WhatsApp
پیام در واتساپ

خط تولید چیپس میوه

فروش
0.00 ( 0 )
خ3
خ3
خ2-600x600
خ2-600x600
خ1-600x600
خ1-600x600
1 2 3
اطلاعات تماس
تلفن همراه: 09..........نمایش
تاریخ ارسال ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
تاریخ ویرایش: ۱۳۹۸/۰۹/۰۴

توضیحات آگهی

دستگاه خشک کن میوه هیمورا

عملکرد خط تولید چیپس میوه هیمورا، کاملا اتوماتیک بوده و به صورت صنعتی و خانگی قابل تولید است . در فصل تابستان به دلیل وجود میوه های متنوع، بهترین شرایط برای خشک کردن انواع میوه ها فراهم می باشد . دما ، عامل اصلی در سرعت بخشیدن به فرآیند خشک سازی میوه است. به عبارتی هر 10 درجه سانتی گراد که در دستگاه خشک کن افزایش می یابد، روند خشک کردن میوه ها سه برابر سریع تر می شود. اما درجه حرارت و دما باید تا حدی افزایش یابد، که هم سرعت خشک کردن را سریع تر نموده و هم محصول، به حالت رنگ غیر طبیعی و سوختگی نرسد . ولی این موضوع در همه میوه ها صدق نمی کند، چرا که بافت میوه ها و محل رشد آن ها با هم متفاوت است .

دستگاه خشک کن میوه هیمورا، توانایی تولید 100 کیلو گرم چیپس میوه را در ساعت داشته و با استفاده از فولاد ضد زنگ ساخته شده است . در نتیجه عمر مفید بالایی داشته و در برابر رطوبت موجود در میوه ها، کاملا مقاوم می باشد. همچنین از آنجایی که تمامی فرآیند خشک سازی میوه، به صورت مکانیزه صورت می گیرد، به نیروی انسانی گسترده ای نیاز ندارد . لازم به ذکر است که خطوط تولید صنایع غذایی هیمورا، در مقایسه با دستگاه های مشابه، بسیار کم مصرف هستند و انرژی (آب، برق و گاز) کمتری مصرف می کنند.

عوامل موثر در مدت خشک سازی میوه ها

اندازه میوه

کیفیت میوه

تهیه مقدمات

تازه و آبدار بودن میوه

بافت میوه های مورد استفاده

میزان رطوبت موجود در میوه ها

نحوه عملکرد دستگاه خشک کن میوه هیمورا

ابتدا میوه ها درون وان استیل بزرگی ریخته و با آب و کف، به طور کامل شست و شو می دهند . سپس میوه های شسته شده به ماشین دوم ( نوار استیل آبکشی )  منتقل شده و میوه های تازه از میوه های خراب و قدیمی تر جدا می شوند. پس از جدا سازی میوه های خوب و بد، دستگاه لایه برداری، پوست تمامی میوه ها را با ضخامت بسیار پایینی کنده و به ماشین برش ارسال می کند. ماشین اسلایس، میوه ها را به ورقه های بسیار نازکی (در حدود 1 میلی متر) تقسیم می کند. بدین ترتیب در مراحل بعدی، انرژی کمتری صرف خشک نمودن ورق های میوه می شود.

سپس دستگاه حفاظت رنگ ، رنگ ورقه های میوه ها را تثبیت نموده و به دستگاه آبگیری منتقل می کند. به این صورت آب و رطوبت موجود در میوه ها، تا حد زیادی گرفته می شود. پس از آن ورقه های میوه، در اجاق میوه خشک کن که دارای 144 عدد سینی می باشد قرار می گیرند . خط تولید چیپس میوه، مجهز به دستگاه طعم دهنده بوده و به وسیله آن، چاشنی و طعم های مختلفی را به میوه ها اضافه می کند. در نهایت محصول نهایی، به صورت اتوماتیک بسته بندی شده و به بازار عرضه می گردد .

تجهیزات اصلی مورد نیاز برای تولید چیپس میوه

ماشین هوا دهی

دستگاه طعم دهنده

دستگاه خشک کن میوه

دستگاه آب گیری میوه ها

ماشین شستشوی میوه ها

ماشین بسته بندی اتوماتیک

دستگاه برش زنی (اسلایس زنی)

دستگاه بلانچ و واکس زنی (برای حفاظت از رنگ محصولات)

ماشین تمیزکاری و لایه برداری میوه ها (دستگاه آنزیم زدایی)

روش های خشک کردن میوه ها 

خشک کردن میوه ها، با دو دستگاه خشک کن میوه کابینتی و تونلی قابل انجام است. این دو روش کاملا متفاوت بوده و نیازمند تجهیزات متفاوتی می باشند.

خشک کردن کابینتی : همانطور که از نام این دستگاه پیداست، از کابین های متعددی تشکیل شده است. برای خشک نمودن مواد غذایی وانواع میوه ها، محصول را در کابین قرار داده و با استفاده از روش های مختلفی، رطوبت موجود در آن را رفع می کنند.

خشک کردن تونلی : ظرفیت خشک کن های تونلی، نسبت به خشک کن های کابینتی بیشتر می باشد. این دستگاه با اجرای فرآیند خشک سازی متوالی، میزان بیشتری ماده غذایی را خشک می کند. لذا با خارج کردن یک بخش از میوه های خشک شده، بخشی جدیدی از محصولات را برای خشک سازی، وارد دستگاه خشک کن تونلی می کند.

ویژگی ها

کشور سازنده ایران
ظرفیت 100 کیلو گرم در ساعت و بیشتر (در صورت سفارش)

نشانی


خیام جنوبی, فلکه خیام, ارومیه, بخش مرکزی, شهرستان ارومیه, استان آذربایجان غربی, 444655677, ایران

امتیاز

کیفیت اطلاعات
کمیت اطلاعات
نحوه پاسخگویی

جزئیات آگهی

شناسه آگهی: 881
تعداد بازدید: 42376
تاریخ انقضاء: ۱۴۰۳/۰۹/۲۸

کامنت‌ها (0)

امتیاز 0 از 5 بر اساس نظر 0 نفر
کامنتی درج نشده

کامنت بگذارید

  1. ارسال کامنت بدون عضویت. عضویت یا ورود به سایت.
امتیاز دهید:
0 کارکتر
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
متن عکس را داخل کادر وارد کنید
Cron Job Starts