در عصر جدید به منظور بالا بردن کیفیت تولید، مدیریت بهینه فارم و منابع انسانی و همچنین کاهش مصرف انرژی در صنعت طیور، استفاده از اتوماسیون در سالن های پرورش و تولید، امری اجتناب نا پذیر است. اهداف کلی سیستم اتوماسیون سالن های مرغداری:
- بهینه سازی مصرف انرژی و کاهش ۵۰ درصدی مصرف سوخت
- کاهش هزینه های سربار طی دوره و هزینه های سالانه
- جلوگیری از بروز هرگونه خطا و اشتباه توسط نیروی انسانی در سالن
- کاهش تردد نیروی انسانی به داخل سالن و جلوگیری از انتقال بیماری و استرس میان طیور
- امکان افزایش تراکم تا ۱۸ قطعه مرغ ۲,۵ کیلویی در هر متر مربع
برنامه های فنی:
- سیستم مدیریت تهویه ترکیبی (عرضی ، انتقالی و تونلی) برای اولین بار در ایران
- سیستم مدیریت ۶ الی ۲۶ گـروه فـن بـه صورت مجزا
- سیستم مدیریت فــن هــای دور متغیــر (گروه مجزا)
- سیستم مدیریت گرمایــش ســالـــــن (هیتــرهــــا)
- سیستم مدیریت سرمایــش سـالــن (پد خنک کننده)
- سیستم مدیریت نــور سالــن (طلوع و غروب خورشید)
- سیستم مدیریت تـغــذیــــه - سیستم تنظیم زاویـــه دریـچــه هــــا
- سیستم تنظیم میزان ورودی هوای تونلی(پرده های ورودی- دریچه های تونلی)
- سیستم تنظیم رطوبت سالن (مه پاش)
- کنترل گازهای مضر (آمونیاک)، با ایجاد تعـادل بین دما و رطوبت( انحصاری)
- مجهز به سنسور دما در داخل و بیرون سالـن به صورت مجزا (برای اولین بار)
- قابلیت اتصال به کامپیوتر و کنترل سالن از هر نقطه دنیـا
- قابلیت گزارش گیـری دمــا و رطوبت سالن در کل دوره
- مشاهـده میـزان دان و آب مصـرفـی روزانــه و کل دوره
- مجهــز به سیستــم هشـــدار دهنــده
- قابلیت ارسال همزمان SMS به چند خط