WhatsApp
پیام در واتساپ

خط تولید رب گوجه فرنگی

فروش
0.00 ( 0 )
2-15
2-15
3-12-600x600
3-12-600x600
1-11-600x600
1-11-600x600
1 2 3
اطلاعات تماس
تلفن همراه: 09..........نمایش
تاریخ ارسال ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
تاریخ ویرایش: ۱۳۹۸/۰۹/۰۴

توضیحات آگهی

رب گوجه به دست آمده در خط تولید رب گوجه فرنگی فرآورده ای است از گوجه فرنگی، که بوسیله حذف پوست و دانه های گوجه فرنگی و غلیظ کردن آب بدست آمده به وسیله حرارت می باشد. رب گوجه فرنگی یکی از مواد غذایی سالم، طبیعی و پرخاصیت است که عامل مهم در سلامتی ذهن و بدن می باشد. و یک فرآورده  سرشار از مواد مغذی، دارای ترکیبات سودمندی است که در گوجه فرنگی خام به میزان زیادی یافت نمی شود.

منظور از مزایا و خواص رب گوجه فرنگی در صنایع غذایی، تمامی اثرات مفید و مثبتی است که بر روی سلامتی انسان دارد. مثلا اندازه یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی دارای مقدار زیادی از آنتی اکسیدان است و می تواند مقدار 3-6 درصد آهن مورد نیاز روزانه بدن را تامین کند. همچنین حاوی ویتامین های گروه B، ویتامین A، ویتامین K و پتاسیم است. در نهایت باید گفت که خواص درمانی رب گوجه فرنگی نه تنها کمتر از گوجه فرنگی نیست بلکه در اغلب موارد بیشتر از گوجه فرنگی می باشد.

شرح مراحل فرآیند خط تولید رب گوجه فرنگی

1-گوجه‌ها را معمولا در سبدهای 25 کیلوئی ، پس از توزین به سکوی بارگیری منتقل می‌کنند.

2-در مرحله خیساندن و شستشوی مقدماتی از یک حوضچه ای که دارای کف مشبکی بوده و دارای شیب مناسب برای عبور گوجه ها است استفاده می شود تا عملیات شستشوی مقدماتی انجام گیرد.

3-سورتینگ و شستشوی نهایی، در این مرحله حین سورت شدن توسط نیروی انسانی گوجه های خراب، نرسیده ، لهیده و یا مواد خارجی در بین گوجه ها مانند برگ و خار و خاشاک و چوب و غیره جدا می شود.

4-بعد از شستشوی نهایی، در قسمت خرد کن گوجه ها توسط تیغه های متحرک خرد می شوند و به مخزن خرد کن یا بالانس تانک منتقل می گردند.

5-در دستگاه پری هیتر که حاوی لوله های بخار با دمای 85-90 درجه سانتیگراد است گوجه ها پخت اولیه می شوند. این عمل باعث کم شدن میکروارگانیسم ها و بار میکربی شده، به راندمان سالم سازی مراحل بعدی کمک موثری می کند.

6-فیلتراسیون گوجه های نیم پز شده با دو نوع فیلتر با مش متفاوت (قطر سوراخ های فیلتریک میلی متری – فیلتر با سوراخ های 0.7 میلی متری) انجام می شود.

7-بعد از آبگیری گوجه ها ، این آب وارد یک مخزن از جنس استیل به نام تانک فرموله می گردد.

8-مرحله غلیظ کردن آب گوجه فرنگی، به دو روش تغلیظ می شود – روش بچ – روش کانتی نیوس (بصورت سیرکوله ).

9-در دستگاه پاستوریزاسیون UHT (استریلیزاسیون فرادما) در خط تولید رب گوجه فرنگی، رب گوجه تولیدی تا دمای 85 درجه سانتیگراد حرارت می بیند و استریلیزه می شود.

10-رب گوج فرنگی آماده و پاستوریزه با دمای 85 درجه سانتیگرا د را در قوطی های فلزی مخصوص پرکرده و درب گذاری می کنند.

11-زدن تاریخ مصرف،‌ سریال، قیمت و چاپ لیزری بر روی قوطی‌ها

روش های تشخیص رب گوجه فرنگی با کیفیت از دیگر محصولات

1-بازتاب کم نور از سطح رب گوجه فرنگی، یکی دیگر از شاخص های با کیفیت بودن رب می باشد. چنانچه در تهیه رب از نشاسته استفاده شده باشد بازتاب نور از سطح رب گوجه فرنگی بیشتر خواهد بود.

2-غلظت رب نیز یکی از مشخصه های با کیفیت بودن رب گوجه فرنگی می باشد. رب خوب کمی سفت است مخصوصا وقتی در یخچال قرار می گیرد.

3-همگن و یکنواخت بودن ترکیب رب گوجه فرنگی ، وجود ناخالصی و گلوله گلوله بودن یا وجود ذرات سیاه داخل رب نشانه بی کیفیتی آن است.

4-یکی از روش های تشخیص، دقت به رنگ رب گوجه فرنگی می باشد. رب با کیفیت دارای رنگ ارغوانی ملایم است.

تجهیزات مورد استفاده در خط تولید رب گوجه فرنگی

بخش آماده سازی شامل : استخر هیدرولیک، بالابر، دستگاه شستشوو سورتینگ، نقاله تخلیه تفاله گوجه

بخش استخراج شامل : مخزن، دستگاه خرد کن، مخزن میوه خردشده، پمپ مارپیچی، پیش گرم کن لوله ای، فیلتراسیون دو مرحله ای، سیستم کنترل الکتریکی.

بخش بهره برداری : تانک میکسر، استریلایزر لوله ای، مخزن تعادل آپستیک، سیستم CIPSYSTEM و آب، لوله ها، حوضچه ها .

بخش پرکردن و بسته بندی شامل : دستگاه بسته بندی گوجه فرنگی و دستگاه آب بندی اتوماتیک و دستگاه چاپ لیزری و تونل شرینگ در خط تولید رب گوجه فرنگی کاملا خودکار است.

ویژگی ها

کشور سازنده ایران

نشانی


خیام جنوبی, فلکه خیام, ارومیه, بخش مرکزی, شهرستان ارومیه, استان آذربایجان غربی, 444655677, ایران

امتیاز

کیفیت اطلاعات
کمیت اطلاعات
نحوه پاسخگویی

جزئیات آگهی

شناسه آگهی: 889
تعداد بازدید: 42198
تاریخ انقضاء: ۱۴۰۳/۰۹/۲۸

کامنت‌ها (0)

امتیاز 0 از 5 بر اساس نظر 0 نفر
کامنتی درج نشده

کامنت بگذارید

  1. ارسال کامنت بدون عضویت. عضویت یا ورود به سایت.
امتیاز دهید:
0 کارکتر
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
متن عکس را داخل کادر وارد کنید