WhatsApp
پیام در واتساپ

مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح احداث واحد تولیدشکلات مرکب با پایه فندق

5 دانلودها

مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح احداث واحد تولیدشکلات مرکب با پایه فندق
دسته: طرح های توجیهی تیپ
ورژن: 1
حجم فایل: 560.39 KB
نوع فایل: application/pdf
دانلود: 5 بار
تاریخ ایجاد: 1398/04/22
آخرین به روزرسانی: 1398/04/22
کدهای آیسیک: ۱۵۴۳۱۲۱۰,۱۵۴۳۱۲۱۲,۱۵۴۳۱۲۱۳
کدهای تعرفه گمرکی: ۱۸۰۶
تاریخ گزارش: 1390
تعداد صفحه: 44

اسناد مرتبط

مطالعات امكان سنجی مقدماتی طرح تولید آچار(به استثنای آچار فرانسه و پیچ گوشتی)
مطالعات امكان سنجی مقدماتی طرح تولید آچار(به استثنای آچار فرانسه و پیچ گوشتی)

کامنت‌ها (0)

امتیاز 0 از 5 بر اساس نظر 0 نفر
کامنتی درج نشده

کامنت بگذارید

  1. ارسال کامنت بدون عضویت. عضویت یا ورود به سایت.
امتیاز دهید:
0 کارکتر
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
متن عکس را داخل کادر وارد کنید