خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید زغال از سبوس گندم و برنج

مقدمه    یکی از معضلات بشر امروز مشکل انرژی است. هرچند بشر امروز به دنبال سوخت­ های نو و جدید می­ باشد ولی نیم نگاهی هم به منابع موجود دارد. روزانه درختان زیادی در جهان به دلایل مختلفی مثـل کاغذسازی و یا ساخت مصنوعات چوبی و…. قطع می ­شوند ک...
ادامه مطلب
  3169 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید قاشق و چنگال

مقدمه ورود قاشق و چنگال، این دو ابزار فرنگی به تهران به ۱۳۰ سال گذشته باز می‌گردد. مسافرت‌های پی در پی ناصرالدین شاه به فرنگستان باعث شده بود تا او برای مردم وطنش سوغات‌های ویژه ای از کالسکه و ماشین دودی گرفته تا ساختن بناهای مرتفع و آمفی تئاتر ...
ادامه مطلب
  3021 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید ورق تکسون از ضایعات چرم

مقدمه  ​چرم مورد استفاده‎ی کارخانجات تولید کننده‎ی محصولات چرم طبیعی دارای همان ابعاد و شکل پوست طبیعی بدن حیوانات است. بنابراین، می‎توان تصور کرد که روند تولید کالاهای چرمی منجر به خرد شدن مقادیر بالایی از چرم طبیعی شده و به این ترتیب،قطعات برش...
ادامه مطلب
  3185 مشاهده
  0 نظر

پروانه بهره برداری

تعریف پروانه‌ بهره‌ برداری : مجوزی است که برای تمامی واحدهای صنعتی که اقدامات لازم، شامل تامین زمین، تاسیسات و احداث ساختمان را برای نصب ماشین آلات تولید و تامین نمودن نیروی انسانی مورد نیاز و تولید آزمایشی را انجام داده‌اند صادر می‌شود.لاز...
ادامه مطلب
  3307 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید ماست طعم دار

مقدمه  ماست (yogourt,yoghourt,yogurt,yoghuty) محصول لبنی تولیدی به وسیله تخمیر باکتری شیر است. از هر نوع شیری برای تهیه ماست می‌‌توان استفاده نمود، اما ماست‌های امروزی را اغلب از شیر گاو تهیه می‌‌کنند. ماست از تخمیر قند شیر به نام لاکتوز حاصل می...
ادامه مطلب
  3109 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید چینی بهداشتی

مقدمه  همه ما روزانه از محصولات چینی بهداشتی به دفعات در منزل، محل کار، مساجد، مدارس، رستوران‌ها، هتل‌ها و‌... استفاده ‌می‌کنیم‌. اما ممکن است مشخصات یک چینی بهداشتی خوب را ندانیم.جهت بررسی کیفی محصولات چینی بهداشتی ‌می‌بایست آن‌ها را از لحاظ ظا...
ادامه مطلب
  2449 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید آبمیوه

مقدمه  ​آب‌میوه مایعی است که به طور طبیعی از میوه و یا سبزیجات تهیه می‌شود. آب‌میوه از فشردن میوه و سبزیجات و یا خیساندن آن بدون استفاده از حرارت و یا حلال تهیه می‌شود. آب‌میوه را می‌توان در منزل از میوه و سبزیجات تازه با کمک دستگاه‌های آب‌میوه­...
ادامه مطلب
  2459 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید شیر دوش صنعتی

مقدمه  دامپروری در بخش کشاورزی ایران به واسطه برخی ویژگی‌ها دارای مرتبه با اهمیت ­تری در مقایسه با سایر زیر بخش‌های زراعت، باغبانی و... می‌باشد. نگاهی به جایگاه جهانی ایران در تولیدات دامپروری بیانگر ارزش و ضرورت توجه روزافزون به ارتقای کیفیت ای...
ادامه مطلب
  2410 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید جو و گندم پوست کنده

مقدمه  محصولات مورد مطالعه در طرح حاضر گندم و جو پوست­ کنده می ­باشد. گندم و جو نوعی از غلات هستند که مصارف بسیار دارند. غلات در واقع گونه ای از خانواده گندمیان (گرامینه ­ها) هستند که گیاهان علفی تک لپه ­ای بوده و دانه ­های ریز آن­ها، مصرف ...
ادامه مطلب
  2235 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید جوانه حبوبات

مقدمه   با توجه به رشد جمعيت روزافزون جهان و افزايش نياز به مواد مغذي و كمبود اين مواد در دنياي امروز رسيدن به روش ­هاي كه بتواند اين نياز را جبران نمايد بسيار ضروري است از اينرو فعاليت­هاي كشاورزي و فرآيندهاي تبديلي آن كه باعث ارزش اف...
ادامه مطلب
  2278 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید فورفورال

مقدمه  فورفورال اولین بار در سال1832 توسط شیمی دان آلمانی جان ولفگان دوبرنییر در مقادیر بسیار کمی به عنوان محصول جانبی از سنتز اسید فرمیک بدست می­آید و عملیات او در سال 1832 منتشر گردید در خلال90 سال بعد از آن در حدود 2000 کشفیات و تحقیقات درج گ...
ادامه مطلب
  2487 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید اسانس گیاهی

مقدمه   جایگاه داروهای گیاهی از یک سال پیش در کشور با تحولات علمی- تخصصی نظام ­مندتر شده است. تشکیل ستاد گیاهان دارویی و طب ایرانی، تاسیس دانشکده طب سنتی، ایجاد درمانگاه ­ها و مراکز تحقیقاتی و آموزش تخصصی گروهی از پزشکان و داروسازان نمادی ا...
ادامه مطلب
  4070 مشاهده
  0 نظر

هرآنچه که در مورد اخذ جواز تاسیس باید دانست

جواز تاسیس(Establishment permit): مجوزی است که بر اساس آن به اشخاص حقیقی و حقوقی اجازه داده می‌شود که به فعالیت‌های مختلف از جمله فعالیت‌های تولیدی، اقتصادی ، صنایع و یا هنری بپردازند. مرجع صادرکننده جواز تاسیس: مرجع صادرکننده این جواز بر اساس زمینه‌...
ادامه مطلب
  2980 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید پودر ماهی

مقدمه  تولید پودر ماهی صنعت رو به رشدی است که در سال­ های اخیر مورد توجه سرمایه­ گذاران و کارآفرینان قرار گرفته است. پودر ماهی که بیشتر در صنعت دام و طیور مورد استفاده قرار می­ گیرد یکی از پتانسیل­ های بالقوه سرمایه گذاری در کشور محسوب می­ شود ک...
ادامه مطلب
  2224 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید کنسانتره میوه

مقدمه  ایران یکی از کشورهایی است که به لحاظ شرایط اقلیمی و همچنین نوع خاک در بهترین موقعیت قرار دارد، به همین علت کشاورزی و تولید محصولات باغی یکی از مزیت‌های ایران محسوب می‌شود. بنابراین اگر از مزیت‌های صنعت کشاورزی به درستی بهره‌برداری شود، می...
ادامه مطلب
  2450 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید سبزی خشک

مقدمه  خشك كردن يكي از قديمي­ترين روش‌‌های نگهداری طولاني مدت مواد غذايي از جمله سبزيجات و میوه جات است‌. اساس خشك كردن كاهش بخش اعظمي از آب موجود در مواد غذايي و يا حذف آن است‌. با عمل خشك كردن آب آزاد يا آبي كه از نظر بیولوژيكي فعال است ولي می...
ادامه مطلب
  2195 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید چیپس میوه

مقدمه  خشک کردن میوه­ جات یکی از روش‌های جلوگیری از فساد میکروبی آنهاست. در این روش در اثر کاهش میزان رطوبت، امکان فساد میکروبی بسیار کم می‌شود و سرعت دیگر واکنش‌های مضر نیز به مقدار قابل توجهی کم می‌شود. خشک کردن، ضمن اینکه روی محصول اثر حفاظتی...
ادامه مطلب
  2303 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید شیر ایمنی گاز (شیر اطمینان)

مقدمه  انفجار و آتش‌سوزی حاصل از نشت گاز لوله‌كشی شهری پس از وقوع زمین‌لرزه، در برخی مناطق از خود زمین‌لرزه مخرب‌تر است. برای جلوگیری از این نوع وقایع در ایران به ویژه در مناطق مسكونی كه از سیستم توزیع گاز لوله‌كشی استفاده می‌كنند و احتمال وقوع ...
ادامه مطلب
  2236 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید مواد‌غذایی آماده مصرف

مقدمه  گوشت و فرآورده‌های آن یکی از منابع پرارزش پروتئینی در ارتباط با تغذیه بشر محسوب می‌گردد. در کشور ما صنایع گوشت به ویژه در ده سال اخیر یکی از مهم‌ترین و مسئله­‌سازترین شاخه‌های صنایع غذایی به شمار می‌آید. فرآورده‌های متنوع و گونا...
ادامه مطلب
  2337 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان‌سنجی (طرح توجیهی) تولید نانو ذرات زئولیت

مقدمه  نانو زئولیت یک آلومینوسیلیکات کریستاله طبیعی و جزء کانی‌های غالب در سنگ‌های رسوبی است که شاخص ارزشمندی در سنگ‌های مادری رسوبی و رسوبات محیط محسوب می‌شود. حدود 40 نوع زئولیت طبیعی توسط محققان بررسی شده است که از مشهورترین آن­ها می‌توان به ...
ادامه مطلب
  2131 مشاهده
  0 نظر

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://armanin.ir/

Cron Job Starts