WhatsApp
پیام در واتساپ

خط تولید ترشیجات و شوریجات

فروش
0.00 ( 0 )
60
60
C3HRS29H9JB9B83JQ51R
C3HRS29H9JB9B83JQ51R
2AM3RITWH1Q30LXV1DLY
2AM3RITWH1Q30LXV1DLY
7R3M4FQFHM94O68HY5JQ
7R3M4FQFHM94O68HY5JQ
F33D9UP36TU10ZOIDA5J
F33D9UP36TU10ZOIDA5J
1 2 3 4 5
اطلاعات تماس
تلفن همراه: 09..........نمایش
ارسال شده توسط
سیمرکو (7)
فعالیت اصلی: ;تولیدی;تجاری;
همراه: 09..........نمایش
وب سایت: www.seamerco.com
تاریخ ارسال ۱۳۹۸/۰۸/۱۹
تاریخ ویرایش: ۱۳۹۸/۰۸/۱۹

توضیحات آگهی

روند تولید محصول در کارخانه: شستشوی مواد اولیه

مواد اولیه ترشی باید به محض ورود به کارخانه، در قسمت ابتدای خط تولید، شسته شوند. جهت شستشوی مواد در همه انواع خط تولید ترشی از وان آماده‌سازی استفاده می‌شود. ابعاد وان‌ آماده‌سازی و همچنین تعداد مورد نیاز برای آن، با توجه به ظرفیت خط تولید تعیین می‌شود.

جداسازی

میوه‌ها، صیفی‌جات و سبزیجاتی که برای تولید ترشی مورد استفاده قرار می‌گیرند باید از هرگونه کرم‌خوردگی، کپک‌زدگی و آلودگی عاری باشند. به‌همین منظور، جداسازی هر گونه قسمت‌های معیوب از مواد اولیه، باید در ابتدای ‌همه کارخانه‌جات ترشی‌سازی انجام شود. عملیات جداسازی در خط تولید ترشیجات، روی میزهای استیل ویژه‌ای به نام میز‌کار و توسط پرنسل تولید انجام می‌شود

خرد کردن

عملیات خرد کردن در بعضی از انواع خطوط تولید ترشیجات، نظیر خط تولید ترشی مخلوط که نیاز به اسلایس شدن محصولات می‌باشد، انجام می‌شود. خرد کردن مواد، بسته به ظرفیت خط تولید ممکن است به صورت دستی یا ماشینی انجام شود. خرد کردن به شکل دستی معمولا تنها در خطوط تولید با ظرفیت کم امکان‌پذیر است، و در خطوط با ظرفیت بالا باید به شکل ماشینی و توسط دستگاه خردکن انجام شود.

پوست‌گیری

عملیات پوست‌گیری در خط تولید ترشیجات‌و شوریجات تنها در مورد محصولاتی که از بادمجان استفاده می‌کنند، صورت می‌گیرد. پوست‌گیری بادمجان در خطوط تولید با ظرفیت‌های کم و متوسط معمولا به شکل دستی و در ظرفیت‌های بالا توسط دستگاه پوست‌گیر بادمجان انجام می‌شود.

چرخ کردن

چرخ کردن مواد در خطوط تولید ترشی لیته و ترشی نگینی انجام می‌شود. برای چرخ کردن مواد در خط تولید ترشیجات از دستگاه چرخ‌گوشت صنعتی استفاده می‌شود که دارای تیغه‌های مجزا برای خردکرد محصولات به شکل نگینی می‌باشد.

پخت اولیه

پخت اولیه، آخرین مرحله از عملیات آماده‌سازی مواد است که در همه انواع خط تولید ترشیجات توسط دستگاه پاتیل‌گردان انجام می‌شود. تعداد مورد نیاز دستگاه پاتیل‌گردان و همچنین ظرفیت دیگ آن، بسته به ظرفیت خط تولید تعیین می‌شود.

ساخت محلول

محلول مورد نیاز برای تولید انواع محصولات ترشی باید با توجه به فرمولاسیون ویژه‌ای که برای آن‌ها در نظر گرفته شده است، ساخته شود. محلول‌سازی در خطوط تولید ترشیجات توسط دستگاه فرمولاسیون دوطبقه انجام می‌شود.

آماده‌سازی و حمل ظروف شیشه‌ای

ظروف شیشه‌ای مورد نیاز برای تولید ترشیجات، باید در قسمت مجزایی از خط تولید، آماده شده و جهت پر شدن از محصولات به سمت دستگاه پر کن هدایت شوند. حمل ظروف شیشه‌ای در خط تولید ترشیجات توسط سینی ترافیک شیشه انجام می‌شود.

پر کردن ظروف از محصولات:

پر کردن ظروف از محصولات و محلول در خط تولید ترشیجات، معمولا به شکل جداگانه انجام می‌شود. تنها در خط تولید ترشی لیته ممکن است محلول به صورت همزمان با محصول در ظروف ریخته شود. عملیات پر کردن در خط تولید ترشیجات ممکن است به شکل دستی یا اتوماتیک صورت پذیرد. پرکردن ظروف به شکل اتوماتیک در خطوط تولید با ظرفیت متوسط و بالا به‌ترتیب توسط پرکن دو‌ پیستون خطی و پرکن سه‌‌پیستون خطی انجام می‌شود.

پر کردن ظروف از محصولات

پر کردن ظروف از محصولات و محلول در خط تولید ترشیجات، معمولا به شکل جداگانه انجام می‌شود. تنها در خط تولید ترشی لیته ممکن است محلول به صورت همزمان با محصول در ظروف ریخته شود. عملیات پر کردن در خط تولید ترشیجات ممکن است به شکل دستی یا اتوماتیک صورت پذیرد. پرکردن ظروف به شکل اتوماتیک در خطوط تولید با ظرفیت متوسط و بالا به‌ترتیب توسط پرکن دو‌ پیستون خطی و پرکن سه‌‌پیستون خطی انجام می‌شود.

دربندی

از آنجا که محلول ساخته شده در ترشیجات دارای لزجت پایینی می‌باشد، پرس کردن مناسب درب ظروف، اهمیت دوچندانی پیدا می‌کند. دربندی ظروف شیشه‌ای ترشیجات به منظور پلمپ کردن درب فلزی بر روی آن‌ها، توسط دستگاه دربندی شیشه جار سه هد انجام می‌شود

لیبل‌زنی

لیبل‌زنی به معنای چسباندن لیبل دور ظروف شیشه‌ای می‌باشد که در صورت استفاده نکردن از جت‌پرینتر برای ثبت اطلاعات محصول باید انجام شود. عملیات لیبل‌زنی در خطوط تولید ترشیجات، برای ظرفیت‌ها کم، متوسط و زیاد به‌ترتیب توسط دستگا‌ه‌های لیبل‌زن دستی غلطکی، لیبل‌زن دستی و لیبل‌زن شیشه‌گرد انجام می‌شود.

غلاف‌زنی

منظور از غلاف‌زنی، چسباندن لیبل دور درب ظروف شیشه‌ای می‌باشد که در خط تولید ترشیجات و شوریجات توسط دستگاه غلاف‌زن انجام می‌شود

چاپ اطلاعات تولید
اطلاعات تولید، از قبیل تاریخ تولید، تاریخ انقضا و سریال تولید باید روی بدنه ظروف شیشه‌ای چاپ شوند تا محصول نهایی آماده عرضه نهایی به بازار شود . چاپ اطلاعات تولید در همه انواع خط تولید ترشیجات، برای بسته‌بندی‌های فاقد لیبل توسط دستگاه جت‌پرینتر انجام می‌شود

بسته‌بندی نهایی

بسته‌بندی نهایی به معنای نایلون‌پیچ‌ کردن تعداد مشخصی از محصولات و تهیه یک پکیج از آن‌ها می‌باشد. بسته‌بندی نهایی در خط تولید ترشیجات، بسته به ظرفیت خط تولید توسط ماشین‌آلات شیرینک‌پک دستی و شیرینک‌پک نیمه‌اتوماتیک انجام می‌شود.

   

ویژگی ها

کشور سازنده ایران
ظرفیت 5 الی 10 تن در روز 15 الی 18 تن در روز 25 الی 30 تن در روز

ویدئو

نشانی


دنا, شهرک صنعتی زاگرس و گلبرگ, شهرک زیتون, شهر قدس, بخش مرکزی شهرستان قدس, استان تهران, 3751184333, ایران

امتیاز

کیفیت اطلاعات
کمیت اطلاعات
نحوه پاسخگویی

جزئیات آگهی

شناسه آگهی: 600
تعداد بازدید: 41137
تاریخ انقضاء: ۱۴۰۳/۰۹/۱۳

کامنت‌ها (0)

امتیاز 0 از 5 بر اساس نظر 0 نفر
کامنتی درج نشده

کامنت بگذارید

  1. ارسال کامنت بدون عضویت. عضویت یا ورود به سایت.
امتیاز دهید:
0 کارکتر
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
متن عکس را داخل کادر وارد کنید