20060000 |
سبزیجات، میوه،میوههای سخت پوست، پوست میوه، و سایر اجزای نباتات،محفوظ شده در قند (آب گرفته شده، براق شده یا متبلور).
|
2007 |
مربا، ژله، مارمالاد (Marmalade)، پوره و خمیر میوه که به وسیله پختن به دستآمده با یا بدون افزودن قند یا سایر مواد شیرینکننده
|
200710 |
ـ فرآوردههای هموژنیزه:
|
20071010 |
ـ ـ ـ پوره میوههای گرمسیری (آناناس، موز، انبه، پشن فروت و لیچی و تمبر هندی)
|
20071090 |
ـ ـ ـ سایر
|
|
ـ سایر: |
20079100 |
ـ ـ مرکبات
|
200799 |
ـ ـ سایر:
|
20079910 |
ـ ـ ـ پوره موز، انبه، پشنفروت، لیچی و آناناس
|
20079990 |
ـ ـ ـ سایر
|
2008 |
میوهو سایر اجزای خوراکی نباتات،آماده یا محفوظ شده به نحوی دیگر با یا بدون افزودن قند یا سایر مواد شیرینکننده یا الکل، که درجای دیگر گفته نشده و مشمول شماره دیگر تعرفه نشده باشد.
|
|
ـ میوههای سخت پوست، بادام زمینی و سایر دانهها، حتی مخلوط شده با یکدیگر: |
20081100 |
ـ ـ بادام زمینی
|
20081900 |
ـ ـ سایر، همچنین مخلوطها
|
20082000 |
ـ آناناس
|
20083000 |
ـ مرکبات
|
20084000 |
ـ گلابی
|
20085000 |
ـ زردآلو
|
20086000 |
ـ گیلاس و آلبالو
|
20087000 |
ـ هلو، همچنین شلیل و شفتالو
|
20088000 |
ـ توت فرنگی
|
|
ـ سایر،همچنین مخلوطها بهاستثنای آنهایی که مربوط به شماره فرعی 19 2008 میباشند: |
20089100 |
ـ ـ مغز نخل (Palm heart)
|
20089300 |
_ قره قاطها (vaccinium macrocarpon, vaccinium oxycoccos, vaccinium vitis – idaea)
|
20089700 |
ـ ـ مخلوط ها
|
20089900 |
ـ ـ سایر
|
2009 |
آبمیوه (همچنین آب انگور تازه( (Grape must) و آب سبزیجات، تخمیر نشده و بدون افزودن الکل، با یا بدون افزودن قند یا سایر مواد شیرینکننده.
|
|
ـ آب پرتقال: |
20091100 |
ـ ـ یخزده
|
20091200 |
ـ ـ یخ نزده، با یک مقیاس بریکس که از 20 تجاوز نکند
|
20091900 |
ـ ـ سایر
|
|
ـ آب گریپفروت (شامل Pomelos): |
20092100 |
ـ ـ با یک مقیاس بریکس که از 20 تجاوز نکند
|
20092900 |
ـ ـ سایر
|
|
ـ آب هر یک از مرکبات دیگر به تنهایی: |
20093100 |
ـ ـ با یک مقیاس بریکس که از 20 تجاوز نکند
|
20093900 |
ـ ـ سایر
|
|
ـ آب آناناس: |
20094100 |
ـ ـ با یک مقیاس بریکس که از 20 تجاوز نکند
|
200949 |
ـ ـ سایر:
|
20094910 |
ـ ـ ـ آبمیوه تغلیظ شده (کنسانتره)
|
20094990 |
ـ ـ ـ سایر
|
20095000 |
ـ آب گوجهفرنگی
|
|
ـ آب انگور (همچنین آب انگور تازه): |
20096100 |
ـ ـ با یک مقیاس بریکس که از 30 تجاوز نکند
|
20096900 |
ـ ـ سایر
|
|
ـ آب سیب: |
20097100 |
ـ ـ با یک مقیاس بریکس که از 20 تجاوز نکند
|
20097900 |
ـ ـ سایر
|
|
ـ آب هر یک از میوهها و سبزیجات به تنهایی: |
20098100 |
ـ ـ آب قرهقاط
|
200989 |
ـ ـ سایر:
|
20091089 |
ـ ـ ـ آب میوه تغلیظ شده (کنسانتره موز، انبه، گواوا، پشن فروت و لیچی)
|
20098990 |
ـ ـ ـ سایر
|
20099000 |
ـ مخلوطهای آبمیوه و سبزیجات
|
21 |
فصل بیست و یکم: فرآورده های خوراکی گوناگون
|
2101 |
عصارهها، اسانسها و تغلیظ شدههای (Concentrates) قهوه، چای یا ماته و فرآوردهها براساس این محصولات یا براساس قهوه، چای یا ماته؛ کاسنی بو داده و سایر بدلهای قهوه بو داده و عصارهها، اسانسها و تغلیظ شدههای آنها.
|
|
ـ عصارهها، اسانسها و تغلیظ شدههای قهوه و فرآوردهها براساس این عصارهها، اسانسها یا تغلیظ شدهها یا براساس قهوه: |
21011100 |
ـ ـ عصارهها، اسانسها و تغلیظ شدهها
|
21011200 |
ـ ـ فرآوردهها براساس عصارهها، اسانسها یا تغلیظ شدهها یا براساس قهوه
|
21012000 |
ـ عصارهها، اسانسها و تغلیظ شدههای چای یا ماته؛ و فرآوردهها براساس این عصارهها، اسانسها یا تغلیظ شدهها یا براساس چای یا ماته
|
21013000 |
ـ کاسنی بو داده و سایر بدل قهوههای بوداده و عصارهها، اسانسها و تغلیظ شده آنها
|
2102 |
مخمرها (فعال یا غیرفعال)؛ سایر موجودات ذرهبینی تک سلولی مرده (بهاستثنای واکسنهای شماره 02 30)؛ بیکینگپودر آماده (Baking powder).
|
21021000 |
ـ مخمرهای فعال
|
21022000 |
ـ مخمرهای غیرفعال، سایر موجودات ذرهبینی تک سلولی مرده
|
21023000 |
ـ بیکینگپودرآماده(Prepared baking powders).
|
2103 |
فرآوردهها برای سس و سسهای آماده شده؛ چاشنیها و ادویههای مخلوط شده؛ آرد و زبره خردل و خردل آماده .
|
21031000 |
ـ سس سویا
|
21032000 |
ـ کچاپ گوجهفرنگی (Tomato ketchup) و سایر سسهای گوجه فرنگی
|
21033000 |
ـآرد و زبره خردل و خردل آماده
|
21039000 |
ـ سایر
|
2104 |
سوپ و آبگوشت و فرآوردههای مربوط به آنها، فرآوردههای غذایی مرکب (Composite) هموژنیزه.
|
21041000 |
ـ سوپ و آبگوشت و فرآوردههای مربوط به آنها
|
21042000 |
ـ فرآوردههای غذایی مرکب (Composite)، هموژنیزه
|
21050000 |
بستنی و سایر شربتهای یخزده (Edible ice)، حتی دارای کاکائو.
|
2106 |
فرآوردههای غذایی که درجای دیگری گفته نشده و مشمول شماره دیگر تعرفه نشده باشد.
|
210610 |
ـ تغلیظ شدههای پروتئین و مواد پروتیینی تکستوره (Textured) :
|
21061010 |
_ _ مواد پروتئینی تکستوره
|
21061011 |
ـ ـ ـ ـ مواد پروتئینی تکستوره سویا
|
21061019 |
_ _ _ سایر
|
21061030 |
ـ ـ ـ شیر لاکتومی
|
21061090 |
ـ ـ ـ سایر
|
210690 |
ـ سایر:
|
21069010 |
ـ ـ ـ استابیلایزر
|
21069020 |
ـ ـ ـ امولسیفایر
|
21069030 |
ـ ـ ـ پودر حالت دهنده خوراکی
|
21069040 |
ـ ـ ـ ژل کیک
|
21069050 |
ـ ـ ـ آنتیاکسیدان
|
21069060 |
ـ ـ ـ بهبود دهنده
|
21069080 |
ـ ـ ـ مکمل غذایی
|
21069085 |
ـ ـ ـ آدامس بدون قند
|
21069090 |
ـ ـ ـ سایر
|
22 |
فصل بیست و دوم: نوشابه ها، آبگون های الکلی و سرکه
|
2201 |
آب،همچنین آبهای معدنی طبیعی یا مصنوعی (Artificial) و آبهای گازدار شده، که به آنها قند یا سایر مواد شیرینکننده یا خوشبو کننده اضافه نشده باشد؛ یخ و برف.
|
22011000 |
ـ آبمعدنی و آب گازدار شده
|
22019000 |
ـ سایر
|
2202 |
آب، همچنین آبهای معدنی و آبهای گازدار شده که به آنها قند یا سایر موادشیرینکننده یا خوشبوکننده اضافه شده باشد، و سایر نوشابههای غیرالکلی، بهاستثنای آب میوه یا آب سبزیجات مشمول شماره09 20.
|
22021000 |
ـ آب، همچنین آبهای معدنی و آبهای گازدار شده که به آنها قند یا سایر مواد شیرینکننده یا خوشبوکننده اضافه شده باشد
|
|
ـ سایر: |
22029100 |
_ آبجوی غیرالکلی
|