خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید فورفورال

مقدمه  فورفورال اولین بار در سال1832 توسط شیمی دان آلمانی جان ولفگان دوبرنییر در مقادیر بسیار کمی به عنوان محصول جانبی از سنتز اسید فرمیک بدست می­آید و عملیات او در سال 1832 منتشر گردید در خلال90 سال بعد از آن در حدود 2000 کشفیات و تحقیقات درج گردید تا سال 1920 هنوز فورفورال تجاري به بازار عرضه نشده بود و در سال 1922 مقدار قابل ملاحظه­اي فورفو...
ادامه مطلب
  2289 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید پودر ماهی

مقدمه  ​ تولید پودر ماهی صنعت رو به رشدی است که در سال­ های اخیر مورد توجه سرمایه­ گذاران و کارآفرینان قرار گرفته است. پودر ماهی که بیشتر در صنعت دام و طیور مورد استفاده قرار می­ گیرد یکی از پتانسیل­ های بالقوه سرمایه گذاری در کشور محسوب می­ شود که به رغم قابلیت ­های بالایی که در این زمینه وجود دارد همچنان سرمایه گذاری قابل توجهی در این بخش صو...
ادامه مطلب
  2084 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید کنسانتره میوه

مقدمه  ایران یکی از کشورهایی است که به لحاظ شرایط اقلیمی و همچنین نوع خاک در بهترین موقعیت قرار دارد، به همین علت کشاورزی و تولید محصولات باغی یکی از مزیت‌های ایران محسوب می‌شود. بنابراین اگر از مزیت‌های صنعت کشاورزی به درستی بهره‌برداری کرد، می‌توان شاهد رشد و توسعه صنعت آب­میوه و کنسانتره در کشور بود.  کنسانتره فرآورده ­ای است که از تغل...
ادامه مطلب
  2312 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید سبزی خشک

مقدمه  ​ خشك كردن يكي از قديمي­ترين روش‌‌های نگهداری طولاني مدت مواد غذايي از جمله سبزيجات و میوه جات است‌. اساس خشك كردن كاهش بخش اعظمي از آب موجود در مواد غذايي و يا حذف آن است‌. با عمل خشك كردن آب آزاد يا آبي كه از نظر بیولوژيكي فعال است ولي می‌تواند موجب رشد میكروارگانیسم‌ها و فعالیت آنزيم‌ها شود از ماده غذايي حذف شده و طول مدت نگهداری محص...
ادامه مطلب
  2116 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید چیپس میوه

مقدمه  خشک کردن میوه­ جات یکی از روش‌های جلوگیری از فساد میکروبی آنهاست. در این روش در اثر کاهش میزان رطوبت، امکان فساد میکروبی بسیار کم می‌شود و سرعت دیگر واکنش‌های مضر نیز به مقدار قابل توجهی کم می‌شود. خشک کردن، ضمن اینکه روی محصول اثر حفاظتی دارد وزن و حجم آن را نیز به میزان چشمگیری کاهش می‌دهد، در نتیجه هزینه‌های حمل و نقل و ذخیره‌سازی را...
ادامه مطلب
  2182 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید شیر ایمنی گاز

مقدمه    انفجار و آتش­سوزي حاصل از نشت گاز لوله ­كشي شهري پس از وقوع زمين ­لرزه، در برخي مناطق از خود   مخرب‌تر است. براي جلوگيري از اين نوع وقايع در ايران به ويژه در مناطق مسكوني كه از سيستم توزيع گاز لوله ­كشي استفاده مي‌كنند و احتمال وقوع زمين ­لرزه وجود دارد، يكي از ايمن‌ترين و كم هزينه‌ترين روش‌هاي روز دنيا استفاده از ...
ادامه مطلب
  2141 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید مواد‌غذایی آماده مصرف

مقدمه  ​ گوشت و فرآورده‌های آن یکی از منابع پر ارزش پروتئینی در ارتباط با تغذیه بشر محسوب می‌گردد. در کشور ما صنایع گوشت بویژه در ده سال اخیر یکی از مهمترین و مسئله­ سازترین شاخه‌های صنایع غذایی به شمار می‌آید.  فرآورده‌های متنوع و گوناگونی که امروزه از گوشت­ های مختلف تهیه می‌گردند، بدون وجود دانش فنی و اطلاعات کافی در زمینه گوشت و علوم ...
ادامه مطلب
  2186 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید نانو زئولیت

مقدمه  نانوزئولیت یک آلومینوسیلیکات کریستاله طبیعی و جزء کانی‌های غالب در سنگ‌های رسوبی است که شاخص ارزشمندی در سنگ‌های مادری رسوبی و رسوبات محیط محسوب می‌شود. حدود 40 نوع زئولیت طبیعی توسط محققان بررسی شده است که از مشهورترین آن­ها می‌توان به clinoptilolite، chabazite، erionite، heulandite، mordenite stilbite و phillipsite اشاره کرد. نانوزئول...
ادامه مطلب
  1971 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید لوله‌های اسپیرال

مقدمه    به مرور زمان با گسترش شهر نشيني سهم لوله‌هاي فولادي در انتقال سيالات از جمله گاز و پساب­هاي خانگي و صنعتي وسعت پيدا کرد، قريب به 75% منابع انرژي در مناطق دور از بازار مصرف واقع مي‌باشد. لوله‌ها و شبكه‌هاي پر فشار انتقال نفت و گاز اقتصادي‌ترين و امن‌ترين راه جهت انتقال منابع انرژي از سايت توليد به مصرف‌كننده نهايي است. در طرح حاضر...
ادامه مطلب
  2000 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید نان صنعتی

مقدمه  نان در ترکیب غذایی مردم دنیا و به خصوص مردم ایران جایگاه ویژه ­ای دارد و در حال حاضر پر مصرف ­ترین محصول غذایی است که از انواع آرد غلات تهیه می‌شود، نان یکی از قدیمی­ ترین غذاهایی است که بشر آن را تهیه نموده است. تاریخچه آن به اواخر عصر حجر بر می‌گردد. آن زمان بود که برای اولین بار، دانه غلات را با آب مخلوط کرده و سپس خمیر به دست آمده ر...
ادامه مطلب
  2318 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید الیاف پلی استر

مقدمه  الیاف طبیعی از زمان ما قبل تاریخ در اطراف انسان‌ها بوده اند. در سال ۱۸۸۰ یک فرانسوی به نام چاردونت موفق شد با تقلید از کرم ابریشم، ابریشم مصنوعی را از مغز ساقه‌ی درخت توت تولید کند. این الیاف ریون (rayon) نامیده شدند. البته ریون ابریشم واقعی نبود اما حالت ابریشم طبیعی را داشت. این مسئله باعث شد دوره ­ی تولید الیاف سلولزی طبیعی مانند ریو...
ادامه مطلب
  2405 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید مکمل غذایی دام و طیور

مقدمه    غذا به عنوان مهمترین عامل حیات پس از آب و هوا یکی از نگرانی‌های بشر از ابتدای خلقت تا به‌ حال می‌باشد. با گسترش تمدن بشری و رشد علم، تغذیه هم جایگاه ویژه خود را یافته و به ‌سرعت در سطوح بالای علمی و با ایجاد دانشگاه ­ها و مراکز علمی و آزمایشگاه ­های مجهز جهت بالا بردن کیفیت غذای مصرفی و افزودن به خواص بیولوژیکی آن و کم کردن هزینه...
ادامه مطلب
  1963 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید آب معدنی

مقدمه  ​ آب این ماده حیاتی و با اهمیت در دنیا نقش بسیار مهمی را در شکل گیری تمدن ­ها و استمرار آن­ ها داشته است مروری بر سوابق تمدن ­هایی که در طول تاریخ شکل گرفته و شکوفا شده‌اند نشانگر این واقعیت است که وجود آب و امکان دسترسی به آن یکی از کلیدی‌ترین عوامل فراگیری و استمرار آن‌ها بوده است.  افزایش تقاضا برای آب و اوج گیری رقابت بین مصرف ...
ادامه مطلب
  1965 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید رزین پلی استر جامد

مقدمه  گرچه انسان از ابتدای خلقت با محیط زیست تعامل داشته، اما ملاحظات زیست محیطی پس از شتاب بسیار بالای صنعتی شدن و آسیب ­های جدی وارده مورد توجه قرار گرفت. یکی از عوامل مهم در آلودگی محیط زیست، ورود ترکیبات آلی فرار (voc) به اتمسفر بوده و در این میان، صنایع پوشش ­دهی و رنگ با توجه به مصرف بسیار بالای حلال ­های آلی، سهم به سزایی را دارا است. ...
ادامه مطلب
  2269 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید مربا و مارمالاد

مقدمه  ​ تهیه مربا، مارمالاد از دیر باز به عنوان نوعی روش نگهداری محصولات میوه‌ای مرسوم بوده است. وجه تمایز این محصولات اندازه­ ی میوه‌های مورد استفاده در تهیه­ ی  آن­ هاست. مربا فرآورده‌ای است که از میوه درسته‌‌‌‌ی سالم یا از قطعات میوه در طی فرآیند پخت با افزودن مقداری آب و قند به دست می‌‌آید. مارمالاد محصول مشابه مربا است که از می...
ادامه مطلب
  2054 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید هیتر تابشی

مقدمه    اهمیت سیستم گرمایش در زمینه ­های مختلف بر کسی پوشیده نیست، در ادامه به بررسی چند مورد پرداخته شده است. اهمیت سیستم گرمایش در مرغداری­ ها: تامین گرمایش مطلوب و تهویه مناسب از مهم­ترین عوامل تاثیر­گذار در نگهداری و پرورش طیور می­ باشد که بی توجهی به هر یک از این عوامل هزینه ­های اقتصادی فراوانی را برای صاحبان این صنعت در پی خواهد د...
ادامه مطلب
  1909 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید حباب چراغ های پارکی

مقدمه  چراغ‌های روشنایی پارکی، در پارک ­ها، فضای سبز، میدان­ ها و معابر عمومی به عنوان یک منبع روشنایی و همچنین زیبایی مورد استفاده قرار می‌گیرند. این چراغ‌ها مجموعه‌ای از قطعات خریدنی و ساختنی مونتاژ شده به صورت یک مجموعه واحد بوده و به طور کلی شامل پایه (post) باز و (arm) و حباب روشنایی (bulb) می‌باشند. مطلب حاضرخلاصه گزارش مطالعات امکان سنج...
ادامه مطلب
  2040 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید انواع دستگاه های تصفیه آب

مقدمه  ​ آب بعد از اكسيژن مهمترين عامل ادامه حيات مي‌باشد. ما مي‌توانيم هفته‌ها بدون غذا بمانيم اما بدون آب فقط چند روز زنده خواهيم ماند. آب يكي از تركيبات اصلي بدن مي‌باشد كه تقريباً حدود 60 تا 70 درصد وزن بدن انسان را تشكيل مي‌دهد، و هم در داخل و هم در خارج سلول‌ها وجود دارد. پس براي انجام وظيفه سلول‌ها، وجود آب در بدن ضروري مي‌باشد.  د...
ادامه مطلب
  2140 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید پارافین جامد

مقدمه  اولین تولید تجاری واکس پارافین در سال 1867 در آمریکا ثبت شده است. بخش سنگین تقطیر نفت خام که W.D) waxy.distilate) نام دارد، منبع تولید واکس است که از ابتدا نیز از همین منبع واکس تهیه می­ شد. اولین روشی که برای استخراج پارافین به کار می­ رفت مستلزم رقیق کردن W.D با بنزین، سرد کردن، مخلوط و سپس صاف کردن آن از طریق فیلترهای مخصوص بوده...
ادامه مطلب
  2530 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) توليد كيسه‌هاي يكبار مصرف محلول در آب با منشاء PVA

مقدمه  ​عموم كشورهاي پيشرفته جهان، از جمله ممالك پيشرو در صنعت توليد كيسه‌هاي محلول در آب و زيست تخريب پذير با منشا PVA محسوب مي‌گردند. با اين­ حال اين محصول كماكان نيازمند توصيف بيشتر و دقيق‌تر در بين مصرف كنندگان عام و خاص آن در تمامي كشورهاي جهان است. در ايران علي‌رغم ورود برخي متخصصان و صنعت‌گران به مقوله توليد بيوپليمرها و بيوپلاستيك‌ها، ...
ادامه مطلب
  2077 مشاهده
  0 نظر
Cron Job Starts