خار و خاشاک، سنگ و هر گونه مواد اضافی دیگری که از نظر ابعاد، بزرگتر یا کوچکتر از دانههای حبوبات هستند باید در مرحله شنگیری از آن جدا شوند. عملیات شنگیری در خط تولید کنسرو حبوبات توسط دستگاه شنگیر انجام میشود. دستگاه شنگیر شامل یک کانال آب شیبدار است که با استفاده از اختلاف وزن مخصوص ذرات، عمل جداسازی خاک و سنگ از حبوبات را انجام میدهد.
غلافگیریحبوبات غلافداری مثل باقلا و نخود سبز جهت تولید در مراحل بعدی، باید در مرحله آمادهسازی، غلافگیری شوند. گرفتن غلاف در خط تولید حبوبات ممکن است به صورت دستی و یا ماشینی انجام شود. غلافگیری به صورت ماشینی توسط دستگاه غلافگیر انجام میشود. غلافگیر حبوبات دستگاهی با تیغههای استیل است که عملیات غلافگیری را با یک سیستم جداسازی تسمهای انجام میدهد.
شستشوی اولیهشستشوی اولیه تنها در خطوط تولیدی که از قارچ استفاده میکنند انجام میشود. شستشوی قارچها داخل وانهای استیل مخصوصی با عنوان وان شستشوی قارچ انجام میشود. وان آمادهسازی قارچ، طی سه مرحله و با استفاده ازسیسستم هوادهی، ذرات چسبیده به قارچ را جدا کرده و برای استفاده در مراحل دیگر تولید، آماده میکند.
اسلایس کردنبرای استفاده از قارچ در فرمولاسیون خطوطی مثل خط تولید لوبیا چیتی و قارچ باید آنها را کاملا ورقهورقه نمود. ورقهورقه یا اسلایس کردن قارجها در خط تولید کنسرو حبوبات توسط دستگاه اسلایسر قارچ انجام میشود. اسلایسر قارچ، دستگاهی با عملکرد الکترومکانیک است که قارچها را به صورت خودکار، برش داده و قطعهقطعه میکند.
پاک کردنذراتی از خاک و سنگ که از نظر ابعاد و انداره تقریبا مشابه دانههای حبوبات هستند، در مرحله شنگیری از آن جدا نمیشوند. بنابراین لازم است تا دانههای حبوبات بار دیگر مورد بازرسی دقیقتری قرار گیرند تا از وجود هر گونه ذرات اضافهای عاری شوند. پاکسازی حبوبات از ذرات هموزن، توسط پرسنل تولید و روی یک میز تمام استیل به نام میز کار انجام میشود.
نفخگیرینفخگیری حبوبات به منظور آسان کردن هضم آنها باید در همه خطوط تولید حبوبات پیش از مراحل اصلی تولید انجام شود. نفخگیری حبوبات با خیساندن آنها در وانهای مخصوصی با نام وان آمادهسازی انجام میشود
آنزیمبری
حبوبات عموما شامل آنزیمهایی هستند که توسط معده انسان به راحتی قابل هضم نمیباشد. بههمین منظور لازم است تا ابتدا آنزیمهای غیرقابلهضم از دانههای حبوبات جدا گردد تا برای تولید در مراحل بعدی آماده شوند. عملیات آنزیمبری همزمان با پخت اولیه در خطوط تولید حبوبات توسط دستگاه بلانچر انجام میشود. دستگاه بلانچر با عملکرد الکترومکانیکی و پنوماتیکی، فرآیندهای آنزیمبری و پیشپزی را در همه انواع خط تولید کنسرو غیرگوشتی از جمله خطوط تولید حبوبات و سبزیجات انجام میدهد.
پخت اولیه
دانههای حبوبات در مرحله آمادهسازی پس از عملیات شنگیری، نفخگیری و آنزیمبری باید در معرض حرارت غیرمستقیم قرار گیرند تا در حالت خشک پخته شوند. پخت اولیه حبوبات توسط دستگاهی به نام پاتیلگردان استفاده میشود. پاتیلگردان دارای یک دیگ 2 یا 3 جداره است که عملیات پخت اولیه حبوبات را بهوسیله بخار آب اشباع انجام میدهد.
آمادهکردن و حمل قوطیها
قوطیهای کنسرو قبل از پرشدن از محصولات باید در سمت دیگر خط تولید آماده شده و سپس به سمت سالن تولید آورده شوند. برای حمل قوطیها در کارخانهجات کنسروسازی از ابزاری به نام سینی ترافیک استفاده میشود.
استریل کردن قوطیها
پیش از عملیات پرکردن، قوطیهای کنسرو باید کاملا استریل شوند تا از هر گونه میکروارگانسیم احتمالی عاری گردند. استریل کردن قوطیهای کنسرو توسط دستگاه قوطی رسان و قوطی شور استریل انجام میشود
پر کردن محصولقوطیهای کنسرو در اولین مرحله از تولید، باید از محصولاتی که از مراحل قبل آماده شدهاند پر شوند. برای پر کردن محصولات در خط تولید کنسرو حبوبات از دستگاه پرکن 18 نازله روتاری استفاده میشود. پرکن 18 نازله، دستگاهی با عملکرد الکترومکانیک است که برای پرکردن قوطی یا شیشه از محصولات جامد در خط تولید کنسرویجات به کار برده میشود.
آماده کرن سسسس مورد نیاز برای کنسرو حبوبات با توجه به فرمولاسیون تولید و توسط دستگاهی به نام فرمولاسیون دو طبقه تولید میشود. دستگاه فرمولاسیون دارای دو مخزن در قسمت بالا و پایین است که به ترتیب جهت ساخت و ذخیره سس مورد استفاده قرار میگیرند
محلولریزیمنظور از محلولریزی در خط تولید کنسرو حبوبات، ریختن سس بر روی محصولات است که توسط دستگاه محلولریز پنوماتیک انجام میشود. محلولریز پنوماتیک با عملکرد الکترومکانیکی، عملیات محلولریزی را در خط تولید کنسرویجات غیرگوشتی انجام میدهد.
هواگیریانجام عملیات هواگیری به منظور خارج کردن هوای درون قوطی در همه فرآوردههای کنسروی الزامی میباشد. هواگیری قوطیهای کنسرو حبوبات توسط دستگاه اگزاست انجام میشود. قوطیهای کنسرو در دستگاه اگزاست طی مسیری که شامل لولههای موازی در 2 یا 3 ردیف میباشد، عبور داده شده و بدین ترتیب هواگیری میشوند.دستگاه اگزاست علاوه بر هواگیری، عملیات پخت محصولات را نیز کاملتر میکند.
دربندیعملیات دربندی باید بلافاصله پس ار هواگیری و به منظور پرس کردن درب قوطی روی بدنه آن انجام شود. دربندی قوطیهای فلزی حاوی کنسرو حبوبات توسط دستگاه دربندی چهار هد اتوماتیک انجام میشود. دستگاه دربندی چهار هد با داشتن دربانداز اتوماتیک، امکان پلمپ قوطیهای فلزی را به صورت خودکار فراهم میکند. این دستگاه علاوه بر نوع داخلی در انواع دربندی چهارهد اتومات روسی و دربندی چهارهد اتومات ایتالیایی نیز موجود میباشد.
قوطیشوری بعد از دربندیقوطیشوری بعد از دربندی باید به منظور پاک کرد تمام موادی که در حین فرآیند تولید روی قوطیهای کنسرو به جا ماندهاند، انجام شود. قوطیشوری در خطوط تولید کنسرویجات به شکل اتوماتیک و با دستگاه قوطیشور انجام میشود. دستگاه قوطیشور دارای یک پمپ است که آب و مواد شویند را از مخزن دستگاه به نازلهای شوینده پمپاژ کرده و شتشوی قوطیها را با عبور دادن آنها از زیر نازلها، انجام میدهد.
نگهداری قوطیهای کنسروقوطیهای کنسرو حبوبات پس از دربندی و شستشو و پیش از انجام عملیات پخت نهایی، باید در محل مناسبی نگهداری شوند. محل مناسب برای نگهداری قوطیها، وان مخصوصی از جنس استیل با نام وان انتظار میباشد. وان انتظار دارای سبدی مخصوص است که قوطیهای کنسرو به منظور جلوگیری از صدمه دیدن بعد از عملیات دربندی، در آن قرار داده میشوند
پخت نهاییقوطیهای کنسرو حبوبات باید به منظور تکمیل فرآیند پخت، بار دیگر در معرض حرارت قرارگیرند. عملیات پخت نهایی در خط تولید کنسر حبوبات توسط دستگاه اتوکلاو انجام میشود. دستگاه اتوکلاو با قرار دادن قوطیها در معرض فشار بخار آب، علاوه بر تکمیل فرآیند پخت، هر گونه میکروارگانسیم احتمالی به جا مانده در آنها را نیز از بین برده یا غیرفعال میکند.
چاپ اطلاعات تولید
عملیات چاپ اطلاعات تولید، اولین مرحله از فرآیند بستهبندی محصولات میباشد که باید پس از خشک کردن قوطیهای کنسرو روی آنها انجام شود. چاپ اطلاعات تولید، توسط دستگاه جتپرینتر انجام میشود. دستگاه جتپرینتر که برای چاپ اطلاعات استفاده میشود باید از کیفیت چاپ مناسبی برخوردار بوده و توانایی چاپ به زبانهای فارسی، انگلیسی و عربی را داشته باشد.
بستهبندی نهاییبستهبندی نهایی به منظور آماده شدن محصولات جهت عرضه به بازار انجام میشود. بستهبندی کنسرو حبوبات توسط دستگاه شیرینکپک انجام میشود. دستگاه شیرینک پک با استفاده از خاصیت جمعشدگی نایلون بر اثر حرارت، قوطیهای کنسرو را به تعداد مشخص درون یه پک با روکش نایلونی بستهبندی میکند.