WhatsApp
پیام در واتساپ

خط تولید سس گوجه فرنگی

فروش
0.00 ( 0 )
1-copy-min
1-copy-min
5-min-9-600x600
5-min-9-600x600
6-min-1-600x600
6-min-1-600x600
1 2 3
اطلاعات تماس
تلفن همراه: 09..........نمایش
ارسال شده توسط
هیمورا (51)
فعالیت اصلی: ;تولیدی;تجاری;
همراه: 09..........نمایش
وب سایت: www.himora.net
تاریخ ارسال ۱۳۹۸/۰۹/۰۴
تاریخ ویرایش: ۱۳۹۸/۰۹/۰۴

توضیحات آگهی

سس از چاشنی هایی است که موارد مصرف زیادی دارد، دستگاه تولید سس گوجه فرنگی در هر ساعت 1000 کیلو گرم محصول تولید می کند، امروزه سس گوجه را در صنایع غذایی بیشتر برای غذاهایی که سریع آماده می شوند به کار می برند. با استفاده از این دستگاه می توان سس گوجه را به دو صورت رقیق و غلیظ تولید کرد. این دستگاه قادر است در یک دقیقه ، حدود 20 الی 30 بسته سس گوجه را بسته بندی کند.

این خط تولید صرفا برای بسته بندی سس گوجه نیست و در بسته بندی انواع دیگر سس ها و سرکه و عسل و.. هم کاربرد دارد.حجم هر یک از بسته بندی های سس گوجه 10 الی 300 میلی لیتر است. معمولا این سس ها از پوره گوجه فرنگی تازه یا رب گوجه فرنگی تولید می شود. جنس دستگاه تولید سس گوجه از استیل ضد زنگ است که با کیفیت بسیار بالا ساخته می شود.  یکی از کاربرد سس گوجه ‌فرنگی بیشتر برای طعم دادن به غذاهای گوشتی می باشد.

روند تولید محصول

مرحله اول : در این مرحله ابتدا گوجه ها به وسیله ی سورتینگ جدا سازی می شوند.

مرحله دوم : مرحله شستشوی گوجه است.

مرحله سوم : گوجه ها را با دستگاه کراشر خرد می کنند.

مرحله چهارم : گوجه ها به همراه آب ، نمک ، پودر پیاز در مخزن پخت ترکیب می شوند و پخت اولیه صورت می گیرد. سپس صمغ و آب و شکر را با هم مخلوط کرده و حل می کنند و به ترکیبات قبلی اضافه می کنند.

مرحله پنجم : پنجمین مرحله از خط تولید سس گوجه فرنگی مرحله فیلتراسیون می باشد و گوجه ها را از فیلترهای مخصوص رد می کنند.

مرحله ششم : سپس در مخزن ذخیره سازی آب گوجه ذخیره می شود.

مرحله هفتم : در مخزن ذخیره سازی ثانویه آب گوجه ای که طی فرآیندی غلیظ شده است ذخیره می شود.

مرحله هشتم : مرحله پاستوریزاسیون فرا می رسد و آب گوجه را وارد میکسر کرده و با نمک و سایر افزودنی ها ترکیب می کنند.

مرحله نهم : گوجه ها به وسیله سیستم انتقال وارد دستگاه پر کن می شوند و این دستگاه سس تولید شده را در شیشه یا کنسرو پر می کنند. در بعضی از موارد هم با استفاده از دستگاه شاست بسته بندی می شوند.

مرحله دهم : سس های گوجه بسته بندی شده وارد دستگاه پاستوریزاسسیون تونلی میشوند. سپس توسط دستگاه در بند درب گذاری صورت می پذیرد.

مرحله یازدهم : در مرحله آخر بسته بندی نهایی انجام می گیرد که شامل لیبل زنی ، تاریخ زنی و شیرینگ و .. می باشد و محصول نهایی آماده ورود به بازار مصرف می شود.

در حالتی که برای تولید سس گوجه از گوجه تازه استفاده شود باید مراحل شستشو ، خرد کردن ، غلیظ کردن را طی کند تا به غلظت مطلوب برسد اما در صورتی که برای تولید سس از رب استفاده شود نیازی به اجرای این مراحل نیست.

برای بسته بندی سس از چه موادی استفاده می‌شود

1-ورق پلی اتیلن

2-سلفون پلی اتیلن

3-پلی استر الومینیوم پلی اتیلن

مراحل خط تولید سس گوجه فرنگی

1-رب گوجه فرنگی غلیظ

2-مخلوط کردن

3-فیلتر کردن

4-همگن سازی

5-جاروبرقی گاز زدایی

6-+استریلیزه UHT

7-پر کردن داغ

8-رب گوجه فرنگی / سس گوجه فرنگی

مراحل بسته بندی تولید سس گوجه فرنگی

1-کیف ساخت اتوماتیک

2-اندازه گیری

3-پر کردن

4-آب بندی

5-برش

6-شمارش

7-دستگاه پرس کننده داغ ، بسته بندی

ویژگی ها

کشور سازنده ایران
ظرفیت ظرفیت خط تولید: 1000 کیلوگرم در ساعت،تعداد بسته بندی: 20الی 30 بسته در هر دقیقه

نشانی


خیام جنوبی, فلکه خیام, ارومیه, بخش مرکزی, شهرستان ارومیه, استان آذربایجان غربی, 444655677, ایران

امتیاز

کیفیت اطلاعات
کمیت اطلاعات
نحوه پاسخگویی

جزئیات آگهی

شناسه آگهی: 892
تعداد بازدید: 41303
تاریخ انقضاء: ۱۴۰۳/۰۹/۲۸

کامنت‌ها (0)

امتیاز 0 از 5 بر اساس نظر 0 نفر
کامنتی درج نشده

کامنت بگذارید

  1. ارسال کامنت بدون عضویت. عضویت یا ورود به سایت.
امتیاز دهید:
0 کارکتر
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
متن عکس را داخل کادر وارد کنید
Cron Job Starts