WhatsApp
09033336624
کد تعرفه شرح
نتایج 1301 تا 1400 از کل 10846 نتیجه
15162020 ـ ـ ـ روغن CBE ، CBR
15162090 ـ ـ ـ سایر
1517 مارگارین؛ مخلوط‌ها یا فرآورده‌های خوراکی از چربیها یا روغن‌های حیوانی یا نباتی یا از اجزای چربیها یا روغن‌های مختلف این فصل، غیر از چربیها و روغن‌ها و اجزاء خوراکی آنها مشمول شماره 16 15.
15171000 ـ مارگارین، باستثنای مارگارین مایع
151790 ـ سایر:
15179010 ـ ـ ـ روغن خوک بدلی
15179090 ـ ـ ـ سایر
15180000 چربیها و روغن‌های حیوانی یا نباتی و اجزای آنها، پخته، اکسیدشده، آب‌گرفته‌شده، سولفوره شده، سوفله (Blow) شده، پلیمریزه شده به‌‌وسیله حرارت در خلأ یا در‌گاز بیاثر (Inert Gas) یا به نحوی دیگر از لحاظ شیمیایی تغییر یافته، بهاستثنای آنهایی که مشمول شماره 16 15 میشوند؛ مخلوط‌ها یا فرآورده‌های غیرخوراکی چربیها یا روغن‌های حیوانی یا نباتی یا اجزای چربیها یا روغن‌های مختلف این فصل، که در جای دیگر گفته نشده و مشمول شماره دیگر تعرفه نشده باشد.
1519 حذف شده
15200000 گلیسرول خام؛ آب‌ها و محلول‌های قلیایی گلیسیرین‌دار.
1521 مومهای نباتی (غیر از تریگلیسیریدها)، موم زنبور عسل یا موم سایر حشرات و موم کافوری (Spermaceti)، حتی تصفیه شده یا رنگ کرده.
152110 ـ موم‌های نباتی:
15211010 ـ ـ ـ موم‌های طبیعی بر پایه کارنوباواکس
15211090 ـ ـ ـ سایر
152190 ـ سایر:
15219010 ـ ـ ـ موم زنبور عسل
15219020 ـ ـ ـ موم‌های حشرات (شلاک)
15219090 ـ ـ ـ سایر
15220000 دگراها (Degras)؛ تفاله‌های حاصل از عمل آوردن اجسام چرب یا موم‌های حیوانی یا نباتی.
16010000 سوسیس، سوسیسون و محصولات مشابه، از گوشت، احشاء یا از خون؛ فرآورده‌های غذایی بر اساس این محصولات.
1602 سایر فرآورده‌ها و کنسروهای گوشت، احشاء یا خون.
160210 ـ فرآورده‌های هموژنیزه:
16021010 ـ ـ‌ ـ غذاهای رژیمی (چیکن میت)
16021090 ـ ـ‌ ـ سایر
16022000 ـ از جگر حیوانات
ـ از پرندگان خانگی مشمول شماره 05 01:
16023100 ـ ـ‌ از بوقلمون
16023200 ـ ـ مرغان خانگی (Gallus domesticus)
16023900 ـ ـ سایر
ـ از نوع خوک:
16024100 ـ ـ ژامبون و قطعات آن
16024200 ـ ـ سردست و قطعات آن
16024900 ـ ـ سایر و همچنین مخلوط‌ها
16025000 ـ از نوع گاو
16029000 ـ سایر، همچنین فرآورده‌های خون حیوانات
16030000 عصاره و شیره گوشت، ماهی یا قشرداران، صدف‌داران یا سایر آبزیان فاقد ستون فقرات
1604 فرآورده‌ها و کنسروهای ماهی؛ خاویار و بدل خاویار تهیه شده از تخم ماهی.
ـ ماهی، کامل یا قطعه قطعه شده، بهاستثنای ماهی قیمه شده:
16041100 ـ ـ ماهی آزاد (Salmon)
16041200 ـ ـ شاه ماهی (Herrings)
16041300 ـ ـ ماهی ساردین، ساردین کوچک
16041400 ـ ـ ماهی تن، ‌لیستائو (Listaos) و بونیت ( گونه Sarda )
16041500 ـ ـ‌ ماهی مکرل (Mackerel)
16041600 ـ ـ‌ ماهی کولی، آنچوی (Anchois)
16041700 ـ ـ مارماهیها
16040018 ـ ـ بالههای کوسه
16040019 ـ ـ سایر
16042000 ـ سایر ماهی آماده
ـ خاویار و بدل خاویار:
16040031 ـ ـ خاویار
16040032 ـ ـ بدل خاویار
1605 قشرداران، صدف‌داران یا سایر آبزیان فاقد ستون فقرات، آماده شده یا کنسرو شده.
16051000 ـ خرچنگ دم کوتاه (Crab)
ـ میگو و روبیان:
16050021 ـ ـ در ظرف غیرقابل نفوذ در برابر هوا نباشد
16050029 ـ ـ سایر
16053000 ـ لابستر دریایی (Lobster)
16054000 ـ سایر قشرداران
ـ صدف‌داران:
16050051 ـ ـ صدف خوراکی oysters
16050052 ـ ـ گوش‌ماهی، شامل گوش‌ماهیهای ماده
16050053 ـ ـ صدف دوکفه‌ای
16050054 ـ ـ ماهی نرم‌تن و ماهی مرکب
16050055 ـ ـ هشت پا
16050056 ـ ـ گوشت صدف
16050057 ـ ـ حلزون صدف خوراکی
16050058 ـ ـ حلزون‌ها، به‌غیر از حلزون دریایی
16050059 ـ ـ سایر
ـ سایر بیمهرگان آبزی:
16050061 ـ ـ خیار دریایی
16050062 ـ ـ توتیای دریایی
16050063 ـ ـ عروس دریایی
16050069 -- سایر
1701 قند و شکر نیشکر یا چغندر و ساکارز خالص از لحاظ شیمیایی، به حالت جامد.
ـ شکر خام بدون اضافه کردن مواد خوشبوکننده یا مواد رنگکننده:
17011200 ـ ـ از چغندر
17011300 ـ ـ از نیشکر
17011400 ـ ـ از سایر نیشکرها
ـ سایر:
17019100 ـ ـ که به ‌آن مواد‌خوشبوکنندهیا رنگکننده اضافه‌شده
17019900 ـ ـ سایر
1702 سایر قندها و شکرها، همچنین لاکتوز، مالتوز، گلوکز و فروکتوز (لوولوز (Levulose) خالص از لحاظ شیمیایی، به‌حالت‌جامد، شربت‌های قند بدون اینکه به آنها مواد خوشبوکننده یا رنگکننده افزوده‌شده باشد؛ عسل مصنوعی، حتی مخلوط ‌شده با عسل طبیعی؛ قند و ملاس‌های کاراملیزه.
ـ لاکتوز و شربت لاکتوز:
17021100 ـ ـ از لحاظ وزن حاوی 99 درصد یا بیشتر لاکتوز، موسوم به لاکتوز بیآب (Anhydre)، محاسبه‌شده براساس ماده خشک باشد
170219 ـ‌ ـ سایر
17021910 ـ ـ‌ ـ گالاکتوالیگوساکارید
17021990 ـ ـ‌ ـ سایر
17022000 ـ قند و شربت درخت افرا
170230 ـ گلوکز و شربت گلوکز، بدون فروکتوز یا اینکه به حالت خشک دارای کمتر از 20 درصد وزنی فروکتوز باشد:
17023010 ـ ـ‌ ـ گلوکز و شربت گلوکز
17023090 ـ ـ‌ ـ دکستروز
17024000 ـ گلوکز و شربت گلوکز، که به حالت خشک دارای 20 درصد تا کمتر از 50 درصد وزنی فروکتوز باشد، بهاستثنای ساکارز تغییر یافته به گلوکز از طریق هیدرولیز (قند معکوس)
17025000 ـ فروکتوز خالص از لحاظ شیمیایی
17026000 ـ سایر فروکتوز و شربت فروکتوز که به حالت خشک دارای بیش از 50 درصد وزنی فروکتوز باشد، بهاستثنای ساکارز تغییر یافته به گلوکز از طریق هیدرولیز (قند معکوس)(Invert sugar)
170290 ـ سایر، همچنین ساکارز تغییر یافته به گلوکز از طریق هیدرولیز (قند معکوس) (Invert sugar) و سایر قندها و شربت‌های قند که به حالت خشک حاوی 50 درصد وزنی فروکتوز باشند:
17029010 ـ ـ‌ ـ مالتو دکسترین
17029090 ـ ـ‌ ـ سایر
1703 ملاس‌های حاصل از استخراج یا تصفیه قند و شکر.
17031000 ـ ملاس‌های نیشکر
17039000 ـ سایر