روش روغنگیری صحیح از زیتون
میوه زیتون بلافاصله بعد از چیده شدن از درخت به واحد تولید روغن منتقل میشود. ابتدا زیتون در مرحله شستشو شسته شده و شاخ و برگ اضافی از آن جدا میشود و بصورت اتوماتیک به دستگاه بعدی که آسیاب در آن جای دارد منتقل میشود. محصول خروجی از آسیاب خمیر زیتون نام دارد که در مرحله بعدی وارد مخازن خمیرگیر شده و پس از گذشت حدود ۳۰ دقیقه با آماده شدن کامل خمیر زیتون به قسمت اصلی یعنی دکانتر منتقل میشود. دکانتر با چرخاندن خمیر زیتون، روغن موجود در خمیر را از طریق نیروی گریز از مرکز جدا میکند
در دستگاه StarMax تمامی مراحل بصورت کاملا اتوماتیک، بدون دخالت دست انسان انجام میشود
دستگاه از جنس استیل ضد زنگ (AISI 316 stainless steel) ساخته شده که این امر حفظ بهداشت محصول و استهلاک پایین دستگاه را تضمین میکند
ظرفیت ورودی زیتون حدود ۱۵۰ کیلوگرم در ساعت میباشد که این عدد با توجه به نوع میوه زیتون و شرایط آب و هوایی متغیر میتواند باشد
در تمامی فرایند روغنگیری هیچ گرمایی به زیتون داده نمیشود و سیستم کاملا بصورت سرد فعالیت میکند
دکانتر با سرعت چرخش ۳۶۰۰ -۴۲۰۰ rpm حداکثر روغن موجود در زیتون را جدا میکند و بدین صورت روغن زیتون طبیعی با کیفیت عالی تولید میشود.
فضای مورد نیاز برای دستگاه ۵ متر مربع میباشد ولی حداقل ۲۰ متر مربع برای استفاده از این دستگاه الزامی است
مزه، رنگ و کیفیت روغن خروجی بدلیل استحصال به شیوه سرد روغن حفظ میشود
خط تولید روغن کشی زیتون StarMax شامل دو بخش مجزا میباشد: | ابعاد | وزن | مشخصات موتور ها |
بخش اول شامل مرحله شستشو(Washing) و جدا کننده شاخ و برگ و سایر ناخالصی ها و منتقل کننده زیتون (Carring) به بخش دوم میباشد |
2000*1250*2350 mm |
160 kg | Main Motor : 4 kW, 2900 rpmMilling Helix Motor : 0,18 kW, 32 rpmMalaxer Helix Motor : 0,37 kW, 12 rpmMixer Motor : 0,75 kW, 51 rpmPulp Motor : 0,18 kW, 68 rpm |
بخش دوم به ترتیب شامل آسیاب یا خرد کن (Crusher) مخازن خمیر گیر (Malaxing) و در انتها دکانتر(Decanter) میباشد | 2000*1000*1750 mm | 585 kg |