنین قبل از شکسته شدن تخم مرغ ها، در مرحله بازرسی خط تولید پودر تخم مرغ، تخم مرغ های فاسد، شکسته شده، کثیف و غیرقابل خوردن جداسازی و حذف می شوند. در اصل استاندارد های ساخت پودر تخم مرغ از طریق واحد کنترل کیفی و شکسته شدن چندین تخم مرغ بعنوان نمونه، توسط خط تولید رعایت می شود.

مرحله دوم: سرد سازی و هموژناسیون

در مرحله سرد سازی و خنک کردن، مایع تخم مرغ در یک مخزن توسط سرد کن های صفحه ای تا دمای 4 درجه سانتی گراد خنک و سردسازی می شود. مایع تخم مرغ می تواند شامل زرده و سفیده با هم باشد یا اینکه فقط شامل زرده تخم مرغ و سفیده تخم مرغ بطور جداگانه باشد. در بخش هموژناسیون، در تولید پودر و مایع کامل پاستوریزه تخم مرغ و یا پودر مایع زرده تخم مرغ، همه زرده ها به تنهایی همگن سازی می شوند. در مراحل بعدی روش تولید پودر مایع کامل تخم مرغ و زرده شبیه هم است ولی تهیه پودر سفیده تخم مرغ کمی متفاوت تر است.

مرحله سوم: پاستوریزاسیون ،اسپری و بسته بندی

در این مرحله سفیده تخم مرغ و زرده تخم مرغ به صورت پاستوریزه درآمده و به شکل مایع اسپری می شوند. این بخش پردازش تخم مرغ شامل خشک کردن اسپری یک لایه نازک از سفیده و زرده تخم مرغ است. این کار در اتاقی با دمای بالاتر انجام می شود که باعث تبخیر آب از مایع تهیه شده از تخم مرغ ها می شود. بعد از اینکه اسپری مایع تخم مرغ کاملاً خشک شد ، به روش بهداشتی خرد شده و بسته بندی می شود. این پودر در کیسه هایی قرار داده شده و برای حمل و نقل مهر و موم می شود.

 

ویژگی ها

کشور سازنده ایران
ظرفیت 2600 تخم مرغ در ساعت و بیشتر (در صورت سفارش)

نشانی


خیام جنوبی, فلکه خیام, ارومیه, بخش مرکزی, شهرستان ارومیه, استان آذربایجان غربی, 444655677, ایران

امتیاز

کیفیت اطلاعات
کمیت اطلاعات
نحوه پاسخگویی

جزئیات آگهی

شناسه آگهی: 872
تعداد بازدید: 42000
تاریخ انقضاء: ۱۴۰۳/۰۹/۲۷