خط تولید سس سویا

فروش
0.00 ( 0 )
1-17
1-17
2-20-600x600
2-20-600x600
3-18-600x600
3-18-600x600
1 2 3
اطلاعات تماس
تلفن همراه: 09..........نمایش
تاریخ ارسال ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
تاریخ ویرایش: ۱۳۹۸/۰۹/۰۴

توضیحات آگهی

دستگاه تولید سس سویا هیمورا که جزء خطوط تولید صنایع غذایی به شمار می‌آید، قادر است در هر یک ساعت 1 تن محصول تولید نماید. روند کارکرد این دستگاه به صورت تمام اتوماتیک می باشد. سس سویا مایعی قهوه ای و تیره رنگ است که از ترکیب لوبیای سویا تخمیر شده ، آرد و پرس کردن جیانگ به دست می آید. تولید سس سویا با تخمیر طبیعی ، شامل یک تخمیر کوتاه در دمای بالاتر است.

مصارف و ویژگی های محصول نهایی 

تولید سس سویا به صورت شیمیایی بسیار سریع تر از نوع تخمیری آن صورت می گیرد. همچنین ترکیبات به کار رفته در سس سویای شیمیایی شبیه به سس سویای تخمیری است.

ترکیبات مورد استفاده در خط تولید سس سویا

خور خوران

اسید فرمیک

اسید لولیتیک

سولفید دی متیل سولفید هیدروژن

موارد کاربرد سس سویا

گوشت سفید (ماهی، میگو، مرغ)

انواع کباب های گوشتی

انواع کباب های سبزی

انواع کوکو

تجهیزات اصلی دستگاه تولید سس سویا

1-دو فیلتر

2-پمپ شیر

3-کولر صفحه

4-همگن ساز

5-مخزن تخمیر

6-دستگاه پانچ

7-آسیاب کلوئیدی

8-لوله و شیر آلات

9-دستگاه در بندی

10-ماشین پر کننده

11-مخزن مخلوط کن

12-صفحه و فیلتر قاب

3-سیستم تصفیه آب

14-چاپگر جوهر افشان

15-مخزن ذخیره سازی

16-سیستم خاکستر افشان

17-قطعات اصلی دستگاه

18-مخلوط کن عمودی

19-سر شستشو CIP

20-سوراخ و نردبان

21-دما سنج

22-مخازن

23-عایق

روند تولید سس سویا

در فرآیند تولید سس سویا دو مرحله تخمیر صورت می گیرد.

مرحله اول: مرحله تخمیر هوازی کوجی است که در آن پلی ساکارید ها به وسیله قارچ ها به قند های ساده شکسته می شود.در این مرحله برای تولید کوجی، شرایط هوازی به کپک ها اجازه می دهد تا بر روی سوبسترا رشد کند و انواع مختلفی از آنزیم های هیدرولیتیک برای مصرف ترکیبات ماکرو مولکولی را تولید کند. در رابطه با سس سویا، ابتدا دانه سویا پخته و خیسانده می شود و با نسبت تقریبا مساوی با گندم خرد شده و بوداده مخلوط می گردد و کوجی به وجود می آید. کوجی را باید از ابتدا بر روی یک مخلوط سوبسترا مشابه کشت داد که حاوی مخلوطی از نزاد های آسپرژیلوس اوریزه است. پس از این مرحله مواد به دست آمده به مدت 2 الی 3 روز در دمای 25 الی 30 درجه سانتی گراد در لایه ای به عمق 5 سانتی متر پهن می شوند. باعث می شود کپک ها بر روی آن ها رشد نمایند.

مرحله دوم: مرحله غیر هوازی خمیر کردن است که در آن مخلوط، تحت خمیر LAB و مخمر زیگوساکارومایسزروکسی قرار می گیرد.در این مرحله که به آن مرحله مش یا موردی گفته می شود، شرایط هوازی ایجاد می شود. در این شرایط کپک ها رشد نمی کنند. تولید این محصول با ترکیب کردن کوجی و آب نمک با مقدار تقریبا مساوی انجام می گیرد و موجب غلیظ شدن نهایی 17 الی 20 درصد نمک می شود. در انتهای این مرحله برای خارج شدن هوا و مواد جامد باقی مانده ، مش پرس می گردد.

با این که رشد کپک ها در این شرایط انجام نمی گیرد اما فعالیت تمام آنزیم های هیدرولیتیک ادامه می یابد و موجب شکستن پروتئین ها، پلی ساکارید، اسید نوکلوئیک می شود و یک مایع غنی از مواد مغذی محلول را تولید می کند، سپس مایع در ظرف، تحت تاثیر دانسیته جدا می شود. ممکن است سس سویا قبل از صاف شدن، پر کردن و بار زدن، پاستوریزه شود و یا از بنزوئیک اسید استفاده شود. در مقایسه با روش سنتی این روش بسیار اقتصادی تر است.

مراحل خط تولید سس سویا

تخمیر اسید لاکتیک باکتری های موجود در کوجی و تولید اسید بیشتر توسط پدیکوکوس هالوفیلوس.

تخمیر الکلی توسط مخمر هایی مثل ساکارومایسس روکسی و و زیگوساکارومایسس سویا

تکمیل تخمیر و رسیدن

ویژگی ها

کشور سازنده ایران
ظرفیت 1 تن در ساعت

نشانی


خیام جنوبی, فلکه خیام, ارومیه, بخش مرکزی, شهرستان ارومیه, استان آذربایجان غربی, 444655677, ایران

امتیاز

کیفیت اطلاعات
کمیت اطلاعات
نحوه پاسخگویی

جزئیات آگهی

شناسه آگهی: 891
تعداد بازدید: 42093
تاریخ انقضاء: ۱۴۰۳/۰۹/۲۸