خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید ورق تکسون از ضایعات چرم

مقدمه  ​چرم مورد استفاده‎ی کارخانجات تولید کننده‎ی محصولات چرم طبیعی دارای همان ابعاد و شکل پوست طبیعی بدن حیوانات است. بنابراین، می‎توان تصور کرد که روند تولید کالاهای چرمی منجر به خرد شدن مقادیر بالایی از چرم طبیعی شده و به این ترتیب،قطعات برش...
ادامه مطلب
  3031 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید ماست طعم دار

مقدمه  ماست (yogourt,yoghourt,yogurt,yoghuty) محصول لبنی تولیدی به وسیله تخمیر باکتری شیر است. از هر نوع شیری برای تهیه ماست می‌‌توان استفاده نمود، اما ماست‌های امروزی را اغلب از شیر گاو تهیه می‌‌کنند. ماست از تخمیر قند شیر به نام لاکتوز حاصل می...
ادامه مطلب
  2978 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید چینی بهداشتی

مقدمه  همه ما روزانه از محصولات چینی بهداشتی به دفعات در منزل، محل کار، مساجد، مدارس، رستوران‌ها، هتل‌ها و‌... استفاده ‌می‌کنیم‌. اما ممکن است مشخصات یک چینی بهداشتی خوب را ندانیم.جهت بررسی کیفی محصولات چینی بهداشتی ‌می‌بایست آن‌ها را از لحاظ ظا...
ادامه مطلب
  2358 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید آبمیوه

مقدمه  ​آب‌میوه مایعی است که به طور طبیعی از میوه و یا سبزیجات تهیه می‌شود. آب‌میوه از فشردن میوه و سبزیجات و یا خیساندن آن بدون استفاده از حرارت و یا حلال تهیه می‌شود. آب‌میوه را می‌توان در منزل از میوه و سبزیجات تازه با کمک دستگاه‌های آب‌میوه­...
ادامه مطلب
  2399 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید شیر دوش صنعتی

مقدمه  دامپروری در بخش کشاورزی ایران به واسطه برخی ویژگی‌ها دارای مرتبه با اهمیت ­تری در مقایسه با سایر زیر بخش‌های زراعت، باغبانی و... می‌باشد. نگاهی به جایگاه جهانی ایران در تولیدات دامپروری بیانگر ارزش و ضرورت توجه روزافزون به ارتقای کیفیت ای...
ادامه مطلب
  2343 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید جو و گندم پوست کنده

مقدمه  محصولات مورد مطالعه در طرح حاضر گندم و جو پوست­ کنده می ­باشد. گندم و جو نوعی از غلات هستند که مصارف بسیار دارند. غلات در واقع گونه ای از خانواده گندمیان (گرامینه ­ها) هستند که گیاهان علفی تک لپه ­ای بوده و دانه ­های ریز آن­ها، مصرف ...
ادامه مطلب
  2181 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید جوانه حبوبات

مقدمه   با توجه به رشد جمعيت روزافزون جهان و افزايش نياز به مواد مغذي و كمبود اين مواد در دنياي امروز رسيدن به روش ­هاي كه بتواند اين نياز را جبران نمايد بسيار ضروري است از اينرو فعاليت­هاي كشاورزي و فرآيندهاي تبديلي آن كه باعث ارزش اف...
ادامه مطلب
  2216 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید فورفورال

مقدمه  فورفورال اولین بار در سال1832 توسط شیمی دان آلمانی جان ولفگان دوبرنییر در مقادیر بسیار کمی به عنوان محصول جانبی از سنتز اسید فرمیک بدست می­آید و عملیات او در سال 1832 منتشر گردید در خلال90 سال بعد از آن در حدود 2000 کشفیات و تحقیقات درج گ...
ادامه مطلب
  2393 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید اسانس گیاهی

مقدمه   جایگاه داروهای گیاهی از یک سال پیش در کشور با تحولات علمی- تخصصی نظام ­مندتر شده است. تشکیل ستاد گیاهان دارویی و طب ایرانی، تاسیس دانشکده طب سنتی، ایجاد درمانگاه ­ها و مراکز تحقیقاتی و آموزش تخصصی گروهی از پزشکان و داروسازان نمادی ا...
ادامه مطلب
  3914 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید پودر ماهی

مقدمه  تولید پودر ماهی صنعت رو به رشدی است که در سال­ های اخیر مورد توجه سرمایه­ گذاران و کارآفرینان قرار گرفته است. پودر ماهی که بیشتر در صنعت دام و طیور مورد استفاده قرار می­ گیرد یکی از پتانسیل­ های بالقوه سرمایه گذاری در کشور محسوب می­ شود ک...
ادامه مطلب
  2181 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید کنسانتره میوه

مقدمه  ایران یکی از کشورهایی است که به لحاظ شرایط اقلیمی و همچنین نوع خاک در بهترین موقعیت قرار دارد، به همین علت کشاورزی و تولید محصولات باغی یکی از مزیت‌های ایران محسوب می‌شود. بنابراین اگر از مزیت‌های صنعت کشاورزی به درستی بهره‌برداری کرد، می...
ادامه مطلب
  2424 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید سبزی خشک

مقدمه  خشك كردن يكي از قديمي­ترين روش‌‌های نگهداری طولاني مدت مواد غذايي از جمله سبزيجات و میوه جات است‌. اساس خشك كردن كاهش بخش اعظمي از آب موجود در مواد غذايي و يا حذف آن است‌. با عمل خشك كردن آب آزاد يا آبي كه از نظر بیولوژيكي فعال است ولي می...
ادامه مطلب
  2168 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید چیپس میوه

مقدمه  خشک کردن میوه­ جات یکی از روش‌های جلوگیری از فساد میکروبی آنهاست. در این روش در اثر کاهش میزان رطوبت، امکان فساد میکروبی بسیار کم می‌شود و سرعت دیگر واکنش‌های مضر نیز به مقدار قابل توجهی کم می‌شود. خشک کردن، ضمن اینکه روی محصول اثر حفاظتی...
ادامه مطلب
  2266 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید شیر ایمنی گاز

مقدمه   انفجار و آتش­سوزي حاصل از نشت گاز لوله ­كشي شهري پس از وقوع زمين ­لرزه، در برخي مناطق از خود   مخرب‌تر است. براي جلوگيري از اين نوع وقايع در ايران به ويژه در مناطق مسكوني كه از سيستم توزيع گاز لوله ­كشي استفاده مي‌كنن...
ادامه مطلب
  2193 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید مواد‌غذایی آماده مصرف

مقدمه  گوشت و فرآورده‌های آن یکی از منابع پر ارزش پروتئینی در ارتباط با تغذیه بشر محسوب می‌گردد. در کشور ما صنایع گوشت بویژه در ده سال اخیر یکی از مهمترین و مسئله­ سازترین شاخه‌های صنایع غذایی به شمار می‌آید. فرآورده‌های متنوع و گوناگونی که...
ادامه مطلب
  2263 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید نانو زئولیت

مقدمه  نانوزئولیت یک آلومینوسیلیکات کریستاله طبیعی و جزء کانی‌های غالب در سنگ‌های رسوبی است که شاخص ارزشمندی در سنگ‌های مادری رسوبی و رسوبات محیط محسوب می‌شود. حدود 40 نوع زئولیت طبیعی توسط محققان بررسی شده است که از مشهورترین آن­ها می‌توان به c...
ادامه مطلب
  2058 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید لوله‌های اسپیرال

مقدمه    به مرور زمان با گسترش شهر نشيني سهم لوله‌هاي فولادي در انتقال سيالات از جمله گاز و پساب­هاي خانگي و صنعتي وسعت پيدا کرد، قريب به 75% منابع انرژي در مناطق دور از بازار مصرف واقع مي‌باشد. لوله‌ها و شبكه‌هاي پر فشار انتقال نفت و گاز ا...
ادامه مطلب
  2058 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید نان صنعتی

مقدمه  نان در ترکیب غذایی مردم دنیا و به خصوص مردم ایران جایگاه ویژه‌­ای دارد و در حال حاضر پرمصرف‌­ترین محصول غذایی است که از انواع آرد غلات تهیه می‌شود. نان یکی از قدیمی­‌ترین غذاهایی است که بشر آن را تهیه نموده است. تاریخچه آن به اواخر ع...
ادامه مطلب
  2442 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید الیاف پلی استر

مقدمه  الیاف طبیعی از زمان ما قبل تاریخ در اطراف انسان‌ها بوده اند. در سال ۱۸۸۰ یک فرانسوی به نام چاردونت موفق شد با تقلید از کرم ابریشم، ابریشم مصنوعی را از مغز ساقه‌ی درخت توت تولید کند. این الیاف ریون (rayon) نامیده شدند. البته ریون ابریشم وا...
ادامه مطلب
  2578 مشاهده
  0 نظر

خلاصه مطالعات امکان سنجی (طرح توجیهی) تولید مکمل غذایی دام و طیور

مقدمه   غذا به عنوان مهمترین عامل حیات پس از آب و هوا یکی از نگرانی‌های بشر از ابتدای خلقت تا به‌ حال می‌باشد. با گسترش تمدن بشری و رشد علم، تغذیه هم جایگاه ویژه خود را یافته و به ‌سرعت در سطوح بالای علمی و با ایجاد دانشگاه ­ها و مراکز علمی...
ادامه مطلب
  2091 مشاهده
  0 نظر
Cron Job Starts