WhatsApp
پیام در واتساپ

خط تولید مربا

فروش
0.00 ( 0 )
50
50
WY5YIZ2NU4CG9Q6JKB71
WY5YIZ2NU4CG9Q6JKB71
JD4MXTOT4TQ14JA12ARG
JD4MXTOT4TQ14JA12ARG
S21LX263ATH34OTTRSX9
S21LX263ATH34OTTRSX9
SLG2G6DIWY26EMQ7CH9M
SLG2G6DIWY26EMQ7CH9M
1 2 3 4 5
اطلاعات تماس
تلفن همراه: 09..........نمایش
ارسال شده توسط
سیمرکو (7)
فعالیت اصلی: ;تولیدی;تجاری;
همراه: 09..........نمایش
وب سایت: www.seamerco.com
تاریخ ارسال ۱۳۹۸/۰۸/۱۹
تاریخ ویرایش: ۱۳۹۸/۰۸/۱۹

توضیحات آگهی

روند تولید محصول در کارخانه: تفکیک و بازرسی

میوه‌های که برای تولید مربا انتخاب می‌شوند باید در اولین مرحله از تولید محصول، به دقت بازرسی شوند تا میوه‌های معیوب و کلیه مواد زائد از آن‌ها جدا شود. پاکسازی مواد اولیه در خط تولید مربا توسط پرسنل تولید و روی میزهای استیل ویژه‌ای به نام میز کار انجام می‌شود

شستشوی میوه

انجام عملیات شستشو به منظور زدودن آلودگی از سطوح میوه‌ در همه انواع خط تولید مربا الزامی می‌باشد. شستن میوه در کارخانه تولید مربا معمولا در ابتدای خط تولید و در وان‌های استیل مخصوصی با عنوان وان آماده‌سازی صورت می‌گیرد. تعداد وان‌های مورد نیاز در یک خط تولید، با توجه به ظرفیت خط تعیین می‌شود و معمولا برای انواع خطوط تولید مربا عددی بین 1 تا 5 می‌باشد

دم‌گیری

دم‌گیری به عنوان یکی از مراحل آماده‌سازی باید در خطوط تولید مربای سیب و آلبالو انجام شود. دم‌گیری ممکن است به صورت دستی توسط پرسنل تولید یا به صورت ماشینی توسط دستگاه دم‌گیر انجام شود. دستگاه دم‌گیر با عملکرد الکترومکانیکی، دم‌گیری انواع میوه‌ها را به‌صورت اتوماتیک انجام می‌دهد.

پوست‌گیری

پوست‌گیری در تولید محصولاتی چون مربای به، سیب و هویچ الزامی می‌باشد. انجام عملیات پوست‌گیری در خطوط تولید مربا ممکن است به صورت دستی یا ماشینی انجام شود. پوست‌گیری ماشینی توسط دستگاه پوست‌گیر انجام می‌شود که بسته به جنس پوست میوه، نوع غلطکی یا سایشی آن مورد استفاده قرار می‌گیرد.

هسته‌گیری

هسته‌گیری به‌عنوان یکی از مهم‌ترین مراحل آماده‌سازی در خط تولید مربای آلبالو می‌باشد که بسته به ظرفیت خط تولید، به صورت دستی یا ماشینی انجام می‌شود. هسته‌گیری به صورت دستی تنها در خطوط تولید با ظرفیت کم امکان‌پذیر است و برای ظرفیت‌های بالاتر باید از دستگاه هسته‌گیر آلبالو استفاده شود

رنده کردن

رنده کردن یکی از مراحل آماده‌سازی در خط تولید مربای هویج است که توسط دستگاه رنده‌کن انجام می‌شود. دستگاه رنده‌کن با عملکرد الکترومکانیکی امکان رنده‌کردن هویج با اشکال و اندازه‌های مختلف را فراهم می‌کند.

پخت اولیه

منظور از پخت اولیه، قرار دادن مواد اولیه در معرض حرارت غیرمستقیم است، که در همه انواع خط تولید مربا توسط دستگاه پاتیل‌گردان انجام می‌شود. دستگاه پاتیل‌گردان شامل دیگی با جاکت پخت 2 یا 3 جداره است که عملیات پخت را توسط بخار آب اشباع انجام می‌دهد. نوع و ظرفیت پاتیل‌گردان بسته به ظرفیت خط تولید تعیین می‌شود و معمولا انواع 300 و 500 کیلویی آن در خطوط تولید مربا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

آماده‌سازی شربت

تولید شربت در هر واحد تولیدی با توجه به فرمول منحصر‌بقردی که توسط بخش مدیریت تولید ارائه می‌گردد، انجام می‌شود. دستگاه‌های شربت‌ سازی در کارخانه‌جات تولید مربا با توجه به ظرفیت تولید محصول انتخاب می‌شوند، به‌طوریکه برای خطوط تولید مربا با ظرفیت‌های کم از پاتیل‌ پخت شربت و برای ظرفیت‌های بالا از دستگاه فرمولاسون دو طبقه استفاده می‌شود.

حمل ظروف شیشه‌ای

ظروف شیشه‌ای مورد نیاز برای تولید محصول، باید در بخش آماده‌سازی کارخانه مهیا شده و توسط سینی‌های مخصوصی به نام سینی‌ترافیک به بخش تولید آورده شوند. سینی ترافیک نوعی سینی چرخنده است که ظروف خالی توسط اپراتور روی آن قرار گرفته و سپس توسط مسیر راهنمای موجود در آن، به‌خط شده و راهی بخش‌های دیگر تولید می‌شوند

استریلیزاسیون ظروف شیشه‌ای

ظروف شیشه‌ای پیش از آنکه جهت پرشدن از محصولات، مورد استفاده قرار گیرند، باید به خوبی ضدعفونی و استریل شوند. استریلیزاسیون ظروف شیشه‌ای توسط دستگاهی به نام شیشه‌شور بخار انجام می‌شود.

خشک کردن ظروف شیشه‌ای

وجود هرگونه رطوبتی در ظروف شیشه‌ای می‌تواند به فساد مواد غذایی منجر شود. به همین منظور، لازم است تا تمامی ظروف، پیش از مرحله پرشدن، کاملا خشک شوند. خشک کردن ظروف شیشه‌ای بسته به ظرفیت خط تولید ممکن است به صورت دستی یا ماشینی انجام شود. در خطوط تولید مربا با ظرفیت بالا، جهت خشک کردن ظروف شیشه‌ای، از دستگاه خشک‌کن شیشه استفاده می‌شود.

پرکردن

ظروف شیشه‌ای پس از طی مراحل آماده‌سازی، جهت پر شدن از محصولات باید به سمت دستگاه پرکن هدایت شوند. از آن‌جا که در تولید محصول مربا، میوه و شهد با هم مخلوط می‌شوند، باید نوع خاصی از دستگاه پرکن که قابلیت پرکردن محصولات با لزجت بالا را دارد، مورد استفاده قرار گیرد. انواع مناسب دستگاه پرکن برای استفاده در خط تولید مربا، بسته به ظرفیت خط تولید، پرکن دو پیستون خطی و پرکن سه پیستون خطی می‌باشد.

دربندی

عملیات دربندی باید به منظور پلمپ کردن درب ظروف شیشه‌ای در همه انواع خط تولید مربا انجام شود. دربندی در خطوط تولید مربا، بسته به ظرفیت خط، می‌تواند به شکل دستی یا ماشینی انجام شود. انجام عملیات دربندی به شکل دستی، تنها در خطوط تولید با ظرفیت کم امکان‌پذیر است، و در خطوط تولید با ظرفیت متوسط و بالا باید به‌ترتیب توسط ماشین‌آلات دربندی شیشه تک‌هد و دربندی شیشه سه‌هد صورت پذیرد.

غلاف‌زنی

غلاف‌زنی اولین مرحله از عملیات بسته‌بندی در خطوط تولید مربا می‌باشد که به منظور چسباندن لیبل دور درب فلزی ظروف انجام می‌شود. غلاف‌زنی در همه ظرفیت‌ها، باید به شکل اتوماتیک و توسط دستگاه غلاف‌زن انجام شود

لیبل‌زنی

لیبل‌زنی به‌منظور چسباندن لیبل بر روی بدنه ظروف شیشه‌ای مربا انجام می‌شود که در همه ظرفیت‌ها باید به شکل اتوماتیک صورت پذیرد. عملیات لیبل‌زنی در خطوط تولید مربا، بسته به ظرفیت خط، توسط دستگاه‌های لیبل‌زن دستی و لیبل‌زن اتوماتیک انجام می‌شود.

چاپ اطلاعات تولید

در صورت عدم انجام عملیات لیبل‌زنی در خطوط تولید مربا، لازم است تا اطلاعات تولید توسط دستگاه جت‌پرینتر بر روی ظروف شیشه‌ای چاپ شوند. در خطوط تولیدی که جت‌پرینتر به کار برده می‌شود، نیازی به استفاده از لیبل‌زن نمی‌باشد.

بسته‌بندی نهایی

منظور از بسته‌بندی نهایی، قراردادن تعداد مشخصی از ظروف مربا درون یک بسته و نایلون‌پیچ کردن آن‌ها می‌باشد. بسته‌بندی نهایی جهت سهولت در حمل محصولات، باید در همه انواع خطوط تولید مربا انجام شود. بسته‌بندی نهایی در همه ظرفیت‌ها در خطوط تولید مربا، توسط دستگاه شیرینگ‌پک انجام می‌شود

ویژگی ها

کشور سازنده ایران
ظرفیت ظرفیت 2 الی 4 تن در روز ظرفیت 6 الی 8 تن در روز ظرفیت 8 الی 10 تن در روز

نشانی


دنا, شهرک صنعتی زاگرس و گلبرگ, شهرک زیتون, شهر قدس, بخش مرکزی شهرستان قدس, استان تهران, 3751184333, ایران

امتیاز

کیفیت اطلاعات
کمیت اطلاعات
نحوه پاسخگویی

جزئیات آگهی

شناسه آگهی: 599
تعداد بازدید: 41225
تاریخ انقضاء: ۱۴۰۳/۰۹/۱۳

کامنت‌ها (0)

امتیاز 0 از 5 بر اساس نظر 0 نفر
کامنتی درج نشده

کامنت بگذارید

  1. ارسال کامنت بدون عضویت. عضویت یا ورود به سایت.
امتیاز دهید:
0 کارکتر
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
متن عکس را داخل کادر وارد کنید