خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید جوانه حبوبات

مقدمه   با توجه به رشد جمعيت روزافزون جهان و افزايش نياز به مواد مغذي و كمبود اين مواد در دنياي امروز رسيدن به روش ­هاي كه بتواند اين نياز را جبران نمايد بسيار ضروري است از اينرو فعاليت­هاي كشاورزي و فرآيندهاي تبديلي آن كه باعث ارزش اف...
ادامه مطلب
  2565 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید فورفورال

مقدمه  فورفورال اولین بار در سال1832 توسط شیمی دان آلمانی جان ولفگان دوبرنییر در مقادیر بسیار کمی به عنوان محصول جانبی از سنتز اسید فرمیک بدست می­آید و عملیات او در سال 1832 منتشر گردید در خلال90 سال بعد از آن در حدود 2000 کشفیات و تحقیقات درج گ...
ادامه مطلب
  2892 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید اسانس گیاهی

مقدمه   جایگاه داروهای گیاهی از یک سال پیش در کشور با تحولات علمی- تخصصی نظام ­مندتر شده است. تشکیل ستاد گیاهان دارویی و طب ایرانی، تاسیس دانشکده طب سنتی، ایجاد درمانگاه ­ها و مراکز تحقیقاتی و آموزش تخصصی گروهی از پزشکان و داروسازان نمادی ا...
ادامه مطلب
  4976 مشاهده
  0 نظر

هرآنچه که در مورد اخذ جواز تاسیس باید دانست

جواز تاسیس(Establishment permit): مجوزی است که بر اساس آن به اشخاص حقیقی و حقوقی اجازه داده می‌شود که به فعالیت‌های مختلف از جمله فعالیت‌های تولیدی، اقتصادی ، صنایع و یا هنری بپردازند. مرجع صادرکننده جواز تاسیس: مرجع صادرکننده این جواز بر اساس زمینه‌...
ادامه مطلب
  3638 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید پودر ماهی

مقدمه  تولید پودر ماهی صنعت رو به رشدی است که در سال­ های اخیر مورد توجه سرمایه­ گذاران و کارآفرینان قرار گرفته است. پودر ماهی که بیشتر در صنعت دام و طیور مورد استفاده قرار می­ گیرد یکی از پتانسیل­ های بالقوه سرمایه گذاری در کشور محسوب می­ شود ک...
ادامه مطلب
  2565 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید کنسانتره میوه

مقدمه  ایران یکی از کشورهایی است که به لحاظ شرایط اقلیمی و همچنین نوع خاک در بهترین موقعیت قرار دارد، به همین علت کشاورزی و تولید محصولات باغی یکی از مزیت‌های ایران محسوب می‌شود. بنابراین اگر از مزیت‌های صنعت کشاورزی به درستی بهره‌برداری شود، می...
ادامه مطلب
  2797 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید سبزی خشک

مقدمه  خشك كردن يكي از قديمي­ترين روش‌‌های نگهداری طولاني مدت مواد غذايي از جمله سبزيجات و میوه جات است‌. اساس خشك كردن كاهش بخش اعظمي از آب موجود در مواد غذايي و يا حذف آن است‌. با عمل خشك كردن آب آزاد يا آبي كه از نظر بیولوژيكي فعال است ولي می...
ادامه مطلب
  2345 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید چیپس میوه

مقدمه  خشک کردن میوه­ جات یکی از روش‌های جلوگیری از فساد میکروبی آنهاست. در این روش در اثر کاهش میزان رطوبت، امکان فساد میکروبی بسیار کم می‌شود و سرعت دیگر واکنش‌های مضر نیز به مقدار قابل توجهی کم می‌شود. خشک کردن، ضمن اینکه روی محصول اثر حفاظتی...
ادامه مطلب
  2529 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید شیر ایمنی گاز (شیر اطمینان)

مقدمه  انفجار و آتش‌سوزی حاصل از نشت گاز لوله‌كشی شهری پس از وقوع زمین‌لرزه، در برخی مناطق از خود زمین‌لرزه مخرب‌تر است. برای جلوگیری از این نوع وقایع در ایران به ویژه در مناطق مسكونی كه از سیستم توزیع گاز لوله‌كشی استفاده می‌كنند و احتمال وقوع ...
ادامه مطلب
  2486 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید مواد‌غذایی آماده مصرف

مقدمه  گوشت و فرآورده‌های آن یکی از منابع پرارزش پروتئینی در ارتباط با تغذیه بشر محسوب می‌گردد. در کشور ما صنایع گوشت به ویژه در ده سال اخیر یکی از مهم‌ترین و مسئله­‌سازترین شاخه‌های صنایع غذایی به شمار می‌آید. فرآورده‌های متنوع و گونا...
ادامه مطلب
  2689 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان‌سنجی (طرح توجیهی) تولید نانو ذرات زئولیت

مقدمه  نانو زئولیت یک آلومینوسیلیکات کریستاله طبیعی و جزء کانی‌های غالب در سنگ‌های رسوبی است که شاخص ارزشمندی در سنگ‌های مادری رسوبی و رسوبات محیط محسوب می‌شود. حدود 40 نوع زئولیت طبیعی توسط محققان بررسی شده است که از مشهورترین آن­ها می‌توان به ...
ادامه مطلب
  2494 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان‌سنجی (طرح توجیهی) تولید لوله‌های اسپیرال

مقدمه  به مرور زمان با گسترش شهرنشيني سهم لوله‌هاي فولادي در انتقال سيالات از جمله گاز و پساب­‌هاي خانگي و صنعتي وسعت پيدا کرد، قريب به 75% منابع انرژي در مناطق دور از بازار مصرف واقع مي‌باشد. لوله‌ها و شبكه‌هاي پر فشار انتقال نفت و گاز اقتصادي‌...
ادامه مطلب
  2163 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید نان صنعتی

مقدمه  نان در ترکیب غذایی مردم دنیا و به خصوص مردم ایران جایگاه ویژه‌­ای دارد و در حال حاضر پرمصرف‌­ترین محصول غذایی است که از انواع آرد غلات تهیه می‌شود. نان یکی از قدیمی­‌ترین غذاهایی است که بشر آن را تهیه نموده است. تاریخچه آن به اواخر ع...
ادامه مطلب
  2823 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید الیاف پلی استر

مقدمه  الیاف طبیعی از زمان ما قبل تاریخ در اطراف انسان‌ها بوده‌اند. در سال ۱۸۸۰ یک فرانسوی به نام چاردونت موفق شد با تقلید از کرم ابریشم، ابریشم مصنوعی را از مغز ساقه‌ی درخت توت تولید کند. این الیاف ریون (rayon) نامیده شدند. البته ریون ابریشم وا...
ادامه مطلب
  3494 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید مکمل غذایی طیور

مقدمه   غذا به عنوان مهمترین عامل حیات پس از آب و هوا یکی از نگرانی‌های بشر از ابتدای خلقت تا به‌ حال می‌باشد. با گسترش تمدن بشری و رشد علم، تغذیه هم جایگاه ویژه خود را یافته و به ‌سرعت در سطوح بالای علمی و با ایجاد دانشگاه‌­ها و مراکز علمی...
ادامه مطلب
  2581 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان‌سنجی (طرح توجیهی) تولید و بسته‌بندی آب معدنی

مقدمه  آب این ماده حیاتی و با اهمیت در دنیا نقش بسیار مهمی را در شکل‌گیری تمدن‌ها و استمرار آن­ها داشته است مروری بر سوابق تمدن‌­هایی که در طول تاریخ شکل گرفته و شکوفا شده‌اند نشانگر این واقعیت است که وجود آب و امکان دسترسی به آن یکی از کلیدی‌تر...
ادامه مطلب
  2589 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید رزین پلی استر جامد

مقدمه  گرچه انسان از ابتدای خلقت با محیط زیست تعامل داشته، اما ملاحظات زیست محیطی پس از شتاب بسیار بالای صنعتی شدن و آسیب‌های جدی وارده، مورد توجه قرار گرفته است.یکی از عوامل مهم در آلودگی محیط زیست، ورود ترکیبات آلی فرار (VOC) به اتمسفر بوده و ...
ادامه مطلب
  3104 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید مربا و مارمالاد

مقدمه  تهیه مربا، مارمالاد از دیر باز به عنوان نوعی روش نگهداری محصولات میوه‌ای مرسوم بوده است. وجه تمایز این محصولات اندازه­‌ی میوه‌های مورد استفاده در تهیه­‌ی آن­هاست. مربا فرآورده‌ای است که از میوه درسته‌‌‌‌ی سالم یا از قطعات میوه در طی ...
ادامه مطلب
  2864 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید هیتر تابشی

مقدمه   اهمیت سیستم گرمایش در زمینه­های مختلف بر کسی پوشیده نیست، در ادامه به بررسی چند مورد پرداخته شده است. اهمیت سیستم گرمایش در مرغداری‌ها: تامین گرمایش مطلوب و تهویه مناسب از مهم­ترین عوامل تاثیر­گذار در نگهداری و پرورش طیور می­‌باشد ک...
ادامه مطلب
  2121 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان‌سنجی (طرح توجیهی) تولید حباب شیشه‌ای چراغ‌های پارکی

مقدمه  محصول مورد مطالعه طرح حباب چراغ‌های پارکی است که بسته به شکل ظاهری چراغ طراحی و مورد استفاده قرار می‌گیرد و یکی از اجزاء اصلی چراغ‌ها می‌باشد و به تنهایی کاربردی ندارد، به این دلیل به بررسی و معرفی انواع چراغ‌های پارکی پرداخته شده است. می...
ادامه مطلب
  2507 مشاهده
  0 نظر

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://armanin.ir/

Cron Job Starts